Photo Diary #58 | Meubels kopen, Suits & Flikken Maastricht


Wat is deze week bizar snel gegaan! Voor mijn idee was het gisteren nog maandag en nu heb ik alweer weekend. Lucky me... :-) Deze week kondigde ik op mijn blog heel erg leuk nieuws aan: ik ga verhuizen! Per 1 maart verlaat ik het ouderlijk nest en ga ik op mezelf wonen in Ede. Ik heb onwijs veel zin om mijn nieuwe kamer in te richten en op mijn vrije dagje afgelopen week, ging ik samen met mijn moeder naar de woonboulevard om inspiratie op te doen én alvast wat spulletjes te kopen. Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan afgelopen week? Lees dan snel verder!


's Avonds eet ik bij Tim. We eten ontzettend lekker: aardappel gratin met paddenstoelen, kippenpootjes, broccoli, prei en boontjes. 's Avonds kijken we Wie is de Mol? en kijken we tot na middernacht Suits, omdat het zo spannend is en we niet kunnen stoppen met kijken.


Zondagavond lijkt bijna mijn vaste kalligrafie avond te worden. Voor mijn werk en voor mijn blog zit ik veel achter een beeldscherm en dus vind ik het heerlijk om soms even niet naar een beeldscherm te kijken en gewoon lekker te lezen of te tekenen.


Mijn kamer - die ik sinds groep 7 heb - begin ik nu wel een beetje zat te worden. Het enige plekje wat ik nog steeds heel erg leuk vind, is mijn bureau/mijn werkplekje. Ik word zo blij van verse bloemen! Ook staat er sinds kort een nieuwe bureaulamp op mijn bureau waar ik heel erg blij mee ben. Ik kocht deze bij OTTO van het shoptegoed van onze maandelijkse samenwerking.


Maandag: een nieuwe dag op kantoor! Als tussendoortje neem ik een cracker met avocado en ham. Goeie combinatie, de rest van de week at ik alleen maar dit!


Vergadering inclusief vers fruit.


's Avonds eet ik met twee collega's én een oud-collega op kantoor. We gaan namelijk naar de Social Media Club in Apeldoorn en het is net zo praktisch om direct vanuit ons werk door te rijden.


Op dinsdagavond ben ik bij Tim en kijken we weer twee afleveringen van Suits. We zijn nu alweer klaar met seizoen 2, die ik een stuk leuker vond dan seizoen 1.


Woensdag is mijn vrije dagje en thuiswerkdagje. Ik mag van mezelf uitslapen 's, maar ik word natuurlijk gewoon weer om half 9 wakker. Nou ja, dan heb ik in ieder geval nog een hele lange, productieve dag voor de boeg! 's Ochtends werk ik aan mijn blog. Ik maak foto's en schrijf wat blogjes vooruit. Mijn planning maak ik altijd in dit leuke notitieboekje.


's Middags ga ik met mijn moeder naar de woonboulevard in Veenendaal om wat inspiratie op te doen voor mijn nieuwe kamer. Mocht je het hebben gemist, ik ga verhuizen! Dit leuke twee-en-halfzits bankje had ik al eens eerder bij de Leen Bakker gezien. Ik denk dat dit 'm gaat worden!


En ook deze stoel vind ik heel erg tof. Je kunt het op de foto niet heel goed zien, maar hij is heel lichtblauw/grijs met een donkergrijze weving. Eigenlijk is het een stoel voor bij de eettafel (er zitten ook wieltjes onder), maar misschien dat ik deze als relaxstoel in mijn woonhoekje ga zetten.


Ik koop dit kastje voor mijn kamer, maar dan de versie met vijf laatjes. Ik wilde graag zo'n kastje, omdat die precies zou passen in een hoekje op mijn kamer. Een perfect make-upkastje! Het kastje is ook nog eens in de aanbieding (€47,50 in plaats van €100!) Jammer genoeg is er nog maar één exemplaar beschikbaar en die heeft wat beschadigingen. Voor €40 mag ik hem meenemen en dat vind ik een goede deal.


Bij de Dok 2 in Veenendaal (een mega grote winkel met woonaccessoires) wil ik het liefst alles mee naar huis nemen. Deze lamp vind ik in ieder geval héél erg tof, maar ik moet oppassen dat mijn huis niet té mintgroen wordt, haha.


's Avonds ga ik nog even naar de kringloopwinkel bij ons in de stad. Al die vintage kopjes vind ik zo leuk! Uiteindelijk koop ik een klein, vintage sieradendoosje (€0,20) een metalen mandje van Loods 5 (nog helemaal nieuw!) voor €1 en een witte fotolijst voor mijn vriend.


Ik heb het de hele dag al zó koud, dat ik niet kan wachten om 's avonds in een warm bad te springen. Ik laat het bad vollopen en kijk Flikken Maastricht. Inmiddels ben ik bijna aan het einde van Seizoen 6!


Jeeeej, we hebben eindelijk een kacheltje op kantoor! Ons kantoor bevindt zich in een omgebouwde loods. Het pand is niet zo goed geïsoleerd, de plafonds zijn hoog en de verwarming doet het niet erg goed. Kortom: het is er altijd koud. Met dit straalkacheltje is het een stuk beter uit te houden!


En hier zie je mijn lunch zoals deze bijna de hele week was: crackers met avocado, ham en komkommer.


Van mijn baas krijg ik een heel leuk boekje mee: "Tussen brood en spelen - meer geluk in je werk" In dit boekje worden allerlei tips gegeven waardoor je gelukkiger bent in het leven en op je werk. Heel erg interessant om te lezen! Ook deze quote vond ik heel erg mooi én waar.


Als ik thuis kom uit mijn werk ben ik zó moe! Eigenlijk heb ik nog wel zin om 's avonds wat gezelligs te doen, maar het lijkt wel alsof alle energie uit mijn lijf is vertrokken. Ik trek mijn pyjama aan en heb een rustig avondje met chips en The Voice of Holland.

Vandaag ga ik naar de kerk en ga ik vanavond eten met de club van mijn kerk. Voor de rest heb ik deze week nog niet veel spannende plannen. Ik ben druk met werk, moet naar een aantal klanten en morgenavond hebben we onze maandelijkse pizzasessie op het werk, woehoeee! 

15 opmerkingen:

 1. Leuk dat je op jezelf gaat wonen! Lijkt me echt te leuk om je eigen plekje helemaal in te gaan richting :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook helemaal dol op avocado met crackers de laatste tijd (zonder ham, dat wel) maar avocado is elke dag weer heerlijk! Wel grappig, wij hebben sinds kort kleine kacheltjes bij onze voeten op mijn werk, omdat het ook best fris is binnen haha :) Ik kan me 10 keer beter concentreren als ik het lekker warm heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je gaat verhuizen, ik ga zometeen even je artikel teruglezen. Erg leuk om mee te kijken welke meubeltjes je allemaal aanschaft. Ik vind dat zelf ook zo'n leuke periode om alles te gaan inrichten :). Veel succes met de voorbereidingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is zo leuk om allemaal meubels uit te zoeken hé?! Die bank is inderdaad erg mooi. Ik ben benieuwd hoe jullie huisje eruit komt te zien.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je op jezelf gaat wonen, ik ben benieuwd hoe je je kamer gaat inrichten :) Suits is verslavend he, ik heb alles al gezien maar 26 januari begint het weer yey <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Lekker ook al dat eten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gaaf kastje en al helemaal voor die prijs! Ik vind het altijd wel iets hebben als meubels een beetje beschadigd zijn. Helemaal een kastje zoals jij hebt, geeft een mooie vintage look.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk meubels uitzoeken. Hopelijk kan ik dat ook erg snel doen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind kalligrafie altijd zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke meubels zeg! Ben benieuwd naar het eindresultaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om te zien meis! en wat een toffe meubels heb je al uitgezocht. Ben heel benieuwd hoe je plekje er uit eindelijk uit gaat zien. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuk dat je nu je eigen stekje kan gaan inrichten :) alvast veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik had helemaal gemist dat je gaat verhuizen, wat tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Veel leuke foto's! Dat grijze bankje is echt heel erg mooi, volgens mij zit 'ie ook erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen