Photo Diary #60 | Nieuwe collega's, file bij het tankstation & bloggersdiner - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #60 | Nieuwe collega's, file bij het tankstation & bloggersdinerWoohooo, Photo Diary nummer 60 alweer! Ik deel alweer 60 weken lang, elke zondag mijn spannende belevenissen met jullie. Afgelopen week was een hele drukke week. Sinds afgelopen maandag werken er twee nieuwe medewerkers bij ons op kantoor die ik voor een groot gedeelte in moest werken. Erg leuk om te doen, maar na een week met lange werkdagen en ook 's avonds nog allerlei dingen te doen, ben ik best wel moe. Gelukkig is het weekend en kan ik even lekker uitslapen en uitrusten! Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan afgelopen week? Lees dan snel verder!


Op zaterdag eet ik bij Tim en kletsen we na het eten nog even gezellig na op de bank.


Daarna rijden we naar Brakel, waar een vriend zijn verjaardag viert. Kijk hoe leuk deze Minions cakejes zijn!


Op zondagochtend worden we al vroeg wakker, maar we kunnen gelukkig nog even blijven liggen. We kijken Wie is de Mol? terug. Mijn favoriete programma!


En daarna maak ik - heel romantisch - een ontbijtje voor mijn vriend met banaan in de vorm van hartjes, haha!


Zondag = patatdag!


En zondag = spelletjesdag! 's Avonds speel ik Rummikub met mijn vader en moeder, en natuurlijk wint mijn moeder alle potjes.


Op maandagochtend ben ik al vroeg op kantoor. We krijgen deze week twee nieuwe medewerkers, waaronder Lindsey: een oud klasgenootje van mij die nu ook ons team komt versterken. Ik ben maandag druk bezig met haar inwerken en uitleggen hoe alles gaat.


Een super mooie zonsondergang als ik op maandagochtend het kantoor verlaat.


Kan een maaltijd nog oerhollandser zijn dan dit...? :-) Ik ben blij dat ik straks op mezelf woon, dan hoef ik nooooit meer gekookte aardappels te eten, yes!


's Avonds komen er drie vrienden langs om een potje Kolonisten te spelen. Een paar maanden geleden speelden we wekelijks wel drie avonden Kolonisten, maar iedereen is nu druk met school en werk waardoor het er niet vaak meer van komt.


Al deze fijne producten van The Body Shop bestelde ik in de sale. Ik schreef er afgelopen week al over op mijn blog.


Op dinsdagavond komt Tim eten. We gaan daarna even naar de Karwei omdat ik dit superleuke kleedje in de folder heb gezien. Jammer genoeg is hij in de winkel uitverkocht, maar gelukkig kunnen ze hem nog wel bestellen, dus als het goed is krijg ik het kleedje deze week nog binnen, yeaaah!


Op woensdagavond ga ik lekker vroeg naar bed. Ik steek kaarsjes aan en speel Candy Crush, wat ik weer helemaal herontdekt heb.


Op donderdag is er altijd een leuke kortingsactie bij het tankstation dichtbij ons in de buurt. Tanken kost slechts €1,35,9 per liter! Zoals je ziet, ben ik niet de enige die van die kortingsactie wil profiteren. Het is ontzettend druk en ik sta langer dan een kwartier te wachten.


Hmmmm, dit eten is ZO lekker! Macaroni met groenen en kaas uit de oven. Smullen!


Ik heb het liefste vriendje die er is... :-) Op vrijdag brengt hij mijn eetkamerstoelen terug naar IKEA die ik toch niet zo leuk vind. En hij koopt een hele mooie staande lamp als cadeau voor in mijn nieuwe huis.


Op vrijdagavond rijd ik na mijn werk meteen door naar Barneveld of all places. Rick & Sander van de blog Dudes & Don'ts organiseren daar een bloggersdiner voor een klein groepje bloggers. Super leuk! We beginnen met een mega kaasplank met allerlei lekkere kaasjes, vlees en brood.


We eten allerlei kleine gerechtjes en alles is súper lekker! Heerlijke salades, kalfsvlees, soep...Én natuurlijk lekkere toetjes: een tiramisu en een witte chocolademousse met passievruchtsaus. Zó ontzettend lekker! Het is een hele gezellige avond en leuk om weer bij te kletsen met een aantal gezellige bloggers!

Deze week ben ik ook weer druk voor mijn werk. Vorige week zat ik de hele week op kantoor, maar deze week ben ik bijna elke dag buiten de deur bij klanten of voor salesafspraken. Zo gaat de week wel lekker snel voorbij! En vrijdag ben ik vrij, dus ik ga nog even verzinnen wat voor leuks ik dan ga doen! 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

9 opmerkingen:

 1. Dat kleed is erg leuk! Ik krijg wel trek van al dat lekkere eten in je photo diary..
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die Minion cakejes! Superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhh die kaasplank met allerlei lekker dingen ziet er zó lekker uit bij dat bloggersdinner! Wat een leuke week heb je gehad trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aaaahw die minions cakejes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's! Die mega kaasplank (met vlees, kaas en brood) ziet er wel echt overheerlijk uit en nog eens gezellig met allemaal bloggers. Een hele fijne (nieuwe) week gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er een gezellige week uit :) die minion cakejes zien er erg lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lief ontbijtje heb je voor je vriend gemaakt! En die macaroni ziet er heerlijk uit x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's allemaal! Ik ben trouwen sook gek op Rummikub. Een lekker knullig maar leuk spel haha! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's! En ohhh gekookte aardappelen, die eet ik ook nooit. Helaas zijn mn ouders er gek op, dus als ik thuis ben... haha! Bij die foto van zons ondergang staat trouwens maandagochtend maar dat moet vast avond zijn haha :p rummikub is ook zo leuk, speelde het laatst een keer.

  BeantwoordenVerwijderen