Outfit | Groen leren jasje - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Outfit | Groen leren jasjeIk ben de laatste tijd aardig op dreef met het aanschaffen van gekleurde kledingstukken. Waar mijn garderobe voorheen alleen uit witte, grijze en zwarte kledingstukken, verschenen er de afgelopen weken verdacht veel gekleurde kledingstukken in mijn kledingkast. Zo kocht ik laatst deze rode blazer en nu heb ik weer een heel erg leuk (en gekleurd) kledingstuk aan mijn garderobe toegevoegd: dit legergroene (nep) suèdeleren jasje!

Ik ben al langere tijd op zoek naar een legergroen kledingstuk. Ik zie heel veel legergroene kledingstukken voorbij komen op andere blogs en toen dacht ik: dat wil ik ook! Tja, dat is wat bloggers met je doen... ;-)
Het jasje scoorde ik bij DefShop, waar ze ontzettend veel leuke leren jassen verkopen. Ik ben altijd al een fan geweest van ONLY: het is een relatief betaalbaar merk en het is één van de weinige merken waarvan ik bijna alle kleding leuk vind!

Ook mijn groene leren jasje is van ONLY en kost in de webshop €49,99. Ik heb het jasje al ontzettend veel gedragen, hij is ontzettend makkelijk te combineren: zowel bij een stoere als nette outfit. Mijn favoriete outfit met dit leren jasje zie je hierboven: een hele fijne zwarte spijkerbroek van de C&A, een nieuw hemdje van - jawel - ONLY en laarsjes van Scapino.
Qua sieraden draag ik mijn Daniel Wellington horloge, een armband van My Jewellery en mijn nieuwe ringen van TiSento & Melano die ik van mijn ouders voor mijn afstuderen heb gekregen.

Ik ben super blij met mijn nieuwe leren jas en natuurlijk ben ik ook blij dat ik ein-de-lijk mijn legergroene kledingstuk heb gevonden!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

17 opmerkingen:

 1. Zeker een moooi jasje! Ik vind donkergroen echt een mooie kleur dit seizoen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar zou ik ook blij mee zijn :) supermooie kleur en nog betaalbaar ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi jasje heb je er bij! De kleur staat je erg goed en is perfect voor dit seizoen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk jasje; ik vind dat je de kleur echt waanzinnig goed kunt hebben! Ik ben echt dol op groen, hihi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat een gaaf jasje! Staat je goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het staat je heel goed. Ik heb ook een leren jack van Only die ik veel gedragen heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weer een keer iets anders dan een zwarte! Mooie kleur, en staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Legergroen is echt een leuk en makkelijk draagbaar kleur. Ik heb zelf een legergroene skinny en hoewel ik in het begin twijfelde, blijkt die echt bij bijna alles te passen.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk jasje is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah ik hou van deze kleur! Rond de herfstperiode krijg ik een bepaalde tik en ga ik een beetje obsessief op donker groene kleding jacht. Wel allemaal onbewust, want achteraf heb ik spijt van de eenzijdige aankopen. Maar hey, de kleur is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anoniem9.12.15

  Dit jasje is echt te leuk. Hij staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw Nicole, super leuk is 'ie! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel erg leuk dat jasje, de kleur staat je zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuk jasje, hij staat je heel mooi. Ik heb zelf ook zo'n leren jasje en ik draag hem echt heel vaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuk jasje! Ik houd zelf ook heel erg van dit soort jasjes.

  BeantwoordenVerwijderen