Photo Diary #53 | Sinterklaas vieren, haar verven en bloemen kopen - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #53 | Sinterklaas vieren, haar verven en bloemen kopen
Deze week is voorbij gevlogen! Ik werkte vier dagen en op donderdag had ik mijn vrije dagje (één keer in de veertien dagen ben ik vrij) en ik kan je vertellen: dat was heel erg fijn! Ik heb er een heerlijk relaxdagje van gemaakt en verwende mezelf met bloemen. Gewoon, omdat het kan! Verder vierde ik Sinterklaas met mijn familie, speelde ik gitaar in de band van onze kerk en verfde ik mijn haar. Kijk je mee naar mijn week?Op zaterdagavond vieren we - net als waarschijnlijk heel Nederland - Sinterklaas, samen met mijn oma's, ouders, zusje en vriend. Eerst gourmetten we met z'n allen, altijd lekker!


Vijf dozen en manden vol met cadeautjes! Bizar, als je bedenkt dat je voor iedereen een cadeautje voor €3 moest kopen. Het lijkt wel alsof het elk jaar meer cadeautjes worden, maar het blijft toch leuk. Ik ben goed verwend en heb leuke cadeautjes gekregen: notitieboekjes, bruisballen voor in bad, een ruitenkrabber voor mijn auto (super praktisch, maar ik had het nodig!), kalligrafeerstiften en scrub.


Mijn bureau vind ik zo gezellig! De bloemen kreeg ik van mijn ouders toen ik afstudeerde en ze staan er nog steeds mooi bij. Afgelopen week kon je het artikel over mijn bureau al lezen op mijn blog!


Op zondagavond speel ik gitaar in de band van mijn kerk. Eén keer in de twee weken is er een jongerenavond en één keer per maand komen we met alle jeugdgroepen bij elkaar om eerst te zingen en daarna gaan we in groepen uit één. 's Middags oefenen we en 's avonds spelen we voor publiek, heel erg leuk om te doen!


Maandag: een nieuwe werkweek! Mijn dag bestaat uit bijna alleen maar vergaderingen, overleggen en een sollicitatiegesprek met een stagiaire. Gelukkig vind ik dat helemaal niet erg en gaat de dag zo voorbij! Aan het einde van de dag is de lucht mooi roze gekleurd.


Op maandagavond ga ik met twee vrienden bij een andere vriend eten. Reinier heeft voor ons gekookt: super lekkere lasagne! Ik neem biertjes mee én een toetje omdat ik iets te vieren heb: ik heb namelijk een vast contract gekregen op mijn werk!


Op dinsdagavond eet ik bij Tim: boerenkoolstamppot met augurkjes en rookworst. Ik ben niet zo'n Hollands-eten-fan, maar boerenkool vind ik eens in de zoveel tijd wel lekker! Daarna kijken we twee afleveringen van Suits. Tim en ik zijn vorige week begonnen met deze serie en ik vind het echt super leuk! Inmiddels zijn we bij aflevering 6 van seizoen 1 en er zijn nog genoeg seizoenen om te kijken.


Mijn jasje van DefShop waar ik héél erg blij mee ben! Het artikel hierover heb je afgelopen week al kunnen lezen op mijn blog.


Op woensdag heb ik een lekker avondje voor mezelf. Ik speel gitaar, werk aan mijn blog én ik oefen met de kalligrafeerpennen die ik voor Sinterklaas heb gekregen.


Donderdag is mijn vrije dagje. 's Ochtends moet ik alleen al om 7.50u bij de tandarts zijn, dus uitslapen is er niet bij. Ik kan maar moeilijk opstarten die dag, pas vanaf een uur of elf heb ik het idee dat ik écht wakker ben! Dit zijn de échte pepernoten, ze smaken een beetje naar taai-taai en ook al is Sinterklaas het land al uit, ik eet nog volop pepernoten en chocoladeletters!


Ik werk 's ochtends aan mijn blog en tegen het einde van de ochtend ga ik mijn haar verven. Ik heb de haarverf van GUHL gekocht in de kleur Middenbruin. Ik heb mijn haar nog nooit eerder met GUHL geverfd, maar eens moet de eerste keer zijn.


En het resultaat! Het is weer een stuk donkerder en dat is precies wat ik wilde.


Na de lunch ga ik naar het centrum, ik vind het heerlijk om in m'n eentje te shoppen! Ik koop twee tijdschriften en een nieuwe bos bloemen voor op mijn kamer.


Op vrijdag is het alweer de laatste werkdag voor het weekend. 's Ochtends doe ik boodschappen en koop ik deze smoothie van banaan, ananas en mango (met 35% korting!) super lekker!


Dit is mijn nieuwste aanwinst op mijn bureau op mijn werk: mijn "theehuisje" waarin je theezakjes kunt bewaren (van de Blokker). Hoe leuk?!


De rest van de dag haal ik wat achterstallige dingen in en ga ik rond 5 uur naar huis.


's Avonds een gezellig avondje op de bank met mijn ouders en zusje. We kijken de film Brammetje Baas, een super schattige kinderfilm!


Het lekkerste weekendontbijt dat er is: een witte boterham met roomboter, pure hagelslag en banaan. Hmmm!

Deze week werk ik weer vijf dagen op kantoor! Gisteren ben ik wezen kerstshoppen in Oberhausen en alles daarover zie je in de volgende Photo Diary. Nog even een weekje doorzetten en dan is het alweer bijna kerst, woehoeee!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

12 opmerkingen:

 1. Nog nooit gezien, hagelslag met banaan, haha :) Maar het is natuurlijk gewoon chocola met banaan en dat is onwijs lekker! Ik vind je haar ook heel mooi zo donker

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke diary! Dat theehuisje is echt heel leuk en je sinterklaascadeautjes klinken ook leuk zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hagelslag met banaan? Ieuw is mijn eerste reactie. Maar wie weet vind ik het stiekem wel heel lekker hahaha. Leuke diary! En guhl is een fijn merk om je haren mee te verven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's weer! Ik eet vaak een boterham met chocoladepasta (met hazelnoot!) en banaan, een beetje hetzelfde principe, ook super lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je haar is mooi geworden Nicole! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke foto's!! Dat theehuisje is echt heel cute! Ik wil hem hebben!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! Dat theehuis is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt weer een gezellige week achter de rug zo te zien! Wat is het fijn om doordeweeks een dagje vrij te zijn hè, ik heb dat elke woensdag en ik zou niet meer zonder willen. Dat theehuisje is trouwens superleuk, die kleuren passen perfect in mijn interieur! Snel langs de Blokker dus :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je nieuwe haarkleur is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat veel leuke foto's! Fijn dat je ook een dagje voor jezelf had. Je haar is echt erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je nieuwe haarkleur staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen