Essence Winter? Wonderful! blush, lip balm & nagellak


De nieuwe limited edition Winter? Wonderful! van Essence. In de blogpost van gisteren kon je er al meer over lezen en zag je dat ik heel enthousiast was over de eerste drie producten die ik kocht uit deze limited edition. Maar... er is meer! Naast een mooi oogschaduwpalettes en twee lipgloss, is er ook nog een blush, een lipbalm én zijn er vier nagellakjes. Tijd om ook die te reviewen! Kijk je mee?Dit zijn de drie producten uit de limited edition Winter? Wonderful! die ik vandaag aan jullie ga laten zien:

• Essence Winter? Wonderful! Blush 01 Winter Kissed Cheeks (€2,99)
• Essence Winter? Wonderful! Lipbalm 01 The Eternal Ice (€1,99)
• Essence Winter? Wonderful! Nail polish 04 The Crystalized (€1,89)
De blush is een prachtige multicolour blush met een ijsster erin. Past precies bij het winterse thema van deze collectie, dus!


De drie verschillende kleuren van de blush heb ik los geswatcht: er is een bruine tint met glitters (links) een peachy, roze kleurtje (midden) en het grootste gedeelte van de blush is een knalroze tint (rechts).


Zonder blush heb ik echt nul komma nul kleur op mijn gezicht. Blush en bronzer doen veel goeds voor mijn gezicht en ik zie er direct een stuk gezonder en levendiger uit. Ook deze blush zorgt - zoals je ziet - voor veel verschil. Op de linkerfoto heb ik alleen foundation op, op de rechterfoto heb ik de blush op de appeltjes van mijn wangen aangepast. Wauw, wat een verschil! Ik vind hem onwijs mooi!
Naar de lipbalm uit de Winter? Wonderful! collectie, was ik direct nieuwsgierig. Dit is namelijk niet zomaar een normale lipbalm, maar een doorzichtige lipbalsem inclusief heel veel glittertjes. Wat een tof product! De verpakking ziet er vrij simpel en goedkoop uit, maar ik ben benieuwd of het product wat beters laat zien dan de verpakking doet geloven.


Mijn lippen zonder lippenbalsem


Mijn lippen met de Essence Winter? Wonderful! Lipbalm 01 The Eternal Ice

Hmmm... echt blown away ben ik niet. Oké, het product voelt fijn aan op mijn lippen, maar het is zeker niet zo voedend als een product van Vaseline of Labello. En ook van de glittertjes zie ik vrij weinig. Kortom: een product dat er grappig uit ziet, maar in werkelijkheid niet veel bijzonders is. 
En dan het laatste product uit de collectie: de Essence Winter? Wonderful! Nail polish! In totaal zijn er vier nieuwe kleurtjes in de collectie waarvan ik een lichtroze kleurtje (04 The Crystalized) met héél veel glans uitkoos. Het is een kleurtje die ik zelf niet zo snel zou kiezen (ik ben niet zo dol op glitternagellak) maar voor de winter vond ik het wel eens leuk.

Zoals je ziet heb ik niet echt beautyblogger-waardige nagels: ze zijn kort en stiekem bijt ik af en toe nagels. Het kleurtje vind ik wel heel erg tof staan! Ik was er vrij snel aan gewend en ik vond het heel mooi. Ik gebruikte twee laagjes en dat was genoeg. Helaas bladderde de nagellak ongelooflijk snel af. De volgende dag was er al bijna niets meer van over. Bummer!


Conclusie
Waar ik gisteren super enthousiast was over de drie producten uit de limited edition, ben ik vandaag een beetje teleurgesteld. Oké, de blush vind ik erg goed en zou ik aanraden om te kopen. De lipbalm (die niet veel bijzonders doet voor je lippen) en de nagellak (die mooi is, maar na één dag al volledig is afgebladderd) kun je wat mij betreft beter in de winkel laten liggen.

Je vindt de Essence Winter? Wonderful! limited edition nu in de schappen bij Kruidvat en Trekpleister. Heb jij al één van de producten gescoord?

18 opmerkingen:

 1. Vooral de blush spreekt me erg aan, die ziet er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die blush is echt heel mooi. Van de andere producten wordt ik niet echt warm.. haha. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaah wat zonde dat de balsem en het lakje tegenvallen. Maar de blush vind ik er wel echt onwijs pretty uitzien, de kleur past ook perfect bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer van de nagellak, ik had 'm bijna gekocht! De blush ziet er wel prachtig uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. subtiele producten meid! jammer van de nagellak !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb vandaag nog staan twijfelen over de blush, en heb toch niet meegenomen. Wie weet ga ik er toch nog voor terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De blush ziet er mooi uit. De rest valt me tegen! Jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb zelf zowat de hele collectie mee genomen, was niet zo enthousiast over de lakjes, maar die blush is ware liefde!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb een ander lakje uit de LE en die is wel heel mooi. De blush staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De blush vind ik echt heel erg leuk! De kleur staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb zelf deze blush laten liggen omdat ik die van Catrice toch mooier vond!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ahhh die blush is echt heeeeel cute! Dat patroontje. En hij staat je ook echt goed <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind de blush erg mooi! Ik heb zelf nog geen blush in mijn collectie en gebruik het eigenlijk dus ook nooit, maar deze kleur vind ik erg mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen