Photo Diary #52 | Regen, kantoorweek en Sinterklaas vieren! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #52 | Regen, kantoorweek en Sinterklaas vieren!In tegenstelling tot afgelopen weken, was deze week best wel rustig. Dat kwam vooral omdat ik gewoon vijf dagen moest werken. Meestal moet ik wel naar een klant of ben ik ergens buiten de deur voor een evenement, maar deze week zat ik vijf dagen op kantoor. Geeft ook niets voor een keertje, maar ik ben blij dat dat niet altijd zo is. Voor de rest vierde ik afgelopen week Sinterklaas en kreeg ik van mijn ouders een mooi cadeau voor mijn afstuderen! Kijk je mee naar mijn week?


Op zaterdag ga ik met Tim even gezellig langs zijn broer en vriendin voordat we in Nijmegen gaan winkelen.Op zondag heb ik een heerlijk relaxdagje. Ik ben de laatste tijd aan het oefenen met moderne calligraphy, ik vond het altijd al leuk om te tekenen en vind het super leuk om steeds weer andere letters uit te proberen!


Het is weer eens mijn beurt om te koken. Ik maak kipdrumsticks met krieltjes, paprika en cherrytomaatjes uit de oven. Super lekker én onwijs makkelijk. Het recept deelde ik afgelopen week al op mijn blog.


Gezellig kersthoekje op mijn kamer.


Op maandag ga ik nog voordat ik naar mijn werk ga, even langs de supermarkt. Via kortingsisleuk.nl en de app Scoupy zag ik weer een heleboel dingen die je gratis uit kon proberen. Altijd leuk natuurlijk! Bovenstaande dingen (én nog een fles Fanta en Coca Cola) heb ik allemaal gratis gescoord of met een flinke korting. 


Lunchen: een ciabatta met kaas, altijd goed!


Maandagavond is inmiddels mijn vaste badavond geworden. Ik kijk vaak een serie of lees een boek, ik ben nu bezig in het boek "Zomertijd" van Suzanne Vermeer, onwijs spannend!


's Avonds kwam via Marktplaats iemand wat ophalen met de naam Dino. Ik dacht meteen aan Jandino Asporaat en toen ik erover tweette, reageerde hij er zelfs op, hoe grappig!


Dit was zo'n beetje de hele week mijn uitzicht vanuit kantoor: treurig en regenachtig.


Deze Market Deli chips van Lays is nieuw en kun je nu voor €0,50 uitproberen via de Scoupy app. Ik ging voor de maak Balsamico, echt heel erg lekker!Van de hele dag binnen zitten, starend naar een computerscherm, word je erg gaar. Ik ga daarom 's middags even een stukje lopen. Ons kantoor bevindt zich in een moerasgebied en het water staat nu erg hoog. Zoals je ziet staan veel bomen zelfs onder water!


Op woensdagavond ga ik naar de kringloopwinkel van de kerk. Daar koop ik wat leuke kerstdingetjes, een fotolijstje en deze twee mintgroene mokken voor maar €0,20 per stuk!


Op donderdag werk ik aan de interne styleguide van ons bedrijf. Dat is een document waarin je allerlei zaken vastlegt rondom visuele marketinguitingen. Dus: welk lettertype gebruik je? Hoe gebruik je het logo en welke kleuren horen bij onze huisstijl? Ontzettend leuk om te doen!


Mijn vader is op vrijdag jarig! Hij wordt 53 jaar. Op donderdagavond knutsel ik nog snel even een kaartje voor hem in elkaar.


Vrijdag: 's ochtends zit ik alleen op kantoor en dat is best wel saai. Maar ik ben wél ontzettend blij met mijn nieuwe jasje van DefShop (deze week kun je er meer over lezen op mijn blog!) en bovendien is het bijna weekend!


Mijn moeder heeft heerlijk gekookt 's avonds: hutspot met kaas en pittige rookworst.


Een leuke verrassing van de sieradenwebshop House of Lou: een kerstpakketje met een aantal mooie sieraden erin!


En na het eten verwennen we mijn vader met hele degelijke cadeautjes zoals een nieuwe pyjama en sokken.


's Avonds ga ik nog even naar het centrum om de laatste cadeautjes voor Sinterklaas in te kopen en de rest van de avond ben ik meer dan twee (!) uur bezig met cadeautjes in pakken. Ik pak ze in in kerststijl, speciaal voor een DIY die je deze maand nog op mijn blog kunt zien.


Alle cadeautjes ingepakt!


Op zaterdag ga ik met mijn moeder naar de juwelier. Voor mijn afstuderen mag ik namelijk nog een cadeau uitzoeken, heel erg lief! Uiteindelijk kies ik drie mooie ringen uit van TiSento en Melano. Het zijn ringen waarvan je de steentjes kunt verwisselen en je kunt ze alledrie bij elkaar dragen. Ik ben er super blij mee!


's Avonds vier ik met mijn oma's, mijn vriend, ouders en zusje Sinterklaas. Mijn moeder (altijd in voor een grapje, ha-ha), plakt deze poster van de AH op onze deur. Nou, dan weet Sinterklaas in ieder geval waar hij moet zijn!

Deze week heb ik nog niet veel op de planning: ik moet vier dagen werken en ben op donderdag vrij om naar de tandarts te gaan (joepie) en de rest van mijn dag aan mijn blog en andere projectjes te werken, altijd leuk! Ik wens jullie een fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

13 opmerkingen:

 1. Oh wauw, heel gaaf dat modern calligraphy! Zou ik stiekem ook weleens willen uitproberen. Ben benieuwd of ik er iets van bak haha! Wat een boel cadeautjes, het is vast en zeker een hele gezellige pakjesavond geweest! Fijne week, en sterkte bij de tandarts, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooie ring, heel erg leuk! En ik vind je naam in moderne calligraphy heel erg leuk! Doe je dit met speciale pennetjes? Wil je hier eens een blogpost over schrijven? :) Geniet van je zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat kan jij goed met die calligrafiepen overweg zeg, prachtig! En je ringen zijn zó mooi! Wel voorzichtig zijn; die steentjes gaan heel snel los. Vriendinnetje van mij is al twee keer een steentje kwijtgeraakt! Zo zonde, want ze zijn echt heel mooi! En jij kunt ook heel creatief inpakken, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een mooie ringen heb je uitgezocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie letters heb je gemaakt zeg, heel erg leuk! Ik zie al dat die pakjes er prachtig uit zien, erg tof en creatief :-). Fijn dat je deze week een dagje vrij hebt om aan je blog te werken! Fijne zondag <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je een prachtige ringen uitgezocht! En hoe leuk al die cadeautjes. Super leuk ingepakt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat grappig dat Jandino erop reageerde ! Mooie ringen heb je uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oehh die ringen zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wauw, wat zijn die ringen mooi en wat veel cadeautjes, heel tof :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De ringen zijn prachtig! En ik vind je kalligrafie echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die ringen zijn mooi! Zelf heb ik er ook een en wil ik er nog een voor er boven op te doen. Kun je ze afzonderlijk dragen maar dus ook allemaal tegelijk! Trouwens die ciabatta is een Italiaanse bol :D. Wat lijkt het mij heerlijk om afgestudeerd te zijn, nog een half jaar en dan hopelijk ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind de tekeningen die je maakt van die letters heel mooi! Ziet er onwijs professioneel uit :) Super schattig zien de cadeautjes er ook uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je ring vind ik geweldig, ik ben zo verslaafd aan ringen haha. Heel mooi uitgezocht!

  BeantwoordenVerwijderen