Last Week's Budget #27 | Laarsjes uit de sale - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Last Week's Budget #27 | Laarsjes uit de saleTijd voor weer een nieuwe Last Week's Budget! Ik vind het de afgelopen weken éxtra leuk om deze rubriek elke maandag in elkaar te zetten, omdat ik veel leuke uitgaven heb om met jullie te delen. De komende tijd zal dat alleen nog maar meer worden als ik straks op mezelf woon en verantwoordelijk ben voor mijn eigen boodschappen en alle overige zaken.

Afgelopen week scoorde ik weer wat leuke items voor in mijn nieuwe huisje (wat heb ik zin om alles in te gaan richten!) hield ik het deze week héél erg netjes qua boodschappen en eten en scoorde ik hele mooie nieuwe schoenen in de sale.

Lees snel verder om te kijken wat ik allemaal heb uitgegeven afgelopen week!

Eten & drinken: €21,50
Op maandag en donderdag doe ik boodschappen voor mijn lunch. Ik haal verse broodjes, avocado, beleg, tomaatjes... in totaal ben ik nog geen €10 kwijt. 

Op dinsdagavond komen er wat vrienden langs om Kolonisten te spelen. Ik haal nog even wat lekkere hapjes en drinken. Ik wilde eigenlijk naar de Jumbo gaan, maar toen kwam ik nóg eerder langs de Lidl en laat dat zelfs nog goedkoper zijn! Ik haalde drie zakken chips en een fles cola en was maar €3,63 kwijt!

Op zaterdag spreek ik met twee vrienden af van de middelbare school. Ik had ze alweer een jaar niet gezien, dus super leuk om weer bij te kletsen! We gaan gezellig wat drinken bij de Mr. Bojangles in Ede waar ik het liefst nog de hele avond had gezeten, als ik niet op de tijd had hoeven letten, haha! Ik drink twee verse muntthee (zo lekker!) en een rosébiertje (ook zó lekker!).


Benzine: €36,24
Bij het dichtstbijzijnde tankstation bij mijn huis is elke donderdag een speciale actie waarbij je met flinke korting kunt tanken. Toevallig was mijn tank afgelopen donderdag precies leeg en dus was dat een mooie gelegenheid om gebruik te maken van de actie. Ik was niet de enige, ik heb ruim een kwartier moeten wachten voordat ik aan de beurt was. Maar... het was de moeite waard: een volle tank voor maar €1,35,9 per liter!Meubels & woonaccessoires: €93,24
Het kopen van meubels en andere producten voor in mijn nieuwe huis gáát maar door! Ook afgelopen week heb ik weer wat dingen gekocht. Ik ging naar de Karwei en kocht daar een hele mooie lamp voor boven mijn bed, een supertof vloerkleedje die ik hopelijk deze week binnenkrijg en een méga grote emmer verf van maar liefst 13 liter. Als ik daar al mijn muren niet wit mee kan verven, dan weet ik het ook niet meer. Gelukkig had ik mijn lieftallige assistent bij me (lees: mijn vriend) die de emmer verf mocht dragen, want jeetje, wat was die zwaar!
Oh, en nog een leuke bonus: ik had nog een kortingsbon van €5 waarmee ik nog een leuke korting kreeg op mijn aankoopjes bij Karwei!

Op zaterdag ga ik nog even naar het centrum waar ik een hele mooie spiegel bij de Xenos koop: een ronde spiegel met ketting om hem aan op te hangen. Ik was al langer op zoek naar zo'n spiegel en had nooit gedacht deze bij de Xenos te vinden. En dat voor nog geen €20! 

Kostgeld: €50
Deze maand is het de laatste maand dat ik kostgeld betaal aan mijn ouders, want vanaf volgende maand woon ik op mezelf! Ik betaal mijn ouders maandelijks €50 voor het feit dat ik hier kan wonen, eten en dat de was voor me wordt gedaan... :-)

Schoenen: €30
De laarsjes die ik bij Scapino kocht vorig jaar, vond ik super leuk. Jammer genoeg moet ik toegeven dat ze - nadat ik ze al maanden draag - écht te klein voor mijn voeten. Ik heb nu eenmaal brede voeten en de laarsjes zijn gewoon echt te smal. Ik had gehoopt dat ik ze wel uit zou lopen, maar helaas: elke keer kwam ik met blaren thuis. Ik ga ze maar proberen te verkopen via Marktplaats, maar intussen heb ik al wel nieuwe zwarte laarsjes gekocht, wéér bij Scapino en dit keer passen ze écht goed!
Er is een flinke opruiming bij Scapino en de laarsjes kosten nu nog maar €30. Blij mee!

Overige: €6,96
Het was de hoogste tijd om weer nieuwe sokken te kopen. Al mijn sokken waren kwijt of er zaten gaten in. Ik koop altijd drie paar sokken bij de Action voor €1,99. Ik vind ze superfijn én ze zijn lekker goedkoop. Daarnaast koop ik ook nog een pompje zeep voor maar €0,99. Lang leve de Action!

Totaal: €237,94

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

11 opmerkingen:

 1. Ben zo benieuwd naar hoe je huisje gaat worden! Er komen zoveel leuke dingen voorbij qua interieur. Ohhhh en show us de laarsjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk om te lezen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen! Mooi vloerkleed heb je gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen! Fijn dat je dit allemaal zo goed bijhoudt!
  Ik schrijf ook alles op wat ik opdoe en heb dan steeds een maandoverzicht in mijn boekje! :)
  Ik ben benieuwd naar je huisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk weer om te lezen en wat goed dat je je ouders 50 euro geeft, netjes hoor! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dit zo'n interessante rubriek. Ik houd het zelf ook altijd bij, maar uiteindelijk schrik ik toch vaak hoeveel je in een week wel niet kan uitgeven! natuurlijk is de ene week de ander niet, gelukkig haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het iedere keer weer leuk om te lezen wat je zoal opmaakt in een week en dan ook aan wat !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het ook leuk om te besparen, maar toch valt er altijd nog wel iets te leren : Ik kom vaker even hier spieken. Vind ik leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit is echt mijn favoriete categorie van jouw artikelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem10.2.16

  wat goed dat je dit zo bijhoudt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. I.v.m. de te smalle laarzen/schoenen: spuit spiritus in of op leren schoenen, trek dikke sokken aan en loop met de laarzen, hierdoor wordt het leer zachter.

  BeantwoordenVerwijderen