Last Week's Budget #34 | Liefde voor de Turkse Supermarkt - The Budget Life | Blog over financiën en besparen -->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Last Week's Budget #34 | Liefde voor de Turkse SupermarktEen hele speciale Last Week's Budget deze week, omdat ik niet alleen laat zien wat ik afgelopen week heb uitgegeven, maar je morgen ook vertel hoe de eerste maand op mezelf eruit zag. Hoeveel heb ik uitgegeven in één maand? En wat wordt mijn maandelijkse budget voor de komende maanden?
Maar voordat ik je een kijkje geef in mijn maandelijkse uitgaven, laat ik je vandaag eerst mijn uitgaven van afgelopen week zien. Ik deed boodschappen voor mijn mini-housewarming, boekte nog een vakantie (ja, ik weet het: het is erg) én kocht ik een bos bloemen voor op mijn kamer. Benieuwd wat ik precies heb uitgegeven? Lees dan snel verder!

Boodschappen: €49,23
Mijn ontdekking van afgelopen maand op het gebied van boodschappen? De Turkse supermarkt! Met name als je groenten en fruit wilt kopen, ben je bij de Turkse supermarkt aan het juiste adres. Zo vond ik een bosje munt voor €0,40, twee avocado's voor €1,35 en een net met 10 uien voor €0,75. Zó goedkoop! Verder kocht ik nog knoflook en 8 limoenen. In totaal was ik slechts €4,90 kwijt.

Bij de Lidl doe ik deze keer de meeste boodschappen. Afgelopen zaterdag had ik een mini-housewarming voor een paar van mijn beste vriendinnen. De meeste hapjes & drankjes haalde ik bij de Lidl, zoals hele lekkere tortilla chips (€0,88) een mega groot blok jonge kaas (€4,86), twee flessen wijn van €3 per stuk en het favoriete toetje van m'n zusje voor €0,22. In totaal ben ik bij de Lidl €31,14 kwijt voor mijn boodschappen.

Tot slot haal ik bij de Jumbo nog wat dingen voor het Paasdiner van zondag, aangezien ik het ijs als nagerecht moet verzorgen. Ik haal super lekker kaneelijs van Jumbo's eigen huismerk en een Viënetta ijstaartje. Verder nog wat frisdrank voor mijn housewarming en in totaal betaal ik €10,59.

En dan koop ik bij de Hoogvliet nog twee kleine dingen die ik ben vergeten te halen bij mijn andere boodschappen: een bus slagroom en een pak met wraps.

Mijn totale boodschappen voor deze week kosten dus €49,23.

Eten & drinken buiten de deur: €3,75
Deze week heb ik weinig geld uitgegeven aan eten en drinken buiten de deur. Het enige wat ik heb gekocht, is een raspatat met mayonaise en een kroket bij de snackbar. Het was zaterdag, half zes en ik lag zó lekker onder een kleedje op de bank, dat ik echt geen zin had om te koken. Ik ben snel even naar de snackbar gelopen en kocht daar wat makkelijks om te snacken voor €3,75.


Kringloop: €6,70
Het was weer eens tijd voor een bezoekje aan de kringloop! Wat ik heb gekocht, vertelde ik je afgelopen week al op mijn blog. In totaal was ik €6,70 kwijt.

Vakantie: €230,45
In mijn Photo Diary van vorige week kon je het al lezen: ik boekte samen met mijn zusje een vakantie. Mijn derde vakantie dit jaar (oeps!) De totale kosten voor 8 dagen Marmaris (Turkije) inclusief vlucht, verblijf, ontbijt en bagage is €230 per persoon. Echt geen geld als je kijkt wat daar allemaal bij zit inbegrepen. Over vier weken gaan we en ik heb er nu al onwijs veel zin in!

Bloemen: €5
Nu ik op mezelf woon, heb ik besloten dat ik altijd een mooie bos bloemen op tafel wil hebben. Het maakt mijn huis zoveel gezelliger en een bos bloemen hoeft helemaal niet duur te zijn. De moeder van mijn vriend Tim werkt in een bloemenwinkel en daar verkopen ze hele mooie tulpen. Speciaal voor Pasen heb ik dit keer een bos met 20 gele tulpen, inclusief groene takjes erbij voor €5. De bos bloemen staat nu al bijna een week op tafel en is nog steeds heel erg mooi!

Totale uitgaven: €295,13

Als je de vakantie niet meerekent, was het deze week eigenlijk best wel een goedkoop weekje! Vanmiddag ga ik laten zien hoe mijn totale maand er afgelopen maand uit zag qua uitgaven, hoeveel geld ik heb besteed aan welke categorie en of het klopte met het budget wat ik me van tevoren had gesteld.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

10 opmerkingen:

 1. Wat een goedkope vakantie, fijn hoor! Voor de ret heb je inderdaad weinig uitgegeven, ik ben benieuwd naar je weekoverzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zonder de vakantie heb je zeker een goedkoop weekje achter de rug! En in ben heel benieuwd naar je blogpost met het maandoverzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga ook wel eens naar de Turkse winkel, groenten en fruit ziet er altijd goed uit en heel goedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt handig om te zien hoe je dat doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, de Turkse supermarkt en sommige toko's zijn inderdaad heel goedkoop. En vaak goede kwaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker goedkoop, maar goed je krijgt de lunch en avond nog er wel bij dus dan word het iets duurder haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw je vakantie is erg goedkoop, fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik moet ook eens naar een Turkse supermarkt, ze hebben idd veel groente en fruit voor fijne prijsjes. Wat een goedkope vakantie ook, lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahhh ik baal soms echt dat wij in de buurt geen turkse supermarkt hebben. Daar hebben ze vaak zoveel lekkere dingen én zo goedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik woon nu een jaar op mezelf en haal ook veel van mijn boodschappen bij de Lidl, de overige dingen haal ik bij Albert Heijn (ongeveer 50/50). Ook breng ik regelmatig een bezoekje aan de Turkse supermarkt of de markt. Zo scoorde ik zaterdag nog drie ENORME avocado's voor maar een 1 euro.

  BeantwoordenVerwijderen