Stuur je Valentijn een gratis kaartje met PostNL! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

Stuur je Valentijn een gratis kaartje met PostNL!Zit jij ook al vol spanning of je dit jaar een Valentijn zult hebben? Of ben je aan het bedenken hoe jij jouw Valentijn kunt verrassen? Ik kan me nog goed herinneren dat ik als 14-jarig meisje een roos kreeg van een nog steeds onbekende Valentijn op de middelbare school. Wat was dat spannend! Ook dit jaar kun jij je Valentijn verrassen met een kaartje, die je helemaal gratis kunt verzenden. Hoe je dat precies kunt doen? Lees snel verder!
Het is niet het eerste jaar dat PostNL met de actie komt om tijdens Valentijn gratis kaarten te versturen. Vorig jaar was er ook al een actie waarbij je jouw Valentijnskaartje gratis naar je grote liefde kon sturen. Het enige wat je hoefde te doen is je lippen rood te stiften en daarmee een kus te geven in het postzegelvakje. Een leuk idee, maar een beetje zielig voor alle mannen die ineens met lippenstift in de weer moeten gaan.

Daar bedacht PostNL wat nieuws op: de kuszegel! Deze zegel krijg je gratis als je tussen 9 en 12 februari een valentijnskaart koopt bij Primera of The Read Shop. Het enige wat je hoeft te doen is de zegel op de kaart te plakken, je favoriete luchtje er twee keer op te spuiten en op de post te doen. En oh ja: je kunt nog steeds je lippenstift erbij pakken, want ook dit jaar geldt een kus op het postzegelvakje als postzegel tijdens Valentijn.

Let er wel op dat je de kaart op 12 februari op de post doet. Dan wordt hij de volgende dag gratis bij jouw Valentijn bezorgd. Mijn kaart is in ieder geval al onderweg naar mijn Valentijn... :-)

En pssst, wil je nog last minute een leuk Valentijnskaartje scoren? Kijk dan eens bij Hallmark en vergeet niet deze kortingscode van Kortingscode.nl te gebruiken waarmee je 10% korting op je aankoop krijgt!

Heb jij al iets voor jouw Valentijn gekocht dit jaar? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

5 opmerkingen:

  1. Wat een super leuk initiatief van PostNL! Misschien koop ik nog wel een kaartje vandaag of morgen..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. echt zo leuk! ik had alleen al een kaartje gestuurd haha of ik doe er twee dan breng ik hem in de war!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik werd zo blij van dit perspakketje in de bus. Super goed gedaan van postNL, hele toffe actie ook!

    BeantwoordenVerwijderen