Ik ging los bij de HEMA outlet en kocht 35 dingen voor €18 - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

Ik ging los bij de HEMA outlet en kocht 35 dingen voor €18Vorige week zaterdag liep ik in het centrum van Ede. Als je ooit in het centrum van Ede bent geweest, dan weet je dat er niet veel bijzonders te beleven is. Er zijn een paar kledingwinkels, een paar leuke lunchrooms en oh ja: er is een McDonald's (heel belangrijk).
Ooit was er in Ede een V&D (weet je nog...), maar als je het nieuws gemist hebt: V&D is failliet en dus ook uit de Edese winkelstraat verdwenen. Toen ik door de winkelstraat liep, langs het pand waar ooit V&D gevestigd was, was mijn aandacht getrokken. Het pand stond er wekenlang treurig bij, maar daar was verandering in gekomen.

Aan de buitenkant van de voorgevel hingen twee loeigrote borden. Rode borden. Met witte letters. HEMA! En niet zo maar een HEMA, maar een HEMARKT, oftewel: een mega HEMA-outlet.

Ik ging naar binnen. Ik kwam naar buiten met een tas met daarin 35 dingen. Ik rekende nog geen €19 af en héél even was ik het gelukkigste meisje van de wereld. De leukste dingen die ik heb gescoord laat ik vandaag aan je zien!


Laat ik jullie even voor zijn. Mocht je denken: "Serieus, Nicole... wat móet je met al die notitieboekjes?", dan heb je dat goed gedacht. Ik ben een notitieboekjes hoarder en overal waar ik kom, sla ik een voorraad notitieboekjes in. Om vervolgens drie pagina's erin te schrijven en dan een enorme drang voelen om wéér in een leeg boekje te beginnen.

De laatste tijd weet ik mijn notitieboekjesverslaving aardig achter me te laten. Tot afgelopen zaterdag. Maarrrr... het overgrote gedeelte van deze spulletjes heb ik niet voor mezelf gekocht, maar voor jullie! Binnenkort komt er een winactie op mijn blog waar je een heleboel van deze leuke stationery spulletjes kunt winnen. Houd mijn blog dus in de gaten!

Ik ben benieuwd: zit er een HEMARKT/HEMA outlet bij jou in de stad? Laat het hieronder achter in de reacties!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

22 opmerkingen:

 1. Oh ik snap je verslaving zo goed! Ik heb sowieso een verslaving aan de Hema en de Hemarkt. Het is mij nog steeds niet gelukt om, zonder iets te kopen, de winkel uit te lopen!
  Ik heb als voordeel dat ik nog een student ben en dus gebruik ik dat als excuus om weer een notitieboekje te kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke aankoopjes en héérlijke prijsjes! Ik ga snel een keer naar de Hemarkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh my god! Dat is echt langs de ene kant mijn grote droom en langs de andere kant mijn nachtmerrie, want ik zou de heeeeele winkel meenemen gewoon. Wat ontzettend leuk dat er zo'n Hemarkt in je buurt is, superverslavend zeg! Je hebt ook erg leuke dingetjes gekocht! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ik snap PRECIES hoe je je voelt! Ik had ook mijn hele mandje volgeladen met spulletjes en toen dacht ik: heb ik dit echt allemaal nodig? Volgens mij heb ik uiteindelijk meer dan de helft weggelegd ;)

   Verwijderen
 4. Wauw…..... leuk en zoveel!
  Zo shop ik vaak ook.
  Ik snap je heel goed ;-)

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Hier is de Hema outlet ook regelmatig open en ik slaag er vooral voor kleding voor de kinderen. Ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wist helemal niet dat er een hema outlet zit in Ede. Mocht ik daar ooit weer eens komen dan ga ik zeker op zoek naar de HEMA outlet. Wat een feestje moet dat zijn! Je hebt echt super leuke en vrolijke dingen gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke spullen! klopt, Ede heeft niet heel veel winkels. Ik heb geen idee, wij hebben wel een Hema. ik ga er toch eens op letten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oew heel erg tof! Zelf heb ik geen outlet helaas, maar de gewone HEMA is ook al geweldig (en niet al te duur).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wauw!! Heerlijke aankopen, jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. altijd nice sale shoppen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Nicole, het ziet er naar uit dat je goed geslaagd bent. Ik ga ook maar even kijken bij de Hema. Mijn zoon heeft redelijk wat nodig voor het eerste schooljaar als brugklasser. XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wauw kijk dat is nog eens handig en goed inkopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke items allemaal. Ik houd van de Hema, vooral hun schrijfspulletjes

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je bent inderdaad los gegaan

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke spulletjes heb je gescoord. Ik zet hemarkt ook even op mijn winkellijstje om weer eens te snuffelen. Kijken of ze in Eindhoven ook nog zoveel leuks hebben! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh wat ben ik blij als ik dit zie, dat wij in mijn dorpje het alleen met een Hema moeten doen. Zo'n Hemarkt zou echt niets voor mij zijn, ik ga meteen impulsief allemaal hebbedingetjes inslaan

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben laatst ook een keer bij de Hema outlet geweest en ze hebben zoveel leuke spulletjes voor zo weinig. Je hebt ook echt hele leuke items gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw dat zijn een hoop leuke en schattige dingetjes!

  LITAH

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jaa toen ik stage liep op het HEMA hoofdkantoor was er ook zo'n HEMARKT achtig iets en heb ik een volle tas meegenomen voor maar 5 euro. Superleuk dat je er een winactie van maakt! Dit zijn allemaal van die spullen die superleuk zijn maar helaas soms te duur om mee te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuke spulletjes allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw ZALIG! Zoveel leuks voor zo weinig geld! :)

  BeantwoordenVerwijderen