Photo Diary #74 | Pannenkoeken eten, ultiem relaxavondje en ouders op bezoek! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

Photo Diary #74 | Pannenkoeken eten, ultiem relaxavondje en ouders op bezoek!Woehoeee, tijd voor weer een nieuwe Photo Diary! Ik ben inmiddels weer helemaal opgeknapt en de zakdoeken, neusspray en hoestdrank zijn weer ver opgeborgen in de kast. Afgelopen week had ik een super kort werkweekje, doordat het maandag Tweede Pinksterdag was en vrijdag mijn vrije dag was. Ik had dus genoeg tijd om leuke dingen te doen! Afgelopen weekend was ik op Opwekking (christelijke Pinksterconferentie), ik ging pannenkoeken eten met Tim's ouders en vrienden, speelde veel spelletjes, had een super fijn relax avondje en mijn ouders kwamen eten. Benieuwd naar mijn week? Lees dan snel verder!


Jaaaa, nog maar 2 weken totdat we naar Alanya gaan! Ik ben net een paar weken terug van mijn vorige vakantie en op 4 juni ga ik alweer, oeps... Overbodige luxe, maar wel héél erg leuk!


Op vrijdag ben ik ein-de-lijk weer volledig aan het werk na anderhalve week ziek te zijn geweest. Ik ben er helemaal klaar mee, dat ziek zijn en ik ben blij dat ik gewoon weer lekker kan gaan werken! Het is super lekker weer, dus in onze pauze genieten we van het zonnetje en het mooie uitzicht vanaf ons kantoor!


Uit mijn werk rijd ik richting het tankstation om te tanken. Het is enorm druk, dus het duurt best wel even voordat ik aan de beurt ben. En als ik eindelijk aan de beurt ben, ontdek ik dat ik mijn portemonnee ben vergeten. Super handig...


Op vrijdagavond komt m'n zusje gezellig eten en gaan we daarna nog even naar het centrum. De rest van de avond chill ik op de bank met kaarsjes en lak ik mijn nagels.


Op zaterdagochtend gaat de wekker al vroeg omdat ik naar Opwekking ga! Opwekking is een christelijke conferentie die jaarlijks rond Pinksteren georganiseerd wordt in Biddinghuizen, naast Walibi. Er komen jaarlijks duizenden mensen op af! Er zijn diverse diensten, concerten en lezingen. Ik ben er nog nooit eerder geweest, maar dit jaar wil ik het tóch eens mee maken. Ik ga twee dagen mee met de jeugdgroep van de kerk. Hier ben ik met Tim bij één van de concerten die wordt georganiseerd. Dik ingepakt met warme truien, omdat het super koud is.


Nadat we nog bij een ander concert zijn geweest, gaan we naar de "snacktent" waar we friet en snacks eten.En 's avonds naar nóg een concert, we zijn er maar druk mee, haha! Hier zit ik met Reinier en Tim in één van de tenten. Voorgaande jaren was het altijd super mooi weer en liep iedereen in korte broeken, nu draag ik mijn sjaal en dikke jas continu!


Oké, ik ben gewend om te kamperen, maar slapen in een tentje terwijl het buiten 6 graden is, is nieuw voor mij. Het is 's nachts enorm koud en ik slaap dan ook slecht. Gelukkig krijgen Tim en ik de volgende dag een mega uitgebreid ontbijt op bed van Harmen. Een beschuitje en een theezakje, op een Teletubbie bordje, haha!


De rest van de dag spelen we veel spelletjes, ga ik nog naar een dienst en gaan we naar de lectuurtent om daar bij boeken en CD's te kijken. 's Avonds rond half 10 rijden we weer terug naar Ede en is het eerste wat ik doe als ik bij Tim ben, in een warm bad plonzen. Ik heb het zó koud en zo'n fijn, warm bad maakt je weer helemaal warm.
De volgende ochtend slapen we héél lang uit en maakt Tim dit lekkere ontbijtje voor ons. Hmmm!


Die dag is het Tweede Pinksterdag en hebben we allebei een vrije dag, heerlijk. 's Middags doen we ook nog een dutje, waardoor onze hele dag zo'n beetje uit slapen bestaat, haha. Mag ook wel, na twee super koude dagen! 's Avonds gaan we met Tim's ouders en vrienden uit eten bij het pannenkoekenrestaurant in Zetten. Het is alweer zó lang geleden dat ik pannenkoeken heb gegeten, de laatste keer was denk ik zes jaar geleden toen ik zelf bij een pannenkoekenhuis werkte. Ik neem een pannenkoek met kaas, spek, ham, ui en champignons, mega lekker!


En als toetje chocolademousse met slagroom, ook helemaal niet verkeerd!


Deze mini Tony's zit bij de koffie en thee. Hoe schattig!


Na het eten rijden we naar mijn huis in Ede waar we nog wat spelletjes doen en lekker op tijd gaan slapen, want de volgende dag moeten we allebei gewoon weer werken!


Ik ben super moe als ik dinsdag uit mijn werk kom. Koken is wel het laatste waar ik zin in heb, dus ik haal een bakje met eten uit de vriezer.


De rest van de avond heb ik een ultiem relax avondje. Ik neem een hele lange en warme douche, scrub mijn hele lijf, smeer het in met bodylotion, daarna steek ik kaarsjes aan, trek ik mijn allerlelijkste pyjama aan en kijk ik YouTube filmpjes terwijl ik onder een dekentje op de bank lig.


Op deze foto lijk ik echt veertien, vind ik. Maar ik ben wel héél erg aan het genieten van mijn avondje niks doen.


Op woensdag werk ik een dagje op kantoor en 's avonds komt Tim eten. We maken een super lekkere pastasalade met cherrytomaatjes, paprika, maïs en roomkaas én kippenpootjes. Het recept kon je afgelopen vrijdag al vinden op mijn blog, klik hier om het recept te bekijken.


Tim en ik houden allebei niet zo van films of TV kijken, dus we spelen liever spelletjes. Tijdens het Opwekkingsweekend hebben we een nieuw kaartspelletje geleerd van vriendinnetje Sarah: Yaniv. Het is een super leuk spelletje en we ontdekken dat je het ook prima met z'n tweeën kunt spelen!


Op donderdag ga ik na mijn werk even langs mijn ouders huis omdat daar mijn OTTO bestelling is binnengekomen. Ik heb in totaal wel meer dan 15 kledingstukken besteld, maar uiteindelijk houd ik er maar drie. Maar wél drie waar ik heel blij mee ben! Een koraalroze topje, een bloemetjesjurk en een oranje/rode kokerrok.


Ik probeer 's avonds wat minder vaak achter mijn beeldscherm gekluisterd te zijn, aangezien ik overdag op kantoor ook al de hele dag achter mijn laptop zit. Ik ben dus weer veel aan het tekenen de afgelopen tijd!


Op vrijdagavond komen mijn ouders en zusje gezellig eten.


Pakketjes voor mijn blog worden nog steeds bij mijn ouders bezorgd. Afgelopen week werden deze super mooie nagellakjes van NYC bezorgd. Alle kleuren vind ik héél erg mooi!


Na het eten probeer ik de nagellakjes meteen uit. Het leek me een leuk idee om de helft van mijn nagel in een andere kleur te lakken, maar het idee was leuker dan het uiteindelijk uitpakte.


Mijn ouders nemen een bos rozen mee, super lief! Inmiddels staan er drie bossen bloemen in mijn kamer, maar ja... bloemen heb je nooit genoeg hè?

Deze week heb ik een drukke week op werk. Ik heb morgen de maandelijkse pizzasessie van mijn werk en ook op dinsdag- en donderdagavond ben ik weg voor mijn werk. Verder wordt de vader van Tim deze week 50 en vieren we dat op donderdag. Een andere vriendin viert haar verlate 21-diner, dus het wordt een week vol feestjes! Een fijne zondag nog!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

8 opmerkingen:

 1. Anoniem22.5.16

  Leuke foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oehh die friet en snacks maken me hongerig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Christa22.5.16

  Ziet er uit als weer een fijn weekje! Waar zijn jouw calligrafie stiften van? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm ik heb ook wel zin in friet haha! Leuk weekje zo te zien. Het eten ziet er allemaal heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rummikub is echt zo leuk het blijft ook een leuk spel! en oh een frietje gaat er nu ook wel bij mij in!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een hoop leuke foto's! Die lakjes van NYC zijn mooi. En heerlijk is dat he, een avondje op de bank hangen :-). Moest zo lachen om het ontbijtje met het theezakje, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je naar Opwekking bent geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's weer! Ik vind jouw tekeningen altijd zo gaaf. Net zo'n lettertype dat je kunt downloaden haha. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen