Last Week's Budget #23 | Make-up inslaan & bloemen kopen - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Last Week's Budget #23 | Make-up inslaan & bloemen kopenTot vrijdagavond dacht ik: "Nou, volgens mij heb ik deze week nog bijna niets uitgegeven, dat is fijn, zo'n goedkoop weekje!" Ik werkte gewoon vijf dagen op kantoor en dat betekent dat je weinig vrije tijd hebt om geld uit te geven. Maar ja, toen stond het weekend voor de deur. Werd mijn salaris gestort op mijn rekening. Was er een nieuwe limited edition van Essence. Wilde ik graag bloemen op mijn kamer. En moest ik tanken. En voordat ik het wist waren er weer tientallen euro's van mijn bankrekening verdwenen. Benieuwd hoe mijn kostenplaatje er afgelopen week uitzag? Lees dan snel verder!

Eten & drinken: €4,08
Qua eten en drinken heb ik me heel erg ingehouden deze week. Applaus voor mezelf! Volgens mijn bankrekening was het enige dat ik kocht qua eten en drinken de boodschappen voor mijn wekelijkse lunch. Ik kocht kaas, leverworst, boter en broodjes. De totale schade? Vier euro en acht cent.

Benzine: €39,87
Ik heb veel langere ritjes met mijn auto gemaakt afgelopen week. Mijn vriend woont 35km bij mij vandaan, dus als je daar heen en weer rijdt, ben je zo weer een paar euro verder. Ook ging ik langs bij een vriendin in Voorthuizen. Ik moest dus hoognodig tanken! Ik pakte mijn handige Direct Lease app er weer bij om te kijken waar in Ede ik het goedkoopst kon tanken. Uiteindelijk tankte ik voor €1,39 per liter. Ik ben nog steeds zo blij dat de benzine zo goedkoop is op het moment!

Make-up en verzorgingsproducten: €20,24
Ik nam het me nog zo voor: Nicole, koop géén make-up meer. Maar toen ik "toevallig" langs de Kruidvat ging, zag ik "toevallig" dat zowel bij Essence als bij Catrice een nieuwe Limited Edition in de schappen lag. Normaal vind ik hooguit twee producten van een limited edition leuk, maar dit keer vond ik ALLE producten mooi, zowel die van Essence als van Catrice. Omdat Catrice toch steeds duurder wordt, besloot ik om nu maar voor de Limited Edition van Essence te gaan. Ik nam bijna alle producten mee naar huis (oeps) en scoorde ook nog twee mooie producten van Essence en Catrice uit de kortingsbak, waaronder de Merry Berry highlighter van Essence uit de kerstcollectie. Vera Camilla was er erg enthousiast over en dus wilde ik die ook wel proberen. Nu nog maar €1, woehoe!


Overig: €3,99
Mijn vaas stond sinds het nieuwe jaar leeg op mijn bureau. En dat is in strijd met mijn nieuwe goede voornemen: vaker bloemen kopen! Dus toen ik "toevallig" bij de Kruidvat was, liep ik ook maar meteen even binnen bij de Em-té om daar een nieuwe bos bloemen te kopen. Ik ging voor witte chrysanten dit keer, die vind ik mooi staan in mijn mintgroene vaas. Ik koop eigenlijk altijd bloemen bij de supermarkt, ze zijn lekker goedkoop en gaan minstens anderhalve week mee. Deze bos bloemen kostte bijvoorbeeld maar €3,99!

Kamp: €50
Met de jeugdgroep van de kerk gaan we in maart op kamp. Toevallig ben ik degene die al het geld moet verzamelen van iedereen die mee wil, maar natuurlijk moet ik zelf ook betalen.

Goede doelen: €15,50
Ook mijn giften voor de goede doelen die ik maandelijks steun werden afgeschreven afgelopen week, in totaal €15,50 voor KiKa, Amnesty International en Alzheimer Nederland.

Totaal: €133,68

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

10 opmerkingen:

 1. Ah je hebt het wel bijna allemaal uitgegeven aan nuttige dingen, moet soms kunnen ;-). Ik tankte voor 1,46- vond het best duur worden! Mja. Leuk dat je op kamp gaat trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het zo tof van je dat je zo veel mooie goede doelen steunt! Enne, die make-up producten had ik ook echt niet kunnen laten liggen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Best een prijzige week inderdaad, maar zonder de benzine valt het reuze mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit altijd zo'n leuke categorie op jouw blog, heel leuk dat je er zo open over bent! Ik denk trouwens dat we hier allemaal wat van kunnen leren, haha.

  Er komt trouwens aanstaande donderdag bij mij een artikel online met daarin mijn favoriete bloggers, en ik wilde je even laten weten dat jij er ook in staat! Ik volg je net een paar weken maar ik vond het wel het vermelden waard!
  http://www.lifestyletalking.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Benzine tikt altijd flink aan ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt wel eens dat je een iets duurdere week hebt dat kan gebeuren! leuke items heb je van essence gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een auto rijdt niet op water waardoor tanken altijd meteen heel duur wordt en een serieuze hap uit je budget. Toch nog vrij laag gehouden zelf met die €50 voor kamp erbij.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hier zijn de LE collecties altijd zo snel weg dat ze nooit te kans krijgen afgeprijsd te worden XD

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te lezen! Ondanks de make-up van Essence was het best een goede week, haha! De bloemen zijn wel budget en super mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow maar 4 euro voor wat boodschapjes, mag ik vragen waar jij je boodschappen doet? Wij thuis (ik woon nog bij mijn ouders) doen ze altijd bij de Albert Heijn of de Aldi, maar ik merk dat vooral de AH erg prijzig is..

  BeantwoordenVerwijderen