Outfit: Mintgroene lente jas - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Outfit: Mintgroene lente jasStiekem heb ik mijn nieuwe lentejas al weken aan. Ja, ook toen het drie graden was, droeg ik mijn jas al inclusief een dikke sjaal. Maar nu het zonnetje begint te schijnen, kan ik de jas ook zonder sjaal dragen én zonder kou te lijden. Ik presenteer jullie: mijn nieuwe mintgroene lentejas!
Het is alweer een aantal jaar geleden dat ik voor het laatst een lentejas/zomerjas kocht. Vaak draag ik mijn winterjas nét zolang totdat het zweet me uitbreekt en dan trek ik gewoon een spijkerjasje of vest over mijn kleding aan. Ik vind het ook altijd lastig om een jas te vinden die past bij zo'n net-niet-warm seizoen als de lente.
Maar ik heb er één gevonden en het was liefde op het eerste gezicht. Ik was helemaal niet van plan om dit jaar een lente/zomerjas te kopen, maar toen ik de ONLY binnen liep en deze jas in mijn lievelingskleur zag, was ik meteen verkocht. Wat een pareltje!

Ik heb mezelf voorgenomen om geen impulsieve aankopen te doen, dus heb ik braaf een week nagedacht. Maar toen kon ik mezelf niet meer houden en heb ik de jas uiteindelijk via OTTO besteld. Inmiddels is hij daar niet meer verkrijgbaar (alleen nog in zwart of wit via deze link), maar ik heb hem afgelopen week gewoon nog bij de ONLY zien hangen. Ik ben super blij met deze prachtige jas! Eindelijk een jas die niet saai zwart of grijs is, maar een hele catchy kleur die helemaal bij mij past.

De jas kost €44,95 en is van het merk Jacqueline de Yong.Mijn jas heb ik in deze outfit gecombineerd met mijn tas van Duifhuizen die ik een aantal weken geleden uitzocht tijdens de opening van het filiaal in Veenendaal. Sindsdien heb ik geen andere tas meer gedragen en gebruik ik hem vooral voor mijn werk of een dagje shoppen. Een hele fijne en mooie tas!
Verder draag ik een spijkerbroek van ZARA en een blousje van de Pull & Bear. Aan mijn voeten draag ik mijn laarsjes van de Scapino (die ik echt hoognodig schoon moet maken zoals je ziet).

Wat vind jij van zo'n opvallende kleur jas? En heb jij al een lente- of zomerjas gekocht voor dit jaar?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

19 opmerkingen:

 1. Heel mooie jas. Zijn geld zeker waard! Ik draag nu een kort zwart leren jasje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook super leuk! Nu je dat zegt, besef ik me inderdaad dat mijn leren jasje voorgaande jaren ook als mijn lente/zomerjas diende!

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige jas! Staat je erg goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige jas, die kleur is zo mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige jas! Mint is echt mijn favoriete kleur, dus ik zit nu ook echt een beetje van 'zal ik ook een mintgroene jas kopen?:D' hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaa deze jas staat ook hoog op mijn lijstje! Mooi gecombineerd, zo met dat witte bloesje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die jas geeft me echt helemaal het lente gevoel. Ik vind hem zo enorm tof! Ik was nog op zoek naar zo een jas voor de lente. Ik heb nou een beige jas in dit model die een beetje voor het tussenseizoen is, maar ik zou ook graag nog een iets dunnere willen. Ik ga zeker even op de site kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Staat je onwijs leuk! Echt mooi, zo'n frisse kleur jas <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahhh je jas is echt super leuk! Heel tof voor komend seizoen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. die is zo lovely :D geweldig mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuke jas! Fris kleurtje, staat je mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een super leuke jas en die kleur is ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah wauw Nicole, you pretty! Staat je mooi zeg <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Onwijs mooie jas! Ik zou hem ook zo hebben gekocht als ik het zag hangen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wauw het is echt een mooie jas. Hij staat je ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die jas is zooo leuk! Super mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooie jas en dat mint groene kleurtje staat je echt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, deze kleur staat je echt heel erg goed! Wat een mooie jas :-)

  BeantwoordenVerwijderen