Opening Duifhuizen in Veenendaal (+ shoplog!) - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Opening Duifhuizen in Veenendaal (+ shoplog!)



Afgelopen vrijdag ging ik – gewoon even tussen het verhuizen door – naar Veenendaal, omdat daar het nieuwe filiaal van Duifhuizen werd geopend. Normaal moet ik voor events minstens een uur met de trein naar Amsterdam, maar dit keer was het voor mij slechts 15 minuutjes rijden met de auto. Dat is nog eens fijn! Niet alleen mocht ik een kijkje nemen in het gloednieuwe winkelpand, ik mocht ook voor een bedrag van €100 shoppen in de winkel. En als je dan – met een budget van €100 – los mag gaan in zo’n winkel vol tassen, is dat toch de droom van elke vrouw?




Het nieuwe pand van Duifhuizen bevindt zich in de Corridor in Veenendaal, het overdekte winkelcentrum dat direct boven de parkeergarage ligt. Het is een onwijs mooie, modern ingerichte winkel met de meest mooie tassen die je je voor kunt stellen. Niet alleen voor vrouwen is er veel moois te vinden, ook voor mannen zijn er stoere, leren tassen te vinden en voor de reisliefhebber stevige koffers en reistassen.


De tassen bij Duifhuizen zijn zeker niet goedkoop, maar wat mij betreft nog steeds hartstikke betaalbaar. Natuurlijk: er zijn tassen die meer dan €200 kosten (zoals de prachtige leren shoppers van het merk My Paperbag op de foto hierboven) maar er zijn ook genoeg mooie tassen te vinden die rond de €50 kosten. En als je dan een mooie tas vindt die lang mee gaat, is het wat mij betreft zeker in de investering waard.




Ik spotte ook het merk ByLouLou bij Duifhuizen, terwijl ik dacht dat het merk alleen online verkocht werd. Dit merk verkoopt hele mooie, leren portemonnees die ook direct als kleine clutch dienen. Heel erg tof (maar zo duur, jammer!)




Tot slot heb ik voor het shoptegoed wat ik van Duifhuizen kreeg niet één, maar zelfs twee tassen uitgekozen! De eerste tas die ik koos, is meteen mijn favoriet: deze prachtige, nepleren zwarte tas van het voor mij onbekende merk Daniele Donati. Het is een hele stevige tas met een nette, zakelijke uitstraling: perfect voor mijn werk! De tas heeft aan beide kanten een heel ruim voorvak die dichtgaat met een drukknoop. 

De tas zelf bestaat uit twee verschillende vakken die ieder ook weer kleinere vakjes hebben voor je mobiele telefoon, toilettasje of portemonnee.
Kortom: een hele handige en overzichtelijke tas met lekker veel ruimte.

Deze tas kost €59,95 en vind je hier in de webshop.




Maar ja, toen had ik nog €40 over! Ik besloot op zoek te gaan naar een tas die ik normaal niet zo snel uit zou kiezen, maar die ik wel erg mooi vond. Mijn oog viel op deze grijze/taupekleurige tas van het merk David Jones. Ook dit merk kende ik nog niet, maar heeft me zeker verrast! De winkel staat vol met mooie tassen van David Jones die erg betaalbaar zijn. Deze taupekleurige tas is iets kleiner dan de zwarte tas van Daniele Donati en heeft in totaal vier verschillende grote vakken. De binnenste twee vakken sluiten met een drukknoop en de buitenste kun je dicht doen met een rits.
Het is een tas die niet zo groot oogt, maar verrassend ruim is. Echt een perfecte tas die je meeneemt als je een dagje gaat winkelen en er zit ook nog een lang schouderhengsel bij.

Deze tas kost €44,95 en is helaas niet in de webshop van Duifhuizen verkrijgbaar.

Uiteindelijk hoefde ik dus nog geen €5 bij te betalen en had ik twee prachtige, gloednieuwe tassen die ik al met veel plezier heb gebruikt.

Koop jij wel eens iets bij Duifhuizen? En welke van deze twee tassen vind je het mooist?  

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

9 opmerkingen:

  1. Ziet er prachtig uit die winkel! Mooie tassen, vooral die eerste!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke verrassing die 100 euro, haha. Mooie tassen heb je uitgekozen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhh wat heerlijk dat je lekker mocht shoppen! Wat een mooie winkel is het. Helaas niet echt in de buurt voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oehhh die tweede tas vind ik echt heeel mooi! Zou ik zelf ook zo uitgekozen hebben. Bof jij even met zo'n shoptegoed hihi <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die 2e is helemaal mijn ding.. en ik had m ook wel willen hebben! X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Nicole, een tas is altijd de investering waard als deze van goede kwaliteit is maak ik mezelf wijs :) Wat een mooie tas heb je gekocht! Heerlijk dat je nog lekker shoptegoed had om te besteden. Ik vind je foto's erg mooi en het geeft een goede impressie van de winkel. XOXO

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk dat je mocht shoppen, prachtige winkel! Je hebt twee mooie tassen uirgekozen :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die zwarte tas is mooi!

    BeantwoordenVerwijderen