Photo Diary #57 | Wie is de Mol?, cake bakken en kamerzoektocht


De eerste werkweek na de vakantie: het is altijd even wennen, maar ik had onwijs veel zin om aan het werk te gaan dus om 08.15u zat ik al braaf achter mijn bureau! Even iedereen een gelukkig nieuw jaar wensen en toen was het tijd om aan de slag te gaan. Afgelopen week werkte ik weer vijf dagen op kantoor (en stiekem werkte ik één dagje thuis, heerlijk!) Naast mijn drukke werkende leventje, had ik ook nog genoeg gezellige dingen te doen afgelopen week. Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan? Keep on reading!Op zaterdag komt Tim gezellig bij mij. We kijken een aflevering van Suits en gaan daarna naar één van onze vrienden om daar een potje Kolonisten te doen...


... en pizza te eten. Altijd goed!'s Avonds viert een vriend zijn 21e verjaardag en we zijn met onze vriendengroep bij hem thuis uitgenodigd in zijn appartement. Het is een drukke boel, maar wel erg gezellig! We kijken eerst Wie is de Mol? met z'n allen (mijn favoriete programma!) en kletsen dan nog tot na middernacht.


De ochtend daarna zit ik weer fris en fruitig in de kerk. Gelukkig begint mijn kerk vanaf januari pas om half 12, dus kan ik even lekker uitslapen. Het thema van de dienst is What Matters Most en sluit goed aan bij het nieuwe jaar. In een nieuw jaar maak je immers veel goede nieuwe voornemens. Maar wat is daar nu het belangrijkst in - oftwel: what matters most? Een mooie dienst die me de rest van de week heeft beziggehouden.


De rest van de dag doe ik niet veel. Ik schrijf wat blogjes en maak alvast een to do lijstje voor een nieuwe werkweek. Ik merk dat ik veel zin heb om weer aan de slag te gaan na een vakantie van anderhalve week.


's Avonds ben ik lekker aan het tekenen in mijn tekenboekje en oefen ik weer met moderne kalligrafie.


Maandag: de eerste dag op kantoor! Ik ben de hele dag bezig met kleine dingetjes, in totaal staan er wel 16 dingen op mijn to-do-lijst! Gelukkig is er ook nog even tijd om wat te lezen, ik lees een interessant tijdschrift over welke rol typografie speelt, interessant én leuk om toe te passen voor mijn eigen blog.


's Avonds ben ik vrij vroeg thuis uit mijn werk. Ik besluit om een kruidcake met de bakmix die in mijn kerstpakket zat.


's Avonds komen er namelijk drie vriendinnen langs, zomaar op de maandagavond. Vriendinnetje  Anna studeert een jaar in Schotland en is nu een paar weken in Nederland. Die wil ik natuurlijk nog even zien voordat ze weer teruggaat!


Op vrijdag werk ik een dagje thuis, anders zou ik alleen op kantoor zitten. Ik begin 's ochtends vroeg en lunch tussen de middag met m'n moeder en zusje.


Mijn zusje kookt op vrijdagavond: shoarma met rösti, groenten, kaas en een knoflooksausje. Super lekker!


's Avonds ga ik naar Rianne, een vriendin met wie ik een half jaar in Istanbul heb gestudeerd. We kletsen gezellig bij met lekkere hapjes en voordat ik het weet, is het alweer middernacht!


Dit hoedje is van Rianne, ik vind hem zó leuk! Jammer genoeg is hij al jaren oud en denk ik niet dat ik hem nog ergens ga vinden.


Op zaterdagochtend fiets ik heel Ede door. Ik ga namelijk bij een aantal kamers kijken omdat ik van plan ben om uit huis te gaan. Het is nu écht koud, dus kan ik eigenlijk mijn nieuwe muts van de C&A dragen.


Ik koop gelijk een bosje nieuwe bloemen als ik toevallig langs de supermarkt kom. Want mijn vaas staat er weer zo leeg bij :-)


En bij de Kruidvat laat ik me ook een beetje gaan, oeps. De nieuwe limited edition van Essence ligt in de winkel en eigenlijk vind ik alle producten leuk. Bijna de hele collectie gaat dan ook met me mee naar huis. En in één van de rommelbakjes vind ik de mooie highlighter van Essence uit de kerstcollectie (voor maar €1!) en een liquid lipstick van Catrice in een mooi, oudroze kleurtje.

Deze week een werkweek van 4 dagen, lekker! Morgenavond ga ik voor mijn werk naar een social media event in Apeldoorn en donderdag ben ik bij een Data Virtualisatie bootcamp in Amersfoort. Klinkt heel erg ingewikkeld en ik denk dat dat het ook is, maar aangezien we veel klanten hebben die zich met ingewikkelde ICT-zaken bezighouden, leek het me wel een goed idee om me daar eens in te verdiepen.

11 opmerkingen:

 1. Leuke diary! Misschien een stom vraagje, maar werk je normaal altijd 5 dagen per week? Ik werk sinds deze week ook fulltime bij een PR en marketing bureau gericht op ICT en HR. Maar ik vroeg mij af of die 5 dagen per week went qua werken? :p Ik heb komende week ook mijn eerste event/netwerkborrel met het werk. Ik ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Dionne! Super fijn dat je eindelijk een baan hebt gevonden. En zo te horen ook nog een hele leuke baan! Ik werk 36 uur in de week: één keer in de 14 dagen heb ik een dag vrij en dat is wel heel erg lekker. Voor mij wende het vrij snel; ik vind m'n werk ontzettend leuk om te doen en de avonden en weekenden kun je helemaal inplannen zoals je wilt. Zolang je het op je zin hebt op je werk, denk ik dat je er heel snel went. Veel succes! Liefs, Nicole

   Verwijderen
 2. Leuke week! Die hoed staat je goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel leuke foto's! De Kolonisten is een geweldig spel, wij hebben een andere versie hiervan. En wat heb je een mooie make-upjes gescoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke week! super gezellig om met zon grote groep widm te kijken. En wat klinken jouw kerkdiensten interessant. Veel interessanter dan wat er hier in het zuiden voor oude traditionele kerkdiensten worden gehouden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga naar een evangelische kerk, dat is inderdaad wel wat anders dan een katholieke kerkdienst bijvoorbeeld! Zo hebben we ook een band die speelt in de kerk, het is helemaal niet zo traditioneel zoals veel (niet-christelijke) mensen denken!

   Verwijderen
 5. Aah leuk dat je op zoek bent naar een kamer in Ede, ik ook!
  Succes met je bootcamp deze week!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waar heb je trouwens dat boekje gekocht waar je in kalligrafeert?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je ook op zoek bent naar een kamer! Ik hoop dat je snel wat vindt :) Het boekje heb ik ooit gekregen bij een evenement, het is gewoon een simpel notitieboekje met blanco bladzijdes. Moleskine heeft sowieso hele fijne notitieboekjes, maar die zijn helaas niet echt budget...

   Verwijderen
 7. Wat zou ik graag eens een kerkdienst bijwonen in jouw kerk, lijkt me heel verrijkend. Toffe week had je trouwens met lekker eten, veel vrienden en hapjes. Leuk :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen