De verhuizing... Morgen is het zover!


Even een korte update op mijn blog die de stilte de afgelopen paar weken (en ik denk ook de komende week!) op mijn blog verklaart. Morgen is het namelijk eindelijk zo ver: ik ga verhuizen! Begin januari startte ik mijn zoektocht naar een geschikte kamer en binnen een week had ik mijn droompaleisje gevonden: een ruime kamer van 21 vierkante meter dichtbij het centrum van Ede.

Ik tekende het contract en daarna kon het wachten beginnen: ik kon namelijk pas begin maart in de kamer. Dat betekent dat ik héél veel voorpret heb gehad en gelukkig ook ruim voldoende tijd had om meubels uit te zoeken. Ik heb heel wat bezoekjes gebracht aan de IKEA waar ik mijn lieftallige vriendje mee naar toe sleepte (sorry, Tim!), diverse woonboulevards bezocht, Marktplaats afgestruind en zelfs online een aantal meubels besteld.

En nu zijn al mijn meubels binnen! Ik heb een hele mooie, donkergrijze bank die ik vol ga zetten met leuke kussentjes die ik bij Leen Bakker, Karwei en ook via eBay heb gekocht. De prachtige vintage salontafel die ik via Marktplaats vond past hier perfect bij! Ik kan ook niet wachten om mijn werkplekje in te richten: ik heb een smal bureautje gekocht bij OTTO voor mijn computer en wil nog een paar leuke plankjes en fotolijstjes kopen die ik daar boven kan hangen.

En morgen is het dan zo ver: ik ga verhuizen! Vanavond ga ik de sleutel ophalen van mijn nieuwe kamer en ga ik alvast alles afplakken, zodat ik morgen de zeven meter lange muur die nu beige is, wit kan verven. Gelukkig krijg ik ondersteuning van een vriendin, want ik heb nog nooit een muur geverfd. Oeps.
's Avonds krijg ik hulp van Tim en zijn beste vriend die met hun mannelijke kracht en spierballen al mijn meubels nar boven mogen sjouwen. Ik hoop dat ik morgenavond al een aantal meubels in elkaar kan zetten, zaterdag de laatste dingetjes op zijn plek zetten en dingen die ik nog mis kan aanschaffen. Zaterdag op zondagnacht breng ik mijn allereerste nacht door in mijn kamer, leuk!

Ook al is het de derde keer dat ik uit huis ga, deze keer is éxtra bijzonder, omdat ik nu weet dat het voor onbepaalde tijd is. Ook kom ik niet meer elk weekend naar huis om bij mijn ouders te slapen, sterker nog: mijn oude slaapkamer wordt helemaal leeg geruimd dus er is geen slaapplekje meer over voor mij.

Ik heb er héél erg veel zin in en zodra alles op zijn plekje staat, ga ik natuurlijk een uitgebreide roomtour doen!

16 opmerkingen:

 1. Veel plezier :)
  Heb je geen spullen van de kringloopwinkel in je kamer?
  Zeker dingen als fotolijstjes zijn zonde om nieuw te kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah stiekem best spannend dat je nu écht uit huis gaat. Zeker omdat je inderdaad je oude kamer helemaal verlaat. Maar wel een hele leuke stap en ik weet zeker dat je van je nieuwe plek gaat genieten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat spannend! Veel succes met verhuizen en natuurlijk ook veel plezier! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahhh ik ben ook net twee weken verhuisd en voor mij ook zoals bij jou, echt uit huis. Mijn kamer bij mijn ouders is weg, het is nu mijn zusjes kamer haha.

  Ik vond het ook super leuk om overal te zoeken naar mooie meubels, via Facebook, Marktplaats en leuke winkels heb ik van alles bij elkaar verzameld en ben ik super blij met het resultaat.

  Als ik je een verftip mag geven, koop bij Action afplaktape waar folie aan zit, dan plak je bijvoorbeeld de onderste plint en dan vouw je het folie uit, dan bescherm je je vloer meteen. Ik heb dat ook gebruikt toen ik mijn huis aan het verven was en het werkt perfect en kost bijna niets :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat spannend dat je gaat verhuizen! Ik ben alvast benieuwd naar het eindresultaat van je kamer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Spannend, heel veel succes met de verhuizing :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super spannend! Heel veel succes en vergeet niet te genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo leuk! Veel succes & veel plezier! :)

  BeantwoordenVerwijderen