Photo Diary #73 | Ziek, naar de kapper & picknicken - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #73 | Ziek, naar de kapper & picknickenDe Photo Diary is deze week één dagje later dan normaal. Ik ben ziek sinds woensdag en toen ik zaterdag dacht dat ik me echt weer beter voelde, had ik dat beter niet kunnen denken, want gisteren heb ik wéér de hele dag ziek op bed gelegen. En ik kan je vertellen: dat is écht niet leuk als het zulk lekker weer is buiten, heel de wereld aan het barbecueën is en op terrasjes zit. Ik ben er nu ook wel helemaal klaar mee, dat ziek zijn, dus ik hoop dat ik me snel weer beter voel!

Ondanks al dat gesnotter, heb ik wel een leuke week gehad. Ik ging lunchen met Tim, ik mocht drie paar schoenen uitzoeken voor een samenwerking op mijn blog, liet mijn haar knippen, kocht voor het eerst in m'n leven havermout en genoot van het lekkere weer in het park. Benieuwd naar mijn week? Lees snel verder!Op zaterdag ga ik met Tim even het centrum in. We lunchen bij het Marnix café in Ede, helaas is het nét te koud om op een terrasje te zitten, dus blijven we binnen. Ik neem een tosti hawaï en een heerlijke tomatensoep. Tim gaat voor een broodje warme beenham, ook super lekker!


Aan het einde van de middag ga ik even bij mijn ouders langs. Deze maand heb ik een samenwerking met Nelson schoenen, waardoor ik drie (!) paar schoenen uit mocht zoeken. Het is echt heel vervelend om blogger te zijn... :-) Jullie moeten nog even geduld hebben, maar ergens deze maand laat ik zien welke schoenen ik heb uitgezocht!


Op zondagmiddag ga ik met Tim en mijn zusje bij mijn oma langs. Ze is jarig geweest en omdat we niet op haar verjaardagsfeestje konden zijn, gaan we nu nog even langs met een cadeautje. Mijn oom heeft een nieuwe cameralens gekocht, moet je kijken wat een mega ding!


De rest van de avond chillen we bij mij thuis. Tim ligt op de bank en speelt Clash of Clans (ik snap nog steeds niet wat er nou zo leuk is aan dat spelletje) terwijl ik aan mijn blog werk.


Op maandag ga ik weer aan het werk na anderhalve week vakantie. Op vrijdag en zaterdag heb ik ook al een beetje gewerkt, waardoor ik op maandag niet meer al mijn mail en dringende opdrachten hoef weg te werken. Fijn!


's Avonds komt de kapper langs. Het is alweer een aantal maanden geleden dat ik voor het laatst naar de kapper was geweest en het model is er helemaal uit. Tijd voor wat nieuws! Zoals je ziet, gaat er weer een flink stuk van mijn haar af.


Met dit als resultaat: de lange bob!


Daarna ga ik nog even naar de Albert Heijn om boodschappen te doen. Ik heb altijd al havermout willen proberen en aangezien deze havermout van Albert Heijn Basic €0,39 kostte, moest ik het wel uitproberen!


Oooh, hier had ik de hele week al zin in: poffertjes! Dit is dan ook een hele fijne avondmaaltijd op dinsdag!


Op woensdag ben ik vroeg wakker en besluit ik mezelf te verwennen met een lekker ontbijtje. Ik maak banaan-ei-havermoutpannenkoekjes met kaneel en neem er nog een schaaltje kwark bij. Terwijl ik m'n eten op de bank op eet, besef ik me dat ik me eigenlijk helemaal niet lekker voel. Ik zag het al een beetje aankomen, maar nu voel ik me snotterig en een beetje koortsig. Ik besluit een dagje vanuit huis te werken.


's Avonds eet ik bij Tim en z'n ouders in de tuin. De eerste keer buiten eten, woehoe! We eten zelfgemaakte pizza, super lekker!


Op donderdag is het echt goed raak: ik ben ziek. Het is 5 mei en ik zou eigenlijk - net als de rest van Nederland - een vrije dag hebben, dus had ik allemaal leuke plannen gemaakt. Het is ook nog eens super lekker weer, dus het is extra balen dat ik nu niets kan doen.


De rest van de dag breng ik bij mijn ouders thuis door op de bank. Er is niemand thuis, maar hier kan ik tenminste TV kijken (in mijn eigen huisje heb ik geen TV-aansluiting).


's Avonds ga ik weer naar m'n eigen huisje waar ik toch nog de energie opbreng om voor mezelf te koken. Rijst met saté, boontjes, paprika en ketjang pedis nootjes. Ohja, en kroepoek!


De volgende dag voel ik me nog steeds niet lekker. Ik moet gewoon werken, maar ik zie het echt niet zitten om de hele dag op kantoor te zitten met een snotneus en hoofdpijn.


Gelukkig is Tim zo lief om mij niet weer een hele dag alleen thuis op de bank achter te laten ;-) Hij is toevallig een dagje vrij van zijn werk en komt me 's middags verrassen met vers fruit, lief!


Op zaterdag ben ik er helemaal klaar mee. Ik ben nog steeds niet helemaal fit, maar het wordt 27 (!) graden en ik wil echt niet nog een dag binnen zitten. Ik douche mezelf, was mijn haren, trek schone kleding aan en doe wat make-up op. Dat doet wonderen, want ik zie er meteen een stuk fitter uit!


Tim komt langs en samen gaan we genieten van het mooie weertje.We halen wat lekkere dingen bij de supermarkt, nemen spelletjes mee en gaan op een kleedje in het park dichtbij mijn huis zitten. Wat is het héét! Na een minuut of twintig verplaatsen we ons alweer naar de schaduw, want in de volle zon is het echt niet vol te houden. Toch wel een fijn dagje zo!

Ik voelde me zaterdag weer helemaal top, maar zondag werd ik opnieuw wakker met enorme keelpijn en koorts. Meeehh, ik heb de griep echt goed te pakken! Nog steeds ben ik niet helemaal fit, maar laten we hopen dat ik snel weer beter ben. Hoe gaat het met jullie? Ik hoop dat jullie wél hebben kunnen genieten van dit super lekkere weer. Een fijne week toegewenst!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

6 opmerkingen:

 1. Beterschap! Leuke foto's, en 3 paar schoenen die je ook nog moet dragen... echt, wat een toestand...haha, geweldig! Ik ben benieuwd.
  Ik vrees dat ik vanavond ook poffertjes eet, te lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vervelend dat je ziek was tijdens dit lekkere weer. PFF!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. AAH jeetje, met dit wee ziek zijn is inderdaad heel hard balen!
  Gelukkig heb je er toch nog een klein beetje van kunnen genieten!
  En hopelijk voel je je snel weer beter, beterschap:).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat rot dat je je zo ziek voelt! Hopelijk voel je je snel weer beter. En wow, die lens is echt mega! Hij fotografeert zeker veel natuur of sport? haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahhh zo balen als je zo op en af ziek wordt. Hopelijk ben je gauw weer helemaal fit <3

  BeantwoordenVerwijderen