Essence Winter? Wonderful! eyeshadow palette + Tint&Oil - The Budget Life | Blog over financiën en besparen -->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Essence Winter? Wonderful! eyeshadow palette + Tint&OilVeel beautybloggers rennen als één van de eersten naar de winkel zodra er een nieuwe limited edition van Essence of Catrice in de schappen ligt. Ook al ben ik dol op deze budgetmerken, de limited editions hebben me vaker teleurgesteld dan positief verrast. Tot deze limited edition van Essence. Waar ik normaal maximaal twee producten meeneem van zo'n limited edition om te reviewen voor mijn blog, zag ik deze keer zóveel leuks dat ik me gewoon heb laten gaan.

Ik heb alle nieuwe producten uit de limited edition Winter? Wonderful! mee naar huis genomen (op de handcrème na). Alle producten zagen er namelijk leuk en interessant uit!

Vandaag review ik de eerste drie producten uit de limited edition:

• Essence Winter? Wonderland! Eyeshadow palette 01 All Ice On Me! (€3,89)
• Essence Winter? Wonderland! Tint&Oil 01 If kisses were snowflakes... (€2,99)
• Essence Winter? Wonderland! Tint&Oil 02 ... I'd send you a blizzard (€2,99)
Een oogschaduwpalette mag natuurlijk niet ontbreken in een limited edition! Dit keer past het palette helemaal bij het winterse thema: een wit, plastic doosje inclusief winterse decoraties.En ook de kleuren passen erg goed bij de winter. Het zijn zachte kleuren die goed bij elkaar passen. Het palette bevat een matte, witte highlither, een lichtgrijze/zilveren kleur met shimmers, een prachtige, matte en zachtroze kleur, een bruin/brons kleurtje met veel shimmers en tot slot een donkerbruine matte oogschaduw.

Het pigment van alle oogschaduws valt me niet tegen! Zoals je ziet zijn zelfs de witte highlighter en lichtgrijze kleur goed gepigmenteerd. De lichtroze oogschaduw valt een beetje weg, maar het is wel een perfecte blendingkleur of een kleur die je kunt gebruiken als basis op je bewegend ooglid.


Met de oogschaduws maakte ik deze zachte look. Op mijn bewegend ooglid de zachtroze kleur, in de arcade boog de bruine/bronzen kleur en in de buitenste ooghoeken een klein beetje van de matte, donkerbruine kleur. De witte, matte highlighter breng ik aan in mijn binnenste ooghoeken waardoor ik meteen een meer open en wakkere blik krijg. Tot slot breng ik de lichtgrijze kleur lichtjes aan onder mijn waterlijn, dat geeft een echt icy effect.
En dan de Tint&Oil lip oils. Ze vielen me meteen op door hun toffe, shiny verpakking. Het enige jammere vind ik het plastic gekleurde gedeelte in het midden van de hals. Daardoor ziet de verpakking er meteen een beetje cheap uit. Op de onderkant staan de namen van de lip oils: super leu, want de namen sluiten op elkaar aan.Essence Winter? Wonderland! Tint&Oil 01 If kisses were snowflakes... is de lichtste lip oil van het stel. Op het eerste gezicht lijkt het een normale lipgloss, maar als je de lip oil een minuutje laat intrekken, zie je dat hij je lippen echt kleur geeft! Zelfs nadat ik de lip oil met make-upremover verwijderde, bleven mijn lippen nog een paar uur een gekleurde tint hebben.

Een heel tof, innovatief product!En ook Essence Winter? Wonderland! Tint&Oil 02 ... I'd send you a blizzard vind ik een mooi product. Deze is iets donkerder en dieper roze dan 01 If kisses were snowflakes

Oh, en een pluspuntje: beide lip oils hebben een heerlijk smaakje. Alsof je vloeibare snoepjes op je lippen hebt... :-)


De eerste drie producten uit de Winter? Wonderful! limited edition van Essence bevallen me goed! Het oogschaduwpalette heeft mooie, zachte kleurtjes die goed gepigmenteerd zijn. De Tint&Oil lip oils zijn innovatieve producten die je lippen naast een prachtige glans, ook nog een kleurtje geven.

Morgen is het tijd voor deel 2 van de Winter? Wonderful! review, stay tuned!

Je vindt de Essence Winter? Wonderful! limited edition vanaf nu bij Kruidvat en Trekpleister. Ga jij één van de producten uitproberen?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

21 opmerkingen:

 1. Wat een leuke producten zeg. Het oogschaduw palette bevat mooie kleurtjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie review Nicole! Ik vind het palette leuk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er mooi uit! Ik ga vanmiddag even bij de Kruidvat kijken en hopelijk hebben ze nog wat van deze collectie :) Ben vooral benieuwd naar de lip oils!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoor heel veel goeds over deze mooie limited edition collectie van Essence! Ook jij weer een super enthousiast en leuk review :) Helaas hebben ze de producten niet waar ik nu ben (buitenland) ik heb al meerder keren gekeken en in meerdere filialen, jammer! Wie weet kan ik nog wat scoren als ik terug kom in februari :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke review en hele mooie foto's! Toevallig stond ik gister nog met deze producten in de handen, maar ik heb niks meegenomen. Het oogschaduwpalette vind ik wel erg mooi, maar de lipglosses zijn niks voor mij, ik heb een hekel aan smaakjes en zoveel glans haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem13.1.16

  De kleur ziet er goed uit. Staat je goed. Net als Anna. Ik denk ook niet dat het product iets voor mij is. Ik ben zelf vrij donker. De lippgloss vind ik leuker als ik lichte lipkleur heb. Wel vind ik de verpakking echt leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er mooi uit! Ik ben benieuwd naar de andere producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw de producten zien er best wel goed uit liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De glosjes zijn niks voor mij, maar de palette vind ik er wel mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke collectie! De Tint&Oils lijken me super.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er mooi uit! Ik had ze zelf nog niet gezien, maar ik ga zeker eens kijken bij de kruitvat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die lipglosses klinken best goed! Mooie pigementatie hebben de kleurtjes van het palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb de tint&oils ook in mijn hand gehad maar niet meegenomen. Ze zien er heel mooi uit op je lippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oe, ik vind vooral de Tint&Oil 02 erg mooi bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke review, het lijken mij zeker fijne producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind de Tint & Oil lipproducten erg leuk en inderdaad innovatief. Misschien dat ik er hier nog wel een van ga scoren. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik was aan het twijfelen voor Tint & Oil en nu ik het resultaat zie op je lippen vind ik ze erg mooi!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik zou het niet kopen als ik de kleuren zo bekijk. Nee. Dan heb ik liever Sleek ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooi oogschaduw pallette! Ik ben erg fan van neutrale oogschaduw kleuren. De lipglossjes vind ik niet zo, ik ben meer van de lipstick :)

  BeantwoordenVerwijderen