Friday: tijd voor een feestje! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

Friday: tijd voor een feestje!Normaal zou ik op vrijdagmiddag rond dit tijdstip nog druk aan het werk zijn op mijn laptop op kantoor. Maar vandaag heb ik twee uurtjes eerder vrij genomen om alvast voorbereidingen te treffen voor mijn "kinderfeestje" vanavond. De kleurrijke vlaggetjes, cakejes en rietjes doen me namelijk een beetje aan een kinderfeestje denken, ook al is het toch echt mijn tweeëntwintigste verjaardag :-)! Dit jaar had ik geen zin om een groots feest te geven. Ik heb twee verschillende vriendengroepen (en oh ja, ook nog familie) en de voorgaande jaren vierde ik dus drie keer mijn verjaardag.

Vanavond wordt het een klein feestje, er komen vijf van mijn beste vrienden langs met wie ik onder het genot van een hapje en een drankje (hopelijk!) een gezellig avondje tegemoet ga. Zondagmiddag vier ik het voor wat familie en 's avonds is mijn verjaardagsweekend dan weer over.


Ik ben nog steeds zo blij dat ik mijn eettafel heb geswitcht met mijn bureau. Nu heb ik een groter bureau én een veel mooiere eettafel. Op deze foto kun je het een klein beetje zien: de tafel is gemaakt van hout en vervolgens wit geschilderd. Dat is vrij licht gedaan, waardoor je de patronen in het hout nog goed door de verf heen ziet. Heel erg mooi! In principe zou je met z'n vieren aan deze tafel kunnen eten, maar hij is precies goed voor twee personen.

Ik vind het zo gezellig staan met de houten planken boven de eettafel vol met leuke spulletjes! Ik kocht de eettafel een paar maanden geleden via OTTO, net als het witte houten stoeltje die ook te koop is bij OTTO in een set van twee.
Ik heb vorige week trouwens voor het eerst in m'n leven pioenrozen gekocht! Ik was een beetje enthousiast geworden over de pioenrozenhype. Je kunt Instagram niet meer openen zonder onder gespamd te worden door pioenrozen. En dus besloot ik ook een bosje te kopen. Na wat handige tips van de moeder van mijn vriend (die bloemist is) zijn de bloemen eindelijk uitgekomen en wauw, wat zijn pioenrozen mooi!


Ik ga in ieder geval genieten van mijn feestje vanavond én zondag. Ik hoop dat jullie ook een leuk weekend op de planning hebben staan, wat zijn jullie plannen?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

5 opmerkingen:

 1. Wat ziet dat er gezellig uit. Gefeliciteerd nog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezelligheid!
  Geniet er van en veel plezier vanavond en zondag:)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog Gefeliciteerd! Pioenrozen vind ik ook zo mooi. Geen idee dat dat een hype is.
  Die cakejes zien er overigens heel lekker uit... krijg trek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah pioenrozen zijn inderdaad ZO pretty <3

  BeantwoordenVerwijderen