Last Week's Budget #18 | Sinterklaas & kerstcadeautjes - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Last Week's Budget #18 | Sinterklaas & kerstcadeautjesEén dagje later dan normaal, maar hier is hij alsnog: de vaste rubriek Last Week's Budget waarin ik wekelijks mijn uitgaven van afgelopen week met het internet deel. Dat full time werken goed is voor je portemonnee, dat bleek afgelopen week wel weer. Ik werkte vijf dagen op kantoor, waardoor ik weinig tijd had om geld uit te geven en mijn portemonnee dus veel in mijn tas is gebleven. En nu ik deze maand voor het eerst mijn full time salaris op mijn rekening kreeg gestort, verschenen er spontaan hartjes in mijn ogen. Wow, wat een bedrag! Op een paar Sinterklaascadeautjes en lunch na heb ik deze week verder niet veel uitgegeven. Kijk je mee naar mijn uitgaven deze week?

Eten & drinken: €5,16
Op maandagochtend probeer ik boodschappen te doen voor mijn lunch. Vroeger nam ik braaf mijn broodtrommel met boterhammen mee, maar daar ben ik nu een beetje klaar mee. Bovendien vind ik het wel gezellig om tussen de middag met collega's te lunchen! Wat ik nu doe is op maandagochtend lunch in te slaan voor de rest van de week. Ik koop jonge kaas, knäckebröd, komkommer en kruidenkaas (die mega cheape van €0,69 - de allerlekkerste die er is!)

Kringloop: €4,10
Op woensdag ga ik even langs de kringloop en eigenlijk kom ik nooit met lege handen thuis. Ook dit keer heb ik weer wat leuke dingen gescoord. Vooral heel veel kerstspulletjes die ik wil gebruiken voor een DIY: kerstballen, kerststerren en allemaal andere versiersels. Voor een heleboel van deze spulletjes betaal ik niet meer dan €2. Verder koop ik nog een klein houten kistje voor €0,50 (nog geen idee wat ik er mee wil doen), een wit fotolijstje als Sinterklaascadeautje en twee mintgroene mokjes (mijn lievelingskleur!) voor €0,20 per stuk, echt een koopje.


Cadeautjes: €5,39
Op de valreep (lees: nog geen 24 uur van tevoren) moest ik nog snel mijn laatste Sinterklaascadeautjes kopen. Ik kocht wat spulletjes bij de Action, een boekwinkel en de Xenos. Bij die laatste winkel scoor ik een geniale pannenonderzetter die nu in de sale is voor maar €0,50. Een leuk minicadeautje voor mijn zusje voor Sinterklaas! Uiteindelijk ben ik nog ... kwijt voor de cadeautjes.

Overig: €7,90
Voor mijn kerst DIY doe ik ook nog inkopen bij de Action en Xenos. Ik koop verschillende soorten inpakpapier (groen craft inpakpapier bij de Action en bruin craftpapier met hartjes bij Xenos), lintjes, stickers, labels en strikjes. Een heleboel zonder daar al teveel voor te betalen! En oh ja, al mijn Sinterklaascadeautjes pak ik dus in in kerststijl.

Totale uitgaven: €22,55

Weer een mega goedkoop weekje, wat fijn! Zo wordt mijn spaarrekening in ieder geval flink aangevuld én heb ik ook meer budget om leuke dingen te doen of te investeren in bepaalde dingen. Ik mag in ieder geval niet klagen over mijn financiële situatie!
Deze week wordt wel iets duurder: ik moet weer eens tanken en dat is altijd een aanslag op je bankrekening. Verder ga ik zaterdag Kerstcadeautjes kopen en mij kennende ga ik dan ook flink los! :)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

8 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk moet dat zijn zeg, een fulltime salaris op je bankrekening zien verschijnen. Wauw! En je hebt een super goedkoop weekje achter de rug, dus dat tikt lekker aan. Geniet ervan! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Onwijs netjes gedaan in de week van Sinterklaas! Moet dan vast ook lukken met de Kerstcadeaus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yayyy lekker de bankrekening spekken haha. Ik kan me nog herinneren dat dat heel fijn was toen ik net fulltime begon te werken en weer tijdelijk bij m'n moeder woonde inderdaad. Oehhh craftpapier met hartjes? Dat wil ik! Snel even langsgaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goeie week voor je portefeuille! Heerlijk gewoon :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een top week zeg, hihi toppertje! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou wow dat is een goede week geweest !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Feline8.12.15

  Fijn, zo'n lekker budget weekje! Zou je trouwens een keer een artikel willen schrijven over kalligraferen, ben ik erg benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen