Photo Diary #64 | Verhuizen! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #64 | Verhuizen!Hoi lieve mensen, ik leef nog! Afgelopen weekend heb ik het drukste en meest intensieve weekend in tijden gehad: ik ging namelijk verhuizen. En ik kan je vertellen: dat is een flinke klus! Sinds donderdagavond ben ik druk bezig geweest met het inpakken van dozen, het verven van mijn zeven meter lange muur en het in elkaar zetten van meubels. En oh ja, tussendoor ging ik ook nog even naar de opening van een nieuw filiaal van Duifhuizen. Nu ik dit typ is het zondagochtend en heb ik de eerste nacht in mijn nieuwe kamer achter de rug. Benieuwd naar mijn week? Lees dan snel verder!


Op zondag heb ik helemaal geen foto’s gemaakt en om eerlijk te zijn, weet ik ook niet meer wat ik die dag heb gedaan. Op maandagochtend stond ik in ieder geval fris en fruitig naast mijn bed voor een nieuwe werkdag. Toen ik ’s ochtends bij mijn auto kwam, was er blijkbaar iemand begonnen met het krabben van mijn vooruit… Mij hoor je in ieder geval niet klagen, want dat scheelde mij weer wat werk. 


Samen met Tim ga ik Rummikub doen bij mijn oma op dinsdagavond. Tim en ik houden wel van spelletjes en mijn oma ook! Ze heeft zelfs taart gehaald omdat wij komen, heel erg lief. Uiteindelijk spelen we vijf potjes en win ik er drie.


Op woensdag ben ik de hele ochtend aan het werk bij een klant. We hebben maandag een workshop gehad bij deze klant en die ben ik aan het uitwerken.


Donderdag: mijn laatste werkdagje voor de verhuizing! Ik heb het al dagen koud en als ontbijt neem ik een lekkere warme tosti.


En ik ben blijjjj, want het is bijna weekend en ik ga bijna verhuizen! Ik neem iets eerder vrij van werk zodat ik nog wat laatste dingetjes kan kopen en nog wat dozen in kan pakken. 


De verhuizing gaat van start! Op donderdag ben ik nog even druk bezig met het inpakken van de laatste spulletjes. Ik moet de dozen twee trappen naar beneden sjouwen en kan ze dan gelukkig direct in mijn auto gooien. Maar wat een klus! Na een uurtje tillen, ben ik al helemaal kapot…


En dit is hoe ik mijn kamer aantref op donderdagavond. Hij is helemaal leeg – op het bed na, want die neem ik over van de vorige bewoonster. Samen met m’n vader plak ik vast de muur af, zodat ik er de volgende dag kan verven.’s Avonds ga ik – nu het nog kan – in bad. In mijn nieuwe huis heb ik namelijk geen bad, dus dat zal ik wel missen. Ik gebruik mijn favoriete douche- en badschuim van Rituals, deze is zó lekker!


Op vrijdagochtend ben ik al om half 9 in mijn kamer. Vriendinnetje Sarah komt me gelukkig helpen met schilderen, want dit wordt de eerste keer in mijn leven dat ik een muur ga verven.


Als de eerste laag op de muur zit, ga ik samen met Sarah naar Veenendaal. Daar opent namelijk een nieuw filiaal van Duifhuizen en ik ben uitgenodigd om een kijkje te nemen in de nieuwe winkel én te shoppen. Wat ik heb gekocht, zie je deze week op mijn blog.


Ik ben dol op bloemen en een mooie bos bloemen kan dan ook niet ontbreken in mijn nieuwe kamer. Dat maakt het direct gezellig en huiselijk!


’s Middags verf ik de muur voor de tweede keer zodat hij echt goed dekt. Ik en mijn verfroller zijn beste vriendjes deze dag.


Op vrijdagavond komen Tim en Twan mij helpen om te verhuizen. Zonder deze twee stoere mannen met spierballen had ik het nooit gered! Voordat we aan het werk gaan, eerst even patat eten bij de snackbar.


We halen mijn bank en stoel op bij de Leen Bakker, mijn kledingkast bij de Karwei en tot slot nog wat meubels die ik nog bij mijn ouders thuis heb staan. Na drie uur sjouwen staat alles op z’n plek en ploffen we neer op mijn nieuwe bank. Om half elf ga ik weer naar mijn ouders huis, om daar op een luchtbedje te slapen. Mijn matras ligt immers al in mijn nieuwe kamer en in zo’n verflucht kun je maar beter niet gaan slapen. Het is onwijs mistig buiten!


De volgende ochtend ben ik alweer vroeg wakker omdat ik met mijn vader ga klussen in m’n nieuwe kamer. De eettafel, het bureau en de kledingkast in elkaar zetten en wat gaten in de muur boren.


Even een koffiepauze nemen! Ik moet zo lachen om deze foto omdat ik zei: "Papa, lachen!" Dat deed hij ook, maar hij deed zijn koffiekopje voor z'n mond dus je ziet niets!


Na een dag klussen (en een klein middagdutje, ik was zó moe!) staat nu alles op z’n plek. ’s Middags helpt Tim mij nog met de laatste dingen en ’s avonds eten we de eerste maaltijd in mijn nieuwe kamer aan mijn nieuwe tafel. We maken wraps met kipschnitzel, sla, paprika, ui en knoflooksaus, super lekker!


’s Avonds kijken we Wie is de Mol? op mijn nieuwe bank die zoooo fijn zit, dit wordt zonder twijfel m’n favoriete chill plekje in mijn kamer. En ik heb van Tim een hele mooie bos witte tulpen gekregen, zo lief!


En we eten kaas met komkommer, mijn favoriete snackje!

Zo. Dat was me het weekje wel! De komende week ben ik nog bezig met de laatste dingetjes in mijn kamer: een prullenbak en wasmand kopen, wat plankjes ophangen en wat leuke fotolijstjes voor aan de muur. Verder ga ik dinsdag naar Hilversum voor de TV-opnames van een nieuw quiz waar mijn zusje aan mee doet, super cool! 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

14 opmerkingen:

 1. Wat een drukke week! Geniet van je nieuwe huisje! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier in je nieuwe huisje, verhuizen is altijd meer werk dan je denkt, maar als alles dan staat, ben je extra trots! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heftige week, maar gelukkig zat je al snel in je nieuwe kamer! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah ziet er goed uit Nicole, fijn dat je nu echt helemaal in je nieuwe kamer zit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jullie hebben hard doorgewerkt, maar het resultaat mag er wezen! Veel plezier in je nieuwe kamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je kamer helemaal klaar is! Het ziet er erg leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kaas met komkommer, yum! Verhuizen is inderdaad altijd vermoeiend, pff. Wel fijn dat het nu achter de rug is en lief dat er zoveel mensen kwamen helpen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. cute dat je bij oma spelletjes gaat doen :3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je kamer af is! Veel plezier in je nieuwe huisje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je kamer ziet er al leuk uit, je bent echt vlot met het klussen in je kamer! geniet ervan

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat leuk allemaal! Die vaas is zo leuk & die rituals zo lekker :) Die moet ik ook snel weer gaan kopen. Je brengt me op ideeën

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk! Oh zo'n bad nemen met die rituals douche foam lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat onwijs leuk om nu je eigen plekje te maken en in te richten! en je haarkleur ziet er ook kei gaaf uit! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lekker druk, maar wel leuk druk volgens mij! Zo leuk om een nieuw plekje (helemaal voor jezelf) in te richten :)

  BeantwoordenVerwijderen