Photo Diary #55 | Kerstborrel, kerstdiner en een dagje naar IKEA - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #55 | Kerstborrel, kerstdiner en een dagje naar IKEAEen Photo Diary volledig in het teken van kerst, familie en gezelligheid deze keer. Afgelopen week was er nogal sprake van radiostilte op mijn blog... Ik kwam er deze week even niet aan toe om blogjes te schrijven. Van maandag tot en met woensdag werkte ik op kantoor en vanaf donderdag stond de rest van mijn week in het teken van kerst. Ik pakte de laatste cadeautjes nog in, scoorde op het laatste moment nog een kerstjurkje en ging naar de kerstnachtdienst. Benieuwd hoe mijn kerst er dit jaar uit zag? Lees dan snel verder!Op zondagavond ga ik met Tim naar de jeugdavond van de kerk, gezellig! Daarna gaat iedereen nog gezellig wat drinken met z'n allen, maar ik moet de dag erna weer vroeg op werk zijn, dus ik ga lekker naar huis.


Alle kerstcadeautjes liggen al verzameld onder de kerstboom bij Tim thuis. Zo leuk om alle cadeautjes samen te zien!


Mijn favoriete wenkbrauwpotlood is van het merk Rival de Loop: een heel onbekend merk dat in Nederland niet verkrijgbaar is. Gelukkig vond ik het merk toevallig in Istanbul toen ik daar een half jaar woonde. Ik heb direct een flinke voorraad ingeslagen van deze fijne wenkbrauwpotloodjes (nog geen €2 per stuk) en dus kon ik mijn oude, kleine hompje eindelijk weggooien!


Op maandagavond ga ik lekker vroeg naar bed: om kwart voor 10 lig ik er al in! Nog even gezellig kaarsjes aan en wat lezen.


Waarom ik deze foto heb gemaakt, weet ik niet meer. Ik zie er in ieder geval erg vrolijk uit, dus het zal wel een fijne dag zijn geweest, haha!


Een lekker kopje thee uit mijn theehuisje van de Blokker. Dit is de Balance thee uit de nieuwe Kruidvat-lijn.


Op woensdag moet ik voor mijn werk naar Brabant naar een klant die we helpen met het bouwen van hun nieuwe website. Het is rustig op de weg, maar natuurlijk sta ik in de enige file die er op dat moment in heel Nederland is!


Aan het einde van de middag zorg ik dat ik weer bijtijds op kantoor ben, het is namelijk tijd voor onze jaarlijkse kerstborrel met heel veel lekkere hapjes.


En we krijgen ook allemaal een heel leuk kerstpakket, vol met allerlei lekkere etenswaren: een rollade, chocoladepinda's, mix om zelf appeltaart te maken en nog veel meer!


Als ik uit mijn werk kom, maak ik me klaar voor een gezellig avondje met vriendinnen van de middelbare school. Ik trek mijn rode blazer aan van OTTO, ik vind hem nog steeds super leuk!


We gaan gezellig wat drinken bij de Premier in Ede, voor alle Edenaren die mijn blog volgen vast wel bekend.


En daarna hebben we nog trek, dus gaan we nog even naar de snackbar. Daar bestellen we een dubbele portie friet en zoals je ziet krijgen we daar een XXXL bak mayonaise bij die we natuurlijk nooit op krijgen.


Op donderdag werk ik 's ochtends nog even een uurtje en daarna kan ook ik zeggen dat ik vakantie heb, heerlijk! Ik ga nog even last minute het centrum in om een jurkje voor kerst te scoren en bij de eerste winkel slaag ik direct. Bij de H&M vind ik dit jurkje én ook direct nieuwe laarsjes erbij. Helemaal blij!


De voorbereidingen voor het kerstdiner zijn in volle gang. Tim's vader stuurt me deze foto door van het konijn wat hij klaarmaakt.Ik vind het wel weer eens leuk om met kunstnagels te experimenteren. Mijn eigen nagels zijn kort en aangezien ik nagels bijt, worden ze ook nooit lang. En ik wilde het wel eens zien hoe dat stond, lange nagels! Ik kocht dit setje met 100 nagels van het merk Broadway inclusief een hele goede lijm voor €10,99. Ik vijlde ze zelf in een mooi model en lakte ze met nagellak. Het resultaat mag er zijn en ik kan niet stoppen met kijken naar mijn lange nagels!


Klaar voor kerst met mijn nieuwe jurkje en oorbellen van Beautiful Biijoux.


's Avonds eet ik bij Tim met zijn familie: boerenkoolstamppot met worst, hmmm!


Daarna gaan we naar de kerstnachtdienst van onze kerk, samen met de broer van Tim en zijn vriendin, zijn ouders, opa en oma. Het was een hele mooie dienst! Met kerst naar de kerk gaan heeft altijd iets magisch, het hoort er altijd wel bij, vind ik!Eerste kerstdag beginnen we goed met een uitgebreide brunch bij Tim thuis met heerlijke broodjes, een mega kerstbrood en verse sapjes. Hmmm, smullen!


Eerste kerstdag breng ik door bij Tim's familie. Het hele huis zit bomvol met familie, maar wel super gezellig!


Ontbijtje op tweede kerstdag: tosti's... altijd goed!


Daarna gaan Tim en ik naar de IKEA in Duiven, samen met mijn ouders en zusje. Tim heeft zijn kersttrui aan, woehoeee!Altijd als ik bij de IKEA ben, krijg ik spontaan zin om een huis in te richten. Zijn er nog meer mensen die daar last van hebben...? :-)


Met kerst is je normale eetritme toch helemaal in de war, dus lunch ik met taart van de IKEA. Worteltjestaart en appelnotentaart, zó lekker!

Zo, de kerstdagen zijn weer voorbij gevlogen! Ik vind kerst altijd erg gezellig, maar daarna moet ik wel een dag of twee bijkomen. Vandaag doe ik dan ook lekker niks en ga ik een dagje bloggen. De rest van de week heb ik nog vrij en dat vind ik heerlijk. Ik ga gezellig lunchen met vriendinnen en op oudjaarsdag hebben mijn zusje en ik onze vaste traditie: een dagje winkelen. Fijne vakantie allemaal!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

11 opmerkingen:

 1. Haha, ik heb die neiging ook altijd in IKEA ;) Leuk jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat veel leuke foto's! Die nepnagels zijn echt goed gelukt! En het merk rivaal de loop kun je kopen in Duitsland :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah ik was gisteren ook in de Ikea en het was echt bizar rustig voor een zaterdag, haha! En ohhh, jaloers op je worteltjestaart. Die hadden ze niet waar ik was :(. Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke kerst heb je achter de rug. Gezellig met familie is dat toch altijd het beste feest van het jaar. Je bent trouwens niet de enige in IKEA, ik begin altijd meteen mijn denkbeeldig appartement in te richten in mijn hoofd.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's, en wat een boel lekker eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaah dat jurkje van de H&M is echt heel tof! En je foto's zien er allemaal heel gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Premier is altijd leuk!
  Super leuk jurkje weer eens iets anders dan de meeste gewoon zwart :)
  Zaten er leuke cadeaus in de pakjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je een leuk jurkje aan van de H&M! Je hebt veel leuke foto's gemaakt, ziet er allemaal gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super leuk jurkje van de H&M! Zo te zien heb je ook een leuke kerst gehad in ieder geval :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er goed uit meid! en wat een leuke spontane foto's maak je ook altijd liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk foto verslag! Je kunt goed zien dat jij en tim het gezellig hebben samen, super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen