What's on my desk?


Mijn bureau: het plekje in huis waar ik het liefst ben (op ons mega bad in de badkamer na). Ik werk er aan mijn blog en de laatste tijd heb ik ook weer één van mijn oude hobby's opgepakt: tekenen! Omdat ik er zoveel tijd doorbreng, vind ik het belangrijk dat het een leuk en fijn plekje is en ik ben dan ook altijd bezig met mijn bureau veranderen. Een nieuw mandje, andere bloemen in mijn vaas of mijn hele bureau op een andere plek zetten: er verandert altijd wel weer iets!
Ik ben heel blij met hoe mijn bureau nu is! Ik heb er de laatste tijd weer veel nieuwe dingetjes opgezet en ik vind het leuk om mijn bureau aan jullie te showen. Kijk je mee?


Allereerst: mijn bureau zelf. Deze kocht ik toen ik twee jaar geleden op kamers ging voor mijn stage. Toen ik daarna weer bij mijn ouders ging wonen, verhuisde de tafel met mij mee. Ik kocht hem voor €15 via Marktplaats en ik heb nog steeds de ambitie om hem wit te verven, maar ik kom er niet aan toe. Een hele fijne tafel voor een heel laag prijsje!


Sinds kort heb ik een beeldscherm op mijn bureau staan. Dat was hard nodig, omdat ik erg veel last kreeg van mijn rug aangezien ik veel op mijn laptop werk. Nu heb ik mijn beeldscherm op ooghoogte en dat is een stuk beter voor je houding!


Het witte, houten stoeltje bij mijn bureau kocht ik via OTTO (in een set van 2 stuks). Ik heb er twee kussentjes opgelegd waardoor hij wat comfortabeler zit. Een leuk, basic stoeltje die eigenlijk in ieder interieur wel past.


Deze mintgroene vaas is één van mijn favoriete interieuritems. Het zal vast geen verrassing zijn dat mintgroen mijn lievelingskleur is, want in mijn kamer heb ik meerdere turquoise en mintgroene items staan. Ik kocht dit vaasje vorig jaar voor €0,80 in de kringloop en ik vind hem zó leuk! De bloemen heb ik van mijn ouders gekregen voor mijn afstuderen maar zoals je ziet, moet ik die nu toch écht in de prullenbak gaan gooien. Jammer! Mijn pennen heb ik gestald in een tinnen beker wat officieel een kaarsenhouder van de Action is.Mijn nieuwste aanwinst: dit mintgroene mandje van de Action! Ik kocht hem een week of twee geleden en als het goed is, is deze nog steeds bij de Action verkrijgbaar in diverse kleuren (€2,39). Ik bewaar er wat dingetjes in die ik graag bij de hand heb: washitape, een notitieboek en mijn kerstkaarten die ik nu toch echt een keer moet gaan schrijven!


De glazen fles komt van IKEA waarin ik twee neptakken van de Action heb gezet met rode besjes. Het zilveren hartje kocht ik in een setje bij de Action en geeft nét wat extra's aan de glazen fles.

De lijst van het schilderijtje heb ik bij de kringloop gekocht voor €1 en de tekst erin heb ik zelf geschreven. Het houten kaarsje in de vorm van een ster kocht ik bij de Action.
Boven mijn bureau heb ik twee plankjes: op één van de plankjes vind je mijn notitieboekencollectie die ik laatst flink heb uitgedund. Ik heb een lichte notitieboekjesverslaving waardoor ik maandelijks notitieboekjes koop en ook altijd een notitieboek voor mijn verjaardag of Sinterklaas vraag! Daarboven mijn glitterclutch van de H&M die ik daar in de sale voor €5 kocht. De perfecte clutch voor kerst of oud & nieuw!

Een leuk extraatje voor boven mijn bureau: deze slinger met roosjes en lichtjes. Ik kocht deze eigenlijk als Sinterklaascadeautje voor mijn zusje, maar toen bleek dat mijn vader die ook al voor haar had gekocht. Nou, dan houd ik ze lekker zelf, ik vind ze zelf namelijk ook super leuk! Deze koop je voor €1,79 bij de Action.


En voilà: dit is mijn bureau, mijn werkplekje waar ik iedere dag wel te vinden ben! Leuk om te zien hoe mijn werkplek is veranderd de afgelopen jaren, anderhalf jaar geleden schreef ik al een soortgelijk artikel waarin ik je liet zien hoe mijn bureau er uit zag! Alleen de tafel is hetzelfde, voor de rest staan er allemaal nieuwe dingen op!

20 opmerkingen:

 1. Ziet er heel gezellig uit. Vooral dat mintkleurige mandje vind ik heel schattig staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een prachtige en inspirerende werkplek! Vooral het mintgroene mandje van de Action vind ik te schattig. Wat hebben ze toch ook een hoop leuke items bij die winkel de laatste tijd. De lichtgevende roosjes maakt het extra sfeervol, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bureau ziet er een stuk volwassener uit :) en supergoed dat je je scherm op een verhoger hebt gezet! Laptop is echt killing voor je nek/schouders/houding inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellige bureau hoor! Leuk om 'm eens zo te zien. Ik merk bij mezelf dat ik ook beter m'n beeldscherm wat hoger zou zetten, zeker als je lang op de computer werkt is dat anders echt killing voor je nek. Ik vind het draadmandje op je bureau zo leuk, en dat OTTO stoeltje is ook érg mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is het toch altijd leuk om mee te kijken in iemand zijn interieur of werkplekje! Het groene mandje is zo leuk, ik hou daarvan. Ook mooi dat je een inspirerende lijst op je bureau hebt staan, dat maakt het extra gezellig :).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig om het verschil met het artikel van toen te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wat een leuk hoekje! Ik kan me volgens mij nog een foto herinneren van je bureau een aantal maanden geleden. (Of was het een kastje?) anyway dit is echt leuk! Tof zo ook met dat mandje enzo! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die slinger met lichtjes is leuk zeg! De Action heeft wel vaak hele leuke dingen, ook kaarsjes enz.
  www.fashionandfoodandotherstuff.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te zien en ziet er goed uit! Ik hou echt van kaarsjes! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk zeg, je hebt leuke dingen bij de kringloop vandaan gehaald!
  Oww en de kerstkaarten moet ik nu ook eens echt gaan schrijven... ;)

  Groetjes, Doortje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Net even gekeken naar je oude bureau en dit vind ik toch veel mooier. Zelf heb ik echt zo'n ouderwets bureau die je moet openklappen, maar ik vind die zo fantastisch.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh ik zou dat als voorbeeld moeten gebruiken! Ziet er echt super mooi uit! Bij mij is het echt altijd een mesthoop van papieren, post-itjes,.... echt een wanorde!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb dat mandje van de Action ook en wist nog niet zo goed wat ik erin wilde stoppen: bedankt voor de inspiratie ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er zo gezellig uit! Ook met die lampjes. Weer eens wat anders dan al die Pinterest witte desks, dit is veel warmer. Haha. X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Waar komt jou kastje onder je bureau vandaan. Het ziet er uit als een kastje wat onder mijn bureau past!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, dat zou ik niet durven zeggen.. Het is al een heel oud kastje die ik een jaar of 10 geleden heb gekocht samen met de rest van mijn meubels.

   Verwijderen
 16. Wat een gezellig plekje! Dat mandje ziet er superleuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuk en mooi plekje! Super gaaf dat je die tekst er zelf in hebt geschreven, heel origineel en het ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heel leuk om te zien! Ik vind het mandje zo leuk staan (en ik ben fan van die kleur, hihi)!

  BeantwoordenVerwijderen