Mijn dagelijkse sieraden - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

Mijn dagelijkse sieradenEen jaar of twee geleden was ik een heuse sieradenverzamelaar. Ik had tientallen paren oorbellen, op mijn kamer hing een rekje die uitpuilde van de statementkettingen en oh ja: ik had zes horloges. ZES HORLOGES, wat moet een mens daarmee?
Inmiddels heb ik mijn stijl aardig gevonden. Ik weet welke sieraden ik mooi en tijdloos vind en welke echt bij mij passen.

Ik heb een bakje vol met sieraden verzameld die ik bijna dagelijks draag. Er is genoeg om regelmatig af te wisselen maar zeker niet te veel: ik draag écht alles wat in mijn bakje zit. Ben je benieuwd naar mijn dagelijkse sieraden? Lees dan snel verder!


Van de zes horloges heb ik er vijf weggedaan en inmiddels heb ik nog één nieuw exemplaar erbij. Dit zijn mijn twee horloges die ik afwisselend draag:

▶ ERNEST sporthorloge (Casio look-a-like) - Loavies - €19,99
▶ Daniel Wellington Classic Sheffield (zilver) - Daniel Wellington - €169

Het ERNEST horloge is een heel sportief en casual horloge, terwijl het Daniel Wellington horloge een stuk netter en klassieker is. Voor elke gelegenheid heb ik dus een passend horloge. Ook al zit er tussen de beide horloges een groot prijsverschil, met beiden ben ik héél erg blij!


Qua armbanden heb ik vier armbanden die ik wisselend bijna dagelijks draag:

▶ Zilveren armbandje met zwarte steentjes - Turkije - €3,50
▶ Brede zilveren armband - H&M - €4,95
▶ Smalle zilveren armband "Love the life you live, live the life you love" - My Jewellery - €19,95
▶ Armbandje van touw met steentjes - ?Ik weet niet meer waar ik het laatste armbandje gekocht heb. Jammer, want hij is zo leuk! Verder ben ik ook gek op mijn twee zilveren armbanden. De brede kocht ik bij de H&M en staat verrassend leuk bij mijn horloge. De smalle met de quote kreeg ik een tijdje geleden van de webshop My Jewellery. Ik ben verbaasd over de kwaliteit van beide armbanden, vooral die van My Jewellery blijft heel erg mooi!

Kortingscode voor My Jewellery!
Maandelijks werk ik samen met Kortingscode.nl en deel ik de leukste kortingscodes van het moment met jullie. Op dit moment is er een code van My Jewellery waarbij je GEEN VERZENDKOSTEN hoeft te betalen bij je bestelling, ongeacht het bedrag dat je bestelt. Normaal moet je tot €50 gewoon verzendkosten betalen, dus hoe fijn dat dat nu niet meer hoeft? Je vindt hier ongetwijfeld een leuk cadeautje voor één van je vriendinnen óf een mooi sieraad voor moederdag.


En dan: mijn ringen! Vroeger kocht ik voornamelijk goedkope, neppe ringen, maar ik investeer tegenwoordig toch liever in échte zilveren ringen. Deze blijven een stuk langer mooi. Van links naar rechts:

▶ Zilveren ring met wit steentje - My Jewellery - €14,95
▶ Ring - Beautiful Bijoux - €3,95
▶ MelanO ring met zwart steentje - Juwelier
▶ TiSento ring - Juwelier
▶ MelanO ring met zilveren steentje - Juwelier


De MelanO en TiSento ringen zijn mijn favorieten. Die draag ik eigenlijk elke dag wel. Het leuke van deze ringen vind ik dat de steentjes verwisselbaar zijn. Zo kun je steeds weer een nieuw steentje op je ring zetten! Het nadeel is dat steentjes dus niet vast zitten en als je niet oplet, kun je er zomaar eentje verliezen. Helaas is dat gebeurd met mijn super mooie turquoise steentje die ik had. Heel erg jammer!


Ik draag de ringen graag alledrie om één vinger, maar je kunt ze ook prima los dragen of combineren met een andere ring, zoals ik hier deed met mijn My Jewellery ring. Deze ring is verkrijgbaar in zowel goud als zilver en met veel verschillende kleuren steentjes. Ook hiervoor kun je de code voor gratis verzending weer gebruiken!


En dan tot slot mijn oorbellen!

▶ Zilveren oorbellen met turquoise steentjes - Turkije - €7,50
▶ Nep zilveren oorbellen met steentjes - Beautiful Bijoux - €3,95
▶ Witte pareltjes - Beautiful Bijoux (onderdeel van een setje)

Je kunt wel zien dat ik de middelste enorm veel heb gedragen, want die zijn nu helemaal aan het verkleuren. Zo jammer, want ik vind ze heel erg mooi!


De groene oorbellen kocht ik in Istanbul als aandenken aan mijn studietijd daar. Ik kocht ze op een marktje waar ze zilveren sieraden verkopen, maar een stuk goedkoper dan in Nederland. Normaal geef ik niet zoveel geld uit aan oorbellen, maar je merkt echt dat de kwaliteit van deze oorbellen een stuk beter is!

De pareltjes vind ik handige, basic oorbellen die eigenlijk bij elke outfit matchen.

Dat waren ze: mijn favoriete sieraden die ik bijna dagelijks draag! Ik vind het fijn dat ik nu een kleine selectie van écht mooie sieraden heb overgehouden waar ik heel erg blij mee ben. Wat zijn jouw favoriete sieraden?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

6 opmerkingen:

 1. Mooie sieraden zijn het!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie sieraden heb je om!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een mooie horloge van DW! Leuke sieraden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed dat je je hoeveelheid sieraden zo beperkt houdt! Ik heb een aantal sieraden die ik echt heel vaak draag, maar ik heb nog veel meer wat ik niet draag. Zo zonde! Ik vind het dan te leuk om weg te doen en ik wacht op het moment dat ik het weer ga dragen, eigenlijk heel stom, ik heb helemaal niet zoveel nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De smalle zilveren armband vind ik vooral erg mooi. Mooie collectie zo!

  BeantwoordenVerwijderen