Photo Diary #68 | Pasen, twee dagen op Texel en pannenkoeken eten


Hallo, hallo! En welkom bij een nieuwe Photo Diary. Vorig weekend had ik een bomvol weekend met allerlei familieactiviteiten. Op zondag hebben we bij mijn familie gegeten en op maandag (Tweede Paasdag), aten we bij de familie van Tim. Ik speelde afgelopen week héél veel spelletjes, heb wat leuke dingen geshopt, was twee dagen op Texel voor mijn werk én ik at pannenkoeken! Kijk je mee naar mijn week?


Op zaterdagochtend moet ik iets in Heteren ophalen, dus ga ik daarna maar even door naar Tim, die daar in de buurt woont. We spelen Stratego en lunchen samen.'s Middags ga ik even naar de Kwantum om daar wat dingen te kopen voor een samenwerking die ik onlangs startte met Kwantum, super leuk! Ik kocht onder andere deze babyblauwe emaille kan en een glazen stolp, die ik al héél lang wilde.


Ik heb braaf boodschappen gedaan waar ik 's avonds eten van kan maken, maar ik heb totaal geen zin om te koken. En aangezien de snackbar op 50 meter van mijn huis zit, raad je denk ik al hoe ik dat heb opgelost.. :-)


's Avonds komen vier vriendinnen langs voor een mini-housewarming. We kletsen gezellig bij en ik word zelfs nog verwend met leuke cadeautjes.


Op zondag is het Eerste Paasdag. Ik ga eerst met mijn ouders naar de kerk en daarna ga ik samen met Tim naar familie in Uddel waar we heeeeerlijk eten. Kijk mijn overvolle bord, met super veel lekkere dingen, hmmm...


En mijn moeder maakt dit toetje die er niet alleen mooi uit ziet, maar ook nog eens heel lekker is.


En we spelen spelletjes! Dit is Beverbende, klinkt enorm kinderachtig, maar het is wel heel erg leuk.


Na het eten heb ik een mega after dinner dip en word ik zó moe! Als ik thuis ben, ga ik direct naar bed voor een klein dutje. Ik zet de wekker, maar die hoor ik niet en ik word drie uur later wakker, oeps... Het is dan al half 9 en ik ben klaarwakker. Ik ga daarom maar een film kijken en slaap daarna pas weer om half 3.


Leuk hoekje op mijn eettafel! De plant heb ik van één van mijn vriendinnen gekregen tijdens mijn housewarming, ik vind hem heel erg tof.


Op maandag, Tweede Paasdag, ben ik bij Tim's ouders thuis. We lopen even een rondje door de buurt waar we dit coole schaap spotten.


En daarna spelen we met Tim's ouders Triominos. Veel spelletjes deze week, haha!


's Avonds komt ook Tim's broer en gaan we gourmetten, wat altijd een feest is.


Het is inmiddels al weer een stuk duurder geworden om te tanken, maar bij het tankstation naast mijn huis is er op dinsdag een aanbieding, waardoor benzine maar €1,32 per liter kost!


Dit is mijn favoriete maaltijd als ik geen zin heb om te koken en snel iets in elkaar wil flansen: een wrap met knoflooksaus, krokante kipschnitzel in stukjes, sla, komkommer en paprika. Super easy en heel erg lekker.


Op woensdagochtend gaat mijn wekker om 5(!) uur. Dat is voor mij héél erg vroeg, want meestal hoef ik pas om half 8 op te staan. Ik ga samen met mijn collega Janet naar Texel om daar een workshop te geven bij één van onze klanten.


Na een autorit van ruim 2 en half uur zitten we op de boot naar Texel. En eten we om half 9 's ochtends al M&M's en een taartje, haha.


De workshop duurt twee ochtenden, dus blijven we ook op Texel overnachten. We verblijven in De Lindeboom, een klein en schattig hotel in Den Burg. In de badkamer hebben ze Rituals producten, happy me!


's Avonds eten we in het restaurant van het hotel. Ik heb varkenshaasmedaillons met spek, pesto en groenten. Super lekker!


En de volgende dag is het natuurlijk tijd voor een hotelontbijtje, wat voor mij altijd het leukste onderdeel is van het slapen in een hotel. Bij dit ene bordje is het natuurlijk niet gebleven ;-)


Op donderdagmiddag gaan we weer met de boot terug naar het vaste land. Doei Texel, je was leuk!


Op donderdagavond komt Tim eten en we eten... pannenkoeken!


Vrijdag, mijn laatste werkdagje voor het weekend. Ik kan maar met moeite mijn ogen openhouden, ik ben ontzettend moe. Gelukkig is het lekker weer en kan ik tusen de middag even buiten relaxen in het zonnetje.


Op vrijdagavond ga ik nog even naar het centrum in de hoop een bikini en zomerkleding te vinden, maar helaas mislukt mijn zoektocht en kom ik alleen thuis met een kort broekje. Daarna plof ik op de bank met snacks en wijn en kijk ik Awkward terug.


Zaterdagochtend schrik ik wakker van een hele nare droom. Nooit leuk :-( Ik kan daarna niet meer slapen, dus sta ik om half 9 al naast mijn bed. Ik heb van het PR-bureau van Primark wat nieuwe beauty-producten gekregen om te reviewen en daar ga ik meteen mee aan de slag.

Vandaag vier Tim's opa zijn verjaardag en vanavond komen twee vrienden langs om wat te drinken. Morgen begint er weer een nieuwe, volle werkweek. Fijne week allemaal! :-)

10 opmerkingen:

 1. Wat veel lekker eten, haha! Zo'n wrap ga ik onthouden, dat is inderdaad lekker makkelijk om snel te maken. En Texel lijkt me heel mooi, dat staat nog op onze vakantie wishlist ;) fijne nieuwe week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik krijg ook zin om naar Texel te gaan, ik ben dol op de waddeneilanden! Het toetje was je moeder had gemaakt ziet er wel heel erg lekker uit!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto van die spulletjes op je eettafel. Dat plantenpotje is echt leuk!
  Fijne zondag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk die producten van Primark! Leuke foto's! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw die taart die je moeder heeft gemaakt ziet er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je in Texel bent blijven overnachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oeh dat spel stratego heb ik echt een tijd niet gespeeld! ik heb een nieuwe spel van katan gekocht, echt de moeite waard als je van spellen spelen houd! kijk maar het kaartspel katan voor 2 spelers!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De blauwe kan is echt prachtig! Love it :)

  Beverbende is ook echt een heel leuk spelletje, niets kinderachtigs aan.

  BeantwoordenVerwijderen