Dit is mijn favoriete eyeliner (en hij kost maar €4!)


Ik kan me geen tijd meer herinneren dat ik geen eyeliner droeg. Ik draag al jaren bijna elke dag een winged eyeliner! Ik heb al talloze eyeliners geprobeerd: vloeibare, met een los kwastje, köhlpotlood... het is een continue zoektocht om een fijne en betaalbare eyeliner te vinden. En ik denk dat ik nu mijn favoriet allertijden heb gevonden: de CATRICE Liquid Liner Waterproof.
CATRICE Liquid Liner Waterproof - €3,99 (Kruidvat of Trekpleister)

Een goede eyeliner voldoet naar mijn mening aan de volgende punten:

• De eyeliner moet intens zwart zijn
• Het kwastje moet scherp zijn en je moet eenvoudig een dun, strak lijntje kunnen trekken
• De eyeliner moet waterproof zijn
• De eyeliner moet mat opdrogen

Zo zal iedereen zijn eigen wensen/eisen hebben wat betreft eyeliners, maar bovenstaande punten zijn mijn wensen! En ik kan je verklappen: deze eyliner van CATRICE voldoet aan ál deze punten. Het kwastje is stevig, smal en scherp waardoor ik eenvoudig een strakke wing kan maken. Verder is de eyeliner intens zwart en droogt hij bijna mat op. De eyeliner is ook nog eens waterproof en heeft zelfs een watergevecht overleefd. Nou, dan weet je genoeg toch?


Hier kun je goed zien dat je zowel een dun lijntje als dik lijntje met de eyeliner kunt maken. De eyeliner is echt intens zwart en ook al lijkt hij eerst glimmend, uiteindelijk droogt hij mat op.Hier kun je goed zien wat een verschil eyeliner en mascara geven aan je ogen. Het maakt je blik een stuk opener. De CATRICE Liquid Liner waterproof blijft zeker 10 uur lang perfect op je ogen zitten. Vaak is het bij zulke waterproof eyeliners een drama om weer te verwijderen van je ogen, maar ook dat gaat verrassend makkelijk!

Ik ben héél erg enthousiast over deze eyeliner. En het beste van alles? Hij kost maar €3,99! Rennen naar Kruidvat/Trekpleister dus.. :-)

Wat is jouw favoriete vloeibare eyeliner?

12 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit! En al helemaal voor die prijs inderdaad. Ik gebruik zelf bijna nooit meer eyeliner omdat het niet zo goed bij me staat, maar áls ik er gebruik, is het een eyelinerpen. Daar kan ik toch nét wat stabieler mee werken! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel goed uit, vooral heel intens zwart! Ik ben de laatste tijd echt enorm van de stifteyeliners of gelliners. Terwijl ik het jaren met zo'n eyeliner als deze van de HEMA (voor €6!) heb gedaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind deze eyeliner ook heel fijn, ik heb 'm ook! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoiets zoek ik nog! Bedankt voor de tip. hij ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey wat leuk, ik heb deze toevallig gisteren gekocht om te testen voor mijn blog! Fijn dat jij er zo positief over bent, dan zal ik vast een goede koop gedaan hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet deze eyeliner er mooi uit. Lekker intens zwart! Ik kan helaas nooit zo goed met dit soort eyeliners overweg. Doordat het zo vloeibaar is, belandt het altijd in mijn wimpers waardoor mijn mascara vervolgens gaan klonteren. Bummer..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er heel erg goed uit voor die 4 euro

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb er zelf 2 van essence welke ik echt awesome vind :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er goed uit! Zelf gebruik ik altijd één van Essence.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze ga ik halen! Ik gebruik er nu een van NYC. Wie vond ik altijd goed, maar nu lijkt hij ineens wel veranderd? Echt apart! Ga deze van Catrice even proberen. Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh wat een goede! Ik gebruik zelf het pennetje van forever, echt dat is mijn favoriet. Oké: ook die van Guerlain, maar die is 36 euro en dat is echt mega veel haha.

  BeantwoordenVerwijderen