Photo Diary #67 | Familieweekend, stadswandeling in Den Bosch en mijn zusje op TV?! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen -->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #67 | Familieweekend, stadswandeling in Den Bosch en mijn zusje op TV?!Welkom bij weer een nieuwe Photo Diary! Ik heb aardig wat foto's gemaakt afgelopen week en dat betekent vaak dat ik veel leuke dingen heb gedaan. Vorig weekend was ik op familieweekend met Tim's familie in Noord-Brabant, maakten we een stadswandeling door Den Bosch (en aten we natuurlijk Bossche Bollen), ik had pizzasessie op mijn werk, vrienden kwamen langs om Kolonisten van Catan te doen én mijn zusje stond in de krant. Benieuwd wat ik nog meer heb gedaan? Lees dan snel verder!


Op vrijdag werk ik een dagje vanuit huis voor mijn werk. Super handig dat dat kan, want zo heb ik in mijn pauze tijd om wat foto's te schieten voor mijn blog voor het Action artikel.


Ik stel meteen het pakket samen met kledingstukken van de Action, die ik ga weggeven aan één van mijn lezeressen. Wil je ook kans maken op een verrassingspakket vol Action kleding? Lees hier het artikel en ontdek wat je moet doen om kans te maken!


Na mijn werk vertrek ik samen met Tim naar het zuiden van ons land. We gaan namelijk op familieweekend met zijn familie! We verblijven in een leuk huis in Loon op Zand. Op zaterdagochtend staan we om 10 uur al fris en fruitig in Den Bosch voor een stadswandeling.Den Bosch is één van mijn favoriete steden, ik vind het er zó gezellig. Er zijn veel leuke straatjes en die ondergrondse grachten vind ik ook heel erg tof. In de zomer moet ik er maar snel weer eens heen om dan zo'n boottochtje te maken, nu was het daar veel te koud voor.Natuurlijk neem ik mijn polaroidcamera mee en maak ik deze foto bij één van de grachtjes. Hij is goed gelukt!


Op de markt lopen we langs het ingestorte pand van de opticien Pearle. Wat een ravage! Het lijkt me zo gek om op het moment van instorten daar langs te lopen...Na een mooie stadswandeling hebben we het ijskoud. Terwijl de rest van de familie teruggaat naar het huis, duiken Tim en ik snel even een cafeetje in om op te warmen met koffie, thee en een Bossche Bol (of course). Daarna gaan we nog even de stad in om wat dingetjes te kopen.


Op zondagochtend gaan we met de hele familie onder leiding van twee gidsen het bos in. Ik ben dol op het bos en kom er dan ook graag om lekker te wandelen.


Aan het begin van de middag gaan Tim en ik weer naar huis. Zo kan ik nog even thuis relaxen voordat een nieuwe werkweek begint! Twee weken geleden begon het nieuwe seizoen van Awkward (mijn favoriete guilty pleasure serie) en 's middags kijk in de eerste aflevering terug. Jenna en Matty zijn weer uit elkaar, noooooo!


Maandagavond: pizza-avond! Eén keer per maand hebben we een pizzasessie op mijn werk waarbij we pizza's eten van Domino's en vergaderen. Ik probeer elke keer weer een nieuwe pizza uit, deze keer de So Asian pizza met crême fraiche, paprika, mango, kip en chilisaus. Een bijzondere combinatie, maar helaas vond ik hem niet super lekker.


Een deel van mijn leuke plankje boven de eettafel. Love it! 


Ik heb me voorgenomen om één keer per week vegetarisch te eten. Ik ben benieuwd of dat lukt, want ik ben nogal gek op vlees. Maar afgelopen week is het in ieder geval gelukt! Op dinsdagavond eet ik volkoren pasta met spinazie en kruidenroomkaas en een eitje erbij!


Na het eten komen drie vrienden langs om Kolonisten van Catan te spelen. Een paar maanden geleden - toen iedereen het rustig had met school - speelden we dit wel drie keer per week, echt niet normaal!


Mijn eten op woensdag: gebakken aardappeltjes, broccoli met prei en een speklapje.


Trots op mijn kleine zusje die in de krant staat! Ze doet namelijk mee met een nieuwe televisiequiz (Het Beste Brein van Nederland) en op 2 april komt ze op TV. Allemaal kijken natuurlijk! ;-)


Een beetje Pasen in mijn huis!Bij de kringloop koop ik heel veel kaarten en boekjes met mooie afbeeldingen. Daarmee vrolijk ik mijn muur boven mijn bureau op.


Super leuk perspakketje van Kruidvat! Nieuwe zonnebrandcrèmes en een persbericht in een glazen fles. Heel erg origineel gedaan. Over iets minder dan een maand ga ik op vakantie: de perfecte gelegenheid dus om deze zonnebrandcrèmes uit te testen!


Donderdag: mijn laatste werkdag voor een mega lang weekend! 's Ochtends ben ik bij een klant in Veenendaal om daar plannen te maken voor de komende tijd.


En 's middags ga ik naar een klant in Wageningen om wat dingen te overleggen voor de nieuwe website. Mijn routeplanner leidt mij helemaal door het platteland en ik rijd zelfs over zandweggetjes. Maar hé, uiteindelijk kom ik er wel!


's Avonds eet Tim bij mij en hebben we een gezellig avondje samen. We maken Chinese mie met sesam-ketjap-kip en sperzieboontjes. Super simpel, maar erg lekker.


We beginnen aan een nieuwe serie op Netflix "Fresh Meat" over een Engels studentenhuis. Ik vind het een super leuke serie en heb inmiddels alweer drie afleveringen gekeken. Tim vindt er jammer genoeg niet zoveel aan, haha.


Vrijdag is mijn vrije dag en dat is een enorm rommelige dag. Ik kom pas om half 11 m'n bed uit (wat voor mij echt héél erg laat is) en om drie uur lunch ik pas.


's Middags doe ik boodschappen en haal ik onder andere verse munt bij de Turkse supermarkt. De Turkse supermarkt hoort sinds kort bij mijn favoriete plekjes om boodschappen te doen, het is er zó goedkoop! Voor een bos munt betaalde ik bijvoorbeeld €0,40 en acht (!) limoenen kostten een euro.


Op vrijdag is het Goede Vrijdag. Ik ben christelijk en ga 's avonds dus naar de kerk. Ik ben eigenlijk benieuwd of jullie weten wat Goede Vrijdag precies inhoudt!

Zo, dat was weer een vol weekje! Deze week ben ik twee dagen op Texel voor mijn werk (de eerste keer in m'n leven dat ik naar één van de Waddeneilanden ga, wooooh) en voor de rest heb ik nog niet veel denderende plannen. Fijne week allemaal!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

9 opmerkingen:

 1. Geniet van Texel, de waddeneilanden zijn prachtig! Dat je er nog niet eerder bent geweest.. Hele leuke foto`s, fijne paasdagen meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die pizza ziet er echt te lekker uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier op Texel, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Den Bosch vind ik ook zo een leuke stad, lang niet geweest eigenlijk.
  Wat gaaf dat je zusje meedeed aan het Beste Brein! Ik ben bij een aflevering geweest maar dan als publiek.
  Jouw scherm staat ook op een verhoging, zie ik, de mijne ook. (beter voor mijn nek :))
  Leuk overzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel plezier op Texel! Oh, en de dienst in Mozaiek0318 was vrijdag echt heel gaaf! Vond je ook niet? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk hoor! Heb pas Den Bosch ook op mijn to go lijstje door jou gezet haha en nu dacht ik ohja snel eens heen
  Leuk dat je ook zo gek op tulpen bent :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En goede vrijdag is Jezus gekruisigd en overleden.. maar vandaag is Hij opgestaan, Hij leeft! ♡

   Verwijderen
 7. Ahh wat gaaf dat Marlinde meedoet met die tv show! Wat vet trouwens hoe jouw kerk eruit ziet. Als je zou zeggen dat je bij een voorstelling of theater of iets dergelijks was, had ik het ook geloofd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat grappig om Den Bosch 'mijn stad' zo te zien! Heel erg leuk, ik denk dat ik ook maar eens een dagje rond moet gaan struinen weer daar, het is zo'n gezellige stad!

  BeantwoordenVerwijderen