Last Week's Budget #19 | Goedkoop tanken & een bosje bloemen voor mezelf - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Last Week's Budget #19 | Goedkoop tanken & een bosje bloemen voor mezelfHallo lieve lezers van mijn blog! Leuk dat je er weer bent voor mijn wekelijkse rubriek "Last Week's Budget". Elke maandag geef ik je een kijkje in mijn portemonnee: wat heb ik afgelopen week uitgegeven en hoe heb ik bespaard op mijn uitgaven? Ik moest afgelopen week tanken maar door mijn handige app kon ik precies zien waar ik het goedkoopst kon tanken, en tankte ik voor €1,39 per liter! Woohoee, wat een koopje! Verder trok ik mijn portemonnee open toen ik donderdag mijn vrije dag had en mezelf een verwenmiddagje in het centrum gaf.

Op zaterdag ging ik met mijn vriend naar Oberhausen om daar het grootste winkelcentrum van Europa te bezoeken, naar de kerstmarkt te gaan én kerstcadeautjes te kopen. Je snapt dat ik ook niet met lege handen naar huis ben gegaan... Benieuwd wat ik afgelopen week heb uitgegeven? Lees dan snel verder!

Kerstcadeautjes: €24,95
Bij de Xenos kocht ik op donderdag al een aantal kerstcadeautjes. Wat dat is, ga ik natuurlijk nog niet verklappen, want stel dat degenen voor wie ik het heb gekocht mijn blog nu lezen!
In Oberhausen ben ik ook goed geslaagd voor cadeautjes: bij Rituals, de DM en een leuk interieurwinkeltje heb ik al veel leuke dingen kunnen scoren.


Eten & drinken: €28,37
Ik heb het er deze week weer eens goed van genomen en mezelf erg verwend met lunch op het werk. Lekkere verse broodjes, verse sapjes... het leek wel alsof ik in een hotel verbleef. Op maandag deed ik boodschappen en haalde ik verse broodjes, een verse smoothie van de AH (met 35% korting, yes!), leverworst, jonge kaas, komkommer en twee paprika's. (€5,50) 's Avonds ga ik bij een vriend eten en neem ik een pudding van Mona mee en biertjes om te vieren dat ik een vast contract heb. (€4,19) Op donderdag verwen ik mezelf opnieuw met een verse smoothie van de AH (en wéér met 35% korting) voor €1,40. Op vrijdagochtend haal ik nog wat boodschappen voor de lunch: opnieuw verse broodjes, een sapje en kruidenkaas. (€5,23)

Op zaterdag ga ik naar de kerstmarkt in Duitsland en eet ik een broodje bratwurst (€3) en drinken we wat in een cafeetje (€2,50). We sluiten de dag af bij de MacDonalds waar ik een Happy Meal eet en een Chili Chicken. (€6,55)

Tanken: €44,06
Mijn tank is weer bijna leeg, dus moet ik hem volgooien. Ik gebruik de app DirectLease waarop je kunt zien waar je het goedkoopst kunt tanken. Bij een tankstation in de buurt kan ik voor €1,39 tanken, erg goedkoop!

Kleding: €7
Ik weet me aardig in te houden in Oberhausen en koop geen kleding, op een muts na. Ik koop een hele toffe witte muts bij de C&A met pompon, voor maar €7!

Overig: €5,95
Soms moet je jezelf verwennen... zomaar, omdat het kan! Zo kocht ik bloemen voor mezelf, gewoon, omdat ik dat leuk vind. En omdat ze goedkoop waren: €3 bij de Albert Heijn (ik lijk wel echt Albert Heijn-fan deze week...) Ook kocht ik twee tijdschriften: een voordeelverpakking van "Vriendin" en "Mijn Geheim" voor €2,95.

Totaal: €110,33

Tja, een aardig duur weekje.. maar dat is nu eenmaal zo in de decembermaand. Gelukkig waren de afgelopen weken steeds erg goedkoop dus geeft het ook niet om eens wat meer uit te geven. Wel moet ik er op letten dat ik mezelf niet laat gaan bij de Albert Heijn als ik weer eens lunch moet halen voor die week. Ik zie zóveel lekkere dingen dat ik het liefst alles mee zou nemen... ;-)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

8 opmerkingen:

 1. Ach, af en toe mag je jezelf inderdaad best verrassen met een mooi bosje bloemen. Erg leuk artikel weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! Proficiat nog met je vast contract, wat een lekker vooruitzicht zeg. En ach dat je jezelf verwent met eten, dat maakt het alleen maar leuk. Je doet het tenminste nog best gezond :D. Ik ben nog nooit in Oberhausen geweest, wil ik wel 'ns doen. En wat chill die app voor goedkoop tanken! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ahw wat een leuke bosje bloemen, dat mag toch wel eens in de zoveel tijd en nog gefeliciteerd met je contract super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, die app DirectLease kende ik nog niet, maar ga ik meteen even downloaden! Thanks voor de tip! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. €1,39 potverdomme daar moet ik naartoe hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te lezen! Wat handig die app waar je goedkoop kan tanken. En dat blad Mijn Geheim is echt leuk he, hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vind nog dat je het netjes hebt gedaan! Tanken is nou eenmaal gewoon duur, en dat is al bijna je halve budget wat je hebt uitgegeven. Heel knap dat je verder niet zoveel gekocht hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen