Photo Diary #77 | Happy Meal eten, make-up kopen & marketingevenement - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

Photo Diary #77 | Happy Meal eten, make-up kopen & marketingevenement



Na een héle fijne vakantie weer opstarten op werk, is altijd een beetje zwaar. Voor mij kostte het in ieder geval vier hele dagen om weer helemaal in de 'flow' te komen en het liefst zou ik morgen gewoon weer het vliegtuig naar Alanya pakken. De hele week voelde ik me dan ook een beetje "meh" en had ik in weinig dingen zin. Ach ja, iedereen heeft wel eens een mindere week. Deze week wordt het in ieder geval lekker weer, dus ik hoop dat dat een beetje meehelpt!

Afgelopen week werkte ik drie dagen op kantoor en op donderdag was ik de hele dag in het Van der Valk hotel in Veenendaal. Daar organiseerden we namelijk ons jaarlijkse marketingevent. Verder sprak ik af met een vriendinnetje, vierde ik mijn verjaardag bij mijn ouders en had ik vrijdag een dagje vrij waarop ik natuurlijk even langs wipte bij het Kruidvat voor de 1+1 gratis actie op alle make-up!


Op zaterdag komen we aan het begin van de avond weer aan op Schiphol. We hebben een lange vlucht achter de rug, want we maken eerst een tussenstop in Groningen voordat we in Amsterdam aan komen. In het vliegtuig krijg ik ook nog eens last van migraine, dus ik ben blij als we weer met beide benen op Nederlandse bodem staan!


Op Schiphol worden we opgehaald met een busje en worden we naar onze auto gebracht die we iets buiten Schiphol geparkeerd hebben. Op de terugweg gaan we natuurlijk even langs de McDonald's waar ik - natuurlijk - een Happy Meal neem. Oh, en volgens de jongen van McDonald's achter de balie ben ik daar helemaal niet te oud voor. "Er nemen genoeg mensen van jouw leeftijd een Happy Meal," zegt hij (wat bedoelt hij dáármee?!)


Als ik thuis kom, pak ik direct mijn koffer uit. Geleerd uit één van de vlogs van Anna Nooshin, die zegt dat je beter meteen alles uit kunt pakken. Anders staat je koffer de hele week nog in je kamer. En ik moet je vertellen: het voelt best lekker om alles meteen op te ruimen en mijn vuile kleding in de wasmachine te gooien!
Ook vul ik meteen mijn polaroidmuur aan met de polaroids die ik in Alanya heb gemaakt. Ik ben nog steeds súper blij met mijn polaroidcamera!


Het vlaggetje met de boodschap "Vergeet mij niet" heeft mijn vergeet-me-nietjes helaas niet gered. Ik ben echt de slechtste plantenverzorger ever. 


Op zondagochtend ga ik naar de kerk en heb ik dit leuke hoedje op die ik heb gekregen van de webshop Lesara.


Na de kerk ga ik naar mijn ouders om daar bij te kletsen en een mini-beetje mijn verjaardag te vieren. Van mijn ouders krijg ik deze super mooie bos rozen en een tegoedbon om een bed uit te zoeken, yay! Nog even en ik slaap niet langer op twee matrassen, haha.


Alle pakketjes voor mijn blog worden nog steeds bij mijn ouders bezorgd. Dat is wel makkelijk, omdat ik overdag nooit thuis ben! Na mijn vakantie liggen er weer drie pakketjes op me te wachten, onder andere dit supertoffe perspakketje van Batiste met twee nieuwe droogshampoo's (zo benieuwd!) en een wegwerpcamera. Heel erg origineel en ik kan niet wachten om de droogshampoo's uit te gaan proberen.

Als jullie een review willen zien (ook al is Batiste niet echt budget), laat het maar weten!


En ook deze nieuwe nagellakjes van NYC zitten in één van de perspakketjes. Vrolijke kleurtjes voor de zomer!


Op maandag word ik verrast op kantoor met een versierd bureau én een tas vol cadeautjes. Collega Janet is goed op de hoogte van mijn lievelingskleur en is los gegaan bij Loods 5. Met als resultaat: héle leuke cadeautjes waar ik heel erg blij mee ben!


Lekker tekenen op maandagavond: mijn favoriete life quote. Dit clipboard kocht ik een tijdje terug bij Blokker, hij was toen in de sale voor €0,78!


Na een kantoorwerkdagje op dinsdag ga ik daarna naar vriendinnetje Sarah waar ik blijf eten. Daarna werk ik nog even aan mijn blog en kletsen we gezellig bij.


Op woensdag krijgen we hooggeëerd bezoek uit Amerika bij ons op kantoor :-). Op donderdag organiseren we ons jaarlijkse Next Marketing event en Luke Summerfield uit Boston is één van de sprekers. Op woensdag komt hij alvast bij ons langs op kantoor waar we samen lunchen en kletsen. Héél gezellig! En natuurlijk krijgt hij van ons een oerhollands pakketje met stroopwafels, drop en een oranje pet.
 

's Avonds ben ik helemaal gaar. Ik zou eigenlijk met vrienden afspreken, maar ik kom de hele avond niet meer van de bank af. Ik lees wat tijdschriften en ga vroeg naar bed...


... zodat ik weer fit ben voor de volgende dag! We werken al maanden toe naar ons evenement en vandaag is het eindelijk zo ver. Er spreken diverse sprekers die ons meer kunnen vertellen op het gebied van (online) marketing. Die dag zijn er ongeveer 100 marketing- en salesprofessionals vanuit heel Nederland die het evenement bij wonen.


De zaal zit in ieder geval goed vol en zoals je ziet is iedereen heel geconcentreerd aan het luisteren.


Een teamfoto aan het einde van de dag! Moe en voldaan, trots op wat we hebben neergezet!


Na het eten ga ik nog even naar mijn ouders waar mijn OTTO-bestelling is bezorgd. Ik heb ein-de-lijk een schoenenrek besteld voor in mijn huis, zodat mijn schoenen niet langer rond slingeren. Het schoenenrek staat op de gang (en ook mijn huisgenoten mogen er gebruik van maken), wat scheelt dat enorm veel ruimte in mijn kamer!
Tja, als bloggerzijnde heb je nou eenmaal veel schoenen :-)


Vrijdag is mijn vrije dagje, heerlijk! Ik slaap een beetje uit en ontbijt met yoghurt, appel en kaneel. Daarna doe ik de buikspieroefeningen die ik heb gezien in de nieuwste Santé. Wow, sportief bezig!


Aan het einde van de ochtend ga ik richting het centrum om daar even te koekeloeren bij het Kruidvat. Het is weer tijd voor de 1+1 gratis actie op make-up. De vorige dag had ik al enthousiast een hele wishlist gemaakt, totdat ik er achter kwam dat de merken essence, CATRICE en NYC niet meedoen met de actie. Bummer...
Uiteindelijk houd ik het dus bescheiden en is dit mijn buit. Ik koop mijn favoriete Wake me Up foundation van Rimmel die op was, een Velvet Lip Lacquer van MUA (zo benieuwd naar!), een blush van MUA en de lipstick van L'Oréal die ik al heel lang op het oog heb, maar normaal veel te duur vind. €14,99 voor een lipstick gaat toch echt een beetje boven mijn budget. Nu met 50% korting vind ik hem eigenlijk alsnog aan de dure kant, maar ik wilde hem zó graag en ik heb er lang genoeg op gewacht.


's Avonds komt Tim eten! We eten sperzieboontjes met boemboe, aardappeltjes en schnitzel. Mjammm!

Vandaag is het vaderdag, en omdat mijn vader een hele trouwe lezer van The Budget Life is: een héle fijne vaderdag, lieve papa! Vandaag ben ik bij de ouders van Tim en blijven we daar eten. Deze week werk ik gewoon vijf dagen op kantoor en heb ik nog vrij weinig spannende dingen ingepland. Volgend weekend staat in het teken van mijn verjaardag: op vrijdag vier ik mijn verjaardag voor wat vrienden en zondag voor familie. Een hele fijne week toegewenst!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

4 opmerkingen:

  1. Wat vervelend dat je in het vliegtuig nog last kreeg van migraine. Gelukkig ben je nu goed en wel terug in Nederland! Die kaarsjes op die plateau zien er zo gezellig uit :) en wat heb je nog leuke verjaardagscadeautjes gekregen! Mooie rozen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke foto's weer! Welcome back in NL.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mac donalds is zo lekker haha ik ga er straks ook eventjes stiekem langs!

    BeantwoordenVerwijderen