Last Week's Budget #36 | Nieuwe zomerkleding kopen! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Last Week's Budget #36 | Nieuwe zomerkleding kopen!Boodschappen: €28,19
Natuurlijk heb ik voor mijn wekelijkse boodschappen weer een bezoekje gebracht aan mijn favoriete winkel: de Turkse supermarkt! Ik koop een mango (€0,50), vier witte broodjes (€1,40), een bak aardbeien (€1,50) en nog wat komkommers en munt. Bij elkaar ben ik €4,50 kwijt. Zó cheap!

De overige boodschappen haal ik bij de Lidl (€20,41) en de Jumbo (€3,28). Een goedkoop weekje qua boodschappen, ook wel eens fijn!

Kleding: €132,83
Op woensdag was ik een dagje vrij en ging ik met mijn moeder winkelen in Veenendaal. Over anderhalve week ga ik namelijk al op vakantie naar het zonnige Turkije en ik had hoognodig wat zomerse kleding nodig. En ik ben goed geslaagd!

Ik heb een bikini bij de Livera gekocht waar ik super blij mee ben. Ik heb best een lastige maat qua bikini's en in de winkels is er nu nog weinig badkleding te vinden. Gelukkig is er bij de Livera veel keus en heb ik een hele toffe, kleurrijke en goed passende bikini gevonden. Hij kostte €46,98. Best duur voor een bikini, maar nu heb ik er in ieder geval wél één die heel goed zit!

Verder scoorde ik twee shirtjes bij The Sting (€19,95 en €25), een simpel, zwart katoenen jurkje bij de ZARA (€12,95) en een hemdje bij Vero Moda (€26,95)

Op zaterdag kocht ik in Arnhem een nieuw steentje voor mijn MelanO-ring. Een hele mooie, grijze/zwarte steen die eigenlijk in elk licht weer een andere kleur lijkt te hebben. Het steentje kostte €17,50. Best prijzig, maar dan heb je een écht zilveren steentje. Ik ben er heel blij mee!

Make-up en verzorgingsproducten: €12,16
Mijn huid is op dit moment het allerlichtst dat het ooit wordt in een jaar. Kortom: drama om een geschikte foundation te vinden! Ik heb er nog een stuk of vijf op voorraad, maar die zijn allemaal te donker. Ik heb daarom maar weer de Soft & Natural foundation van Essence (€3,39) die ik heel erg fijn vind. Verder kocht ik een mascara van CATRICE (€3,99) omdat écht al mijn mascara's op waren en een wenkbrauwpotlood van CATRICE (€2,29).
De Odorex deodorant was in de aanbieding bij de Kruidvat. 1+1 gratis, dus dat scheelt weer! Voor twee deo's betaalde ik nu €2,49.

Leuke dingen: €17,25
Op vrijdag lunch ik samen met twee collega's bij de McDonald's. Super slecht, maar wel héél erg lekker. Ik neem natuurlijk een Happy Meal met mayonaise.
Op zaterdag ga ik poolen met Tim in Arnhem. Hij betaalt het poolen en ik betaal de hamburgers die we daarna bij de McDonald's halen. Oeps, twee keer McDonald's in één week...

Zaterdagavond ga ik voor het eerst sinds maanden weer eens uit. En als ik uit ga, dan doe ik het goed. Ik was pas om half 4 thuis, oeps! Het was wel heel erg gezellig met vriendinnen. Normaal baal ik altijd dat ik weer weet ik het hoeveel geld uitgeef op zo'n avond, maar deze keer heb ik me ingehouden en heb ik maar €10 uitgegeven!

Huishoudelijke producten: €7,49
Ha, wat een leuke nieuwe categorie is dit! Nu ik op mezelf woon, moet je soms hele saaie huishoudelijke producten aanschaffen. Zoals nieuwe stofzuigerzakken. En stofzoeken. En dat is dus wat ik deed!
Tip: bij de Blokker zijn alle stofzuigerzakken 1+1 gratis, waardoor ik nu maar €6 hoefde te betalen in plaats van €12. Helaas kocht ik wel de verkeerde stofzuigerzakken, maar dat terzijde.

Parkeergeld: €6,60
En als we in Arnhem zijn betaal ik ook het parkeergeld. We kunnen de auto vast wel ergens gratis parkeren, maar zo dicht bij het centrum is toch ook wel héél erg makkelijk. Uiteindelijk kost het €6,60.

Totaal: €204,52

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

6 opmerkingen:

 1. Weer een leuk overzicht om te zien en ja zomerkleding is ook nodig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk overzichtje elke keer! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk overzichtje voor te zien wat je zoal spendeerd :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik blijf het wel interessant vinden om te lezen wat een ander zo allemaal uitgeeft en dingen te lezen waarop je kunt besparen. Sta daar niet altijd bij stil.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heeerlijk, zo'n Turkse supermarkt waar je niet zoveel kwijt bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha ik moest vooral lachen bij het stuk over de stofzuigerzakken, het klonk al zo mooi! Kun je ze niet ruilen tegen andere zakken, ook in de aanbieding? :)

  BeantwoordenVerwijderen