Photo Diary #58 | Drukke werkweek, Grieks eten en online shoppen - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #58 | Drukke werkweek, Grieks eten en online shoppen



Woeehoeee, weekend! Na een drukke werkweek waarin ik vijf dagen (en zelfs nog een avond) werkte, was ik wel toe aan twee vrije dagen! Ondanks een volle werkweek, heb ik ook nog genoeg tijd gehad om leuke dingen te doen. Zo ging ik met mijn vriend naar de IKEA om inkopen te doen voor mijn nieuwe kamer, ging ik uit eten, sprak ik af met vriendinnen en shopte ik in de sale bij de H&M. Benieuwd naar mijn week? Lees dan snel verder!


Woooow, sneeuw! Toen ik zaterdagochtend de gordijnen open deed, zag ik duizenden witte vlokjes. Jammer genoeg bleef het niet echt liggen.


's Ochtends ga ik met Tim, mijn ouders en zusje even bij mijn nieuwe kamer kijken om nog wat maten op te nemen zodat ik precies weet welke meubels er allemaal in passen. Daarna ga ik met Tim naar de IKEA in Duiven. Langs de snelweg blijft de sneeuw wel liggen!


We zijn eigenlijk op zoek naar de €3 brunch van IKEA, maar blijkbaar is dat niet mogelijk op zaterdag. Nouja, Zweedse balletjes met friet gaan er ook wel in! Altijd lekker!


's Avonds ga ik met Tim uit eten bij een Grieks restaurant in Wageningen. Een paar maanden geleden bood ik via VakantieVeilingen op een veiling voor onbeperkt tapas eten en voor €12 (voor 2 personen, inclusief servicekosten!) won ik de veiling. Zoals je ziet, zit het restaurant bomvol, maar het is wel erg gezellig!


In totaal mag je zeven rondes eten, maar na drie rondes zitten we al helemaal vol. We eten allemaal super lekkere Griekse gerechtjes, ik hou van Grieks!


Daarna steken we met het pontje over vanuit Wageningen naar Zetten. We leven even twee uur smartphoneloos omdat we nog niet de uitslag van Wie is de Mol? willen zien. Zodra we thuis zijn, kijken we het direct terug. Mijn Mol zit er nog steeds in, wat een hele prestatie is, aangezien ik het voorgaande jaren altijd fout had!


Ik ben langzaamaan alle spulletjes aan het verzamelen die ik mee wil nemen naar mijn nieuwe kamer. Bij de IKEA kocht ik vier kussens voor op mijn stoelen én een kussen voor op de bank. Het blauwe kussen is van Leen Bakker.


Zondagochtend zijn we al om kwart over acht (!) in de kerk. Dat is erg vroeg kan ik je vertellen! Tim heeft welkomsdienst wat betekent dat hij alle mensen welkom heet bij de deur. De spreker houdt een heel interessant praatje over rust in je leven.


's Avonds eten we met de jeugdgroep van de kerk. Iedereen maakt wat lekkers te eten klaar en ik maak deze knakworstjes met bladerdeeg (super simpel én erg lekker) en wraps met kipfilet, kruidenkaas en sla.


Op maandagochtend ben ik al vroeg op mijn werk voor een vergadering. Dit is het uitzicht vanaf ons kantoor, zó mooi in de winter!


De werkdag vliegt voorbij! Ik moet voor een afspraak naar Heemstede, heb een aantal vergaderingen en werk mijn mail bij. 's Avonds is het tijd voor onze maandelijkse pizzasessie en ik ga voor de creamy bacon pizza van Domino's.


Na een lange werkdag van 11 uur, duik ik 's avonds vroeg mijn bed in. Ik lees nog even in het boek dat ik van mijn baas heb gekregen, een heel erg interessant boek!


Na een dagje werken op dinsdag zie ik op Instagram voorbij komen dat er sale is bij de H&M. Ook al heb ik niets nodig, ik ga toch maar even kijken. Ik vul mijn winkelmandje met heel veel kleding- en home-items, maar besluit uit eindelijk toch maar niets te bestellen. Ik ben trots op mezelf! ;-)


Denise is een lezer van mijn blog en vroeg of ik een kalligrafie wilde maken voor in haar nieuwe huisje. Natuurlijk doe ik dat maar al te graag. Dit is het resultaat geworden!


Ontbijtje op donderdagochtend: yoghurt met appel, kaneel en rozijntjes. Dit vult op de één of andere manier ontzettend goed én het is erg lekker!


Op donderdag is er bij een tankstation bij mijn huis in de buurt altijd een speciale kortingsactie. Dit keer tankte ik voor €1,34,9!! Zo goedkoop heb ik nog nooit getankt.


Op donderdag ga ik samen met mijn baas naar een afspraak met een potentiële klant. We spreken af in het AC restaurant in de Meern, ik vind dat oranje interieur wel heel erg tof!


Donderdag aan het einde van de dag: I'm the last one standing. Mijn autootje staat nog als enige zielig op de parkeerplaats.


Uit mijn werk spring ik onder de douche en maak ik me klaar voor een gezellig avondje met een oud studiegenootje.


We spreken af in het Van der Valk hotel in Veenendaal waar je een hele gezellige lounge/bar hebt. Het is alweer lang geleden dat ik haar heb gesproken en het is leuk om weer bij te kletsen nu we allebei aan het werk zijn!


Vrijdagmorgen. Koffie. I need this. Ik ben de hele middag bezig met de nieuwe website voor één van onze klanten. Als ik bezig ben met het bouwen en vullen van een website, voel ik me altijd een beetje een nerd omdat je veel met coderen bezig bent. Maar stiekem vind ik het héél erg leuk en interessant.


Vrijdagavond komen er vier van mijn middelbare schoolvriendinnen langs. We zijn weer drie uur lang aan het kletsen en genânte herinneringen van de middelbare school aan het ophalen. Ook beseffen we dat we "oud" worden. We drinken thee en frisdrank en om half 12 gaat iedereen weer netjes naar huis.

Deze week ben ik een stukje rustiger met werk (ik werk vier dagen) maar heb ik genoeg leuke dingen op de planning staan in mijn vrije tijd. Ik ga woensdag naar een concert van Hillsong in Amsterdam (een christelijke worshipband), op donderdag ga ik uit eten met mijn collega's en oud-collega's, vrijdag ben ik vrij en spreek ik af met vriendinnen en zaterdag heb ik een verjaardag van een vriend in Brabant. Kortom: een hele volle, maar leuke week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

10 opmerkingen:

  1. Anoniem24.1.16

    Leuke week!
    Ik vond het ook best jammer dat de sneeuw niet bleef liggen....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een drukke week! Je hebt wel heel veel leuke dingen gedaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bij de Ikea is altijd zo gezellig haha, vind ik dan! Ik heb me niet kunnen weerhouden overigens van de H&M site en heb een heleboel dingen besteld.. Mocht van mezelf maar ik was niet zo sterk als jij haha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke blogpost! Dat blauwe kussen is heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ah die knakworstjes zijn cool ga ik straks ook maken je brengt me op een idee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik heb meteen zin om naar de ikea te gaan :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ha, wat grappig dat je in de Meern was! Mijn werk zit daar letterlijk schuin tegenover!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke foto's! Je bent echt goed in kalligrafie zeg, lief dat je het wilde maken voor Denise. En afspreken met middelbare school vriendinnen vind ik ook altijd zo leuk en gezellig, haha <3

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dorien26.1.16

    Zou je misschien een artikel over kalligrafie willen maken? Ik zeg het keer op keer, maar ik vind het bij jou echt zó mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dorien26.1.16

    Naar welke kerk ga jij eigenlijk? We zijn met de jongerengroep van mijn kerk van plan om een keer naar een andere kerk te gaan en misschien ook wat regelen met een andere jongerengroep. Jouw kerk ziet er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen