Photo Diary #69 | Beroemd zusje, hardlopen en McDonald's als lunch - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #69 | Beroemd zusje, hardlopen en McDonald's als lunchIk heb mezelf echt even moeten knijpen afgelopen week. Gaat het wel helemaal goed met me? Ik heb namelijk twee keer hardgelopen en nam elke dag een bak vol met gezonde groenten en tussendoortjes mee naar werk. Als je me een beetje kent, weet je dat dat niet echt bij mij past, haha! En oké, de hele week heb ik het ook niet volgehouden, want op vrijdag lunchte ik bij de McDonald's met collega's...
Verder ging ik winkelen en kocht ik heel veel leuke zomerkleding en mijn zusje kwam op TV.

Benieuwd naar mijn week? Lees snel verder!


Op zaterdag komt Tim bij mij. Het is super lekker weer, dus we lopen eerst naar het centrum (wow, stelletje sportievelingen!) en 's avonds eten we Köfta.


Na het eten ga ik naar m'n ouders, want mijn zusje is op TV!! Een tijdje geleden vertelde ik al dat ze mee zou doen aan het Beste Brein van Nederland, een nieuwe spelquiz op TV. Na diverse selectierondes, zit ze bij de laatste zestien en komt ze in de kwartfinale die op zaterdagavond op TV is. Het is spannend, maar uiteindelijk gaat ze ook nog door naar de halve finale die - als het goed is - op 23 april op TV is. Super knap! Ik kreeg heel veel leuke berichtjes via Twitter en Facebook van vrienden, maar ook van bloglezers die mijn zusje herkenden, heel erg leuk!


Op de markt koop ik op zaterdag nieuwe tulpen: 30 stuks voor maar €5! Ik heb er twee bossen van gemaakt en die op verschillende plekken in mijn kamer gezet. Helaas hebben ze het niet zo lang volgehouden en moest ik ze na 7 dagen weer weggooien. Maar ach, voordat geld heb ik toch veel plezier ervan gehad.


Op zondag ga ik altijd naar de kerk, dit keer naar de late dienst van half 12, dus kan ik eerst lekker uitslapen. Na de kerk moet ik meteen weg, dus smeer ik alvast een lunchpakketje. Ik drink verse muntthee en eet aardbeien.


Na de kerk met Tim op weg in de auto naar Etten-Leur om daar de verjaardag van zijn opa te vieren. Het is heerlijk weer en de hele middag brengen we door in het zonnetje, genieten!


's Avonds pak ik de cadeautjes in mijn voor mijn "swapmaatje". Ik doe namelijk mee aan de Instaswap Spring Edition, klik hier als je daar meer over wilt weten.


Ik ben afgelopen week zó goed bezig geweest met gezond eten en sporten. Even een schouderklopje voor mezelf hoor! Elke dag maakte ik een bak vol met gezond eten klaar om mee te nemen naar m'n werk. Worteltjes, komkommer, paprika, tomaatjes...  #fitgirl hierzo.


Maar op maandagavond doe ik tóch even lekker ongezond. Chocolademousse met aardbeien.


Op maandag eet ik nog een restje köfta van zaterdag, lekker chill op de bank. Toen ik nog bij mijn ouders thuis woonde, aten we echt nóóit op de bank! Nog steeds vind ik het eigenlijk net zo fijn om aan tafel te eten, maar met makkelijk eten vind ik het ook wel fijn om op de bank te eten.


Na het eten haal ik mijn sportschoenen onder een flinke laag stof vandaan. Het is zeker anderhalf jaar geleden dat ik voor het laatst gesport heb. Maar nu ik een kantoorbaan heb en de kilo's er langzaam aan vliegen, vind ik dat het toch tijd is om wat aan beweging te doen. Bovendien voel ik mezelf na sporten altijd weer fit!


Van Anne kreeg ik de tip om lampjes in mijn stolp te doen. Echt een heel erg goed idee, het ziet er leuk uit!


En hier mijn andere bos tulpen op de salontafel! Wat een mooie kleur hè?


Op dinsdagavond komt Tim eten. We zijn allebei goede eters dus deze bak met sla, aardappeltjes en shoarma hebben we allemaal opgegeten met z'n tweeën. Oeps...


Normaal is vrijdag één keer in de veertien dagen mijn vrije dag, maar in verband met een afspraak op vrijdag, neem ik deze week een keer op woensdag vrij. Ook wel lekker, want het breekt de week een beetje op! Ik ga samen met mijn moeder winkelen in Veenendaal, op zoek naar zomerkleding én een bikini!


Bij de Bovendeert outlet spot ik deze super toffe schoenen voor een nóg leuker prijsje. Ik heb héél lang getwijfeld, maar helaas zijn ze net te groot, dus besluit ik - met pijn in mijn hart - om ze te laten staan.


De winkelstraat in Veenendaal!


Ik ben goed geslaagd, want ik vind een zwart jurkje bij de ZARA, twee shirtjes bij The Sting, een hemdje bij Vero Moda en... een bikini! Ik heb best een lastige maat, dus het is een drama om een fijne (en niet al te dure) bikini te vinden. Uiteindelijk koop ik deze bikini met vrolijke kleurtjes bij Livera. Ik ben er heel erg blij mee!


's Middags nog even een rondje hardlopen in de buurt.


Bij de Turkse supermarkt koop ik weer allemaal lekkere dingen, onder andere een bak aardbeien (voor €1,50) en een mega grote mango voor €0,50!


's Avonds kijk ik een filmpje op de bank, Flipped. Een hele leuke, hersenloze chick flick.


Ik was zó gezond bezig deze week, maar toen werd het vrijdag... en gaan we naar de McDonalds voor lunch... en neem ik een Happy Meal. Slech, maar wel héél erg lekker!


's Avonds komt Tim eten. Ik eet kipkerrie met rijst en Tim neemt deze kant-en-klare lasagne die ik echt héél erg vies vind!


Daarna spelen we een potje Stratego. Ik denk dat we inmiddels al meer dan 20 potjes hebben gespeeld en ik heb welgeteld één potje gewonnen (het allereerste potje). We gaan net zolang door totdat ik een keer win en dan stoppen we voor eeuwig met dit stomme spel, haha!


Op vrijdagavond krijg ik bezoek van mijn zusje Marlinde die langs komt in mijn huisje. We zoeken eerst wat dingen op voor onze vakantie in Marmaris (over anderhalve week gaan we al!) en kijken daarna een film.


Via Sooco krijg ik deze super leuke sandaaltjes voor een samenwerking op mijn blog. Binnenkort kun je deze zien in een outfitpost!

Deze week staat - zoals bijna altijd - in het teken van werk. Op woensdag en donderdag ben ik met twee collega's de hele dag in het Van der Valk hotel in Veenendaal om te werken aan onze processen en strategie. Verder heb ik nog geen spannende plannen, volgend weekend wordt wel heel erg leuk! Dan komen twee vrienden langs om mijn huisje te bekijken en trouwen Tim's ouders voor de kerk. Dat wordt ongetwijfeld heel bijzonder. Een fijne week gewenst allemaal!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

10 opmerkingen:

 1. Die sandaaltjes zijn erg mooi! En wat goed dat je zusje al zover is gekomen in die spelshow!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die kofta ziet er goed uit :D heb het zelf nog nooit geproefd maar it looks delish!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed dat je bent wezen hardlopen na een lange tijd! En dat je ook groentes en gezonde tussendoortjes meeneemt: ga zo door haha! Daar kan ik nog een voorbeeld aan nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer erg leuk om te zien ik ga vanmiddag weer het kaartspel voor 2 personen doen van Catan! Ik vind dat spel echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed dat je zus door is naar de halve finale!
  En wat een mooie sandaaltjes! Ik ben al benieuwd naar met wat je ze gaat combineren. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk overzicht! Wij hebben hier ook een Bovendeert schoenenwinkel, maar geen outlet. Die schoenen zien er tof uit. Misschien toch weer eens een keertje naar Veenendaal gaan.
  Knap van je zus, ik zal voor haar duimen dat je wint!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke week! Ik vind je sandaaltjes echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke week! Mooie tulpen zijn het en liefde voor je sandaaltjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke week weer. Ik vind de foto's van jouw kamer zo leuk. Volgens mij is het echt een pinterest worthy plekje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave sandaaltjes voor de zomer! We zijn benieuwd naar je outfitpost. Veel plezier ervan!:)

  BeantwoordenVerwijderen