NYC Get it all Lipsticks


De laatste tijd ben ik een héle slechte beautyblogger geweest, want het is maanden geleden dat ik voor het laatst een make-upreview online had staan. Ik merk dat ik de laatste tijd een make-uproutine heb ontwikkeld die ik gewoon heel erg fijn vind en dat ik niet altijd meer warm word van knalblauwe oogschaduw of paarse lipsticks. Maar natuurlijk krijg ik nog steeds regelmatig pakketjes van PR-bureaus met daarin nieuwe make-upproducten en zo nu en dan zitten daar hele mooie dingen tussen.

Waaronder deze nieuwe NYC Get it all lipsticks. En deze fijne budget lipsticks wilde ik maar al te graag testen én delen op mijn blog.NYC brengt een nieuwe make-uplijn uit, genaamd "Get it all" met daarin foundation sticks, een nieuwe mascara én maar liefst tien lipsticks in alle kleuren van de regenboog. Ik ontving vier lipsticks van het PR-bureau van NYC die ik vandaag ga testen.

Van links naar rechts: 

     ▶ 101 ExceptionNUDE: een oudroze, nude kleur
     ▶ 102 MOCHAmazing: een glanzende, roze/bruine kleur
     ▶ 201 FUCHIAtastic: een knallende fuchsia roze kleur
     ▶ 300 ImpREDsive: een glanzende, klassieke red lipstick

NYC Get it all lipsticks - €4,49 per stukTijd om te swatchen! Alle lipsticks hebben een glanzende finish, dus mocht je daarvan houden, dan zijn deze lipsticks zeker een aanrader. Ik ben heel erg positief verrast door de pigmentatie van alle lipsticks. Oké, MAC lipsticks zijn zonder twijfel een stuk dekkender, maar daar betaal je ook maar liefst 5 keer zoveel voor.
101 ExceptionNUDE is direct mijn favoriete kleur van de vier. Zoals ik in de eerste alinea ook al noemde, de laatste tijd ben ik niet echt meer van de opvallende, felle lipsticks. Doe mij maar een subtiele lipstick, zoals zo'n mooie oudroze kleur. Dit is echt een every day lipstick die je prima naar school of naar je werk op kunt. De lipstick blijft met gemak een uur of 3/4 zitten, top!
102 MOCHAmazing is mijn minst favoriete lipstick van de vier. Niet omdat de pigmentatie niet goed is, maar de kleur en de mega glanzende finish zijn gweoon n
Wat een heerlijk lentekleurtje is 201 FUCHIAtastic. Een knallende, felroze lipstick die me meteen vrolijk maakt. Dit is echt een mooie lipstick voor een feestje, als je eens niet voor een rode lipstick wilt gaan.
En als je wél zin hebt in een classic red lip, dan is 300 ImpREDsive helemaal geschikt voor jou. Het is een prachtige, koele rode lipstickkleur die vrij glanzend is. Persoonlijk zou ik deze het allermooist hebben gevonden als hij iets matter was, maar de kleur zelf spreekt me heel erg aan.


Alle lipsticks nog even op een rijtje. Welke vind jij het mooist?


De NYC Get it all lipsticks kosten €4,49 per stuk en zijn verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat en Trekpleister. Er zijn maar liefst 10 verschillende kleuren in het assortiment. Benieuwd naar alle kleuren? Bekijk dan de reviews van Vera of Serena eens!

5 opmerkingen: