Mijn 10 beste aankopen uit 2015 - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Mijn 10 beste aankopen uit 2015Nog een kleine twee weken en dan komt 2015 officieel aan zijn eind. De helft van dit jaar heb ik doorgebracht in het mooie Istanbul en de andere helft gewoon in Nederland. In dat jaar heb ik een heleboel leuke - en ook overbodige - dingen gekocht, zowel in Turkije als in Nederland. Mijn beste aankoopjes: de spullen waar ik het meest blij mee ben of die ik het meest heb gebruikt, deel ik vandaag op mijn blog! Dus, ben je benieuwd wat mijn best buys van 2015 waren? Lees dan snel verder!


Auto
Laten we beginnen met een hele dure investering. Dit was niet alleen de duurste aankoop van 2015, maar gelijk de duurste aankoop van mijn hele leven tot nu toe. Ik heb namelijk een auto gekocht! Het is weliswaar een tweedehands auto, maar alsnog was het even slikken toen ik het bedrag van mijn spaarrekening haalde. Maar oké: dan heb je ook wat! Een hele leuke Peugeot 107 uit 2009 met minder dan 30.000 kilometer op de teller. Dit is een autootje waar ik de komende jaren nog wel mee rond kan rijden. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee en het voelt echt als mijn auto!


Action mandje - €2,39
Eén van de meest recente aankopen, maar ook één van de handigste van het afgelopen jaar: dit mintgroene mandje. Je hebt hem de afgelopen weken al vaker op mijn blog of social media voorbij zien komen, ik ben er dan ook héél héél blij mee! Niet alleen is dit mandje in mijn favoriete kleur, maar is hij ook nog eens heel erg handig. Al mijn rondslingerende spullen op mijn bureau dump ik in dit mandje, waardoor mijn bureau altijd onwijs netjes en geordend is. Heel erg fijn!


Rode blazer van Laura Scott - €59,95
Dit jaar heb ik helemaal niet zoveel kledingstukken gekocht, maar de kledingstukken die ik heb gekocht, bevallen me wel erg goed. Eén van die kledingstukken is deze rode blazer. Ik was al maanden op zoek naar een mooie, rode blazer en toen vond ik hem ineens bij OTTO! Oké, het was niet echt een budget buy, maar wel een hele goede koop! De blazer is van onwijs goede kwaliteit, zit heerlijk en is echt een kleurrijke aanvulling op mijn garderobe. En: een perfecte blazer voor de kerst of oud en nieuw!


iPhone 5C
Jarenlang was ik anti-Apple. Echt, ik moest er niets van weten en vond al dat gedoe rondom de nieuwste iPhone maar overdreven. Maar ook ik ben sinds augustus dit jaar lid van de Apple-family met mijn iPhone. Oké, geen flitsende nieuwe iPhone 6, maar gewoon de goedkope "plastic" versie: de iPhone 5C. Ik dacht altijd dat een iPhone een stuk duurder was dan een "normale" smartphone, maar doordat ik een heel voordelig abonnement heb, kost deze iPhone me nog minder dan mijn vorige telefoons én heb ik nu veel meer belminuten en internet. Kaching! Bovendien gaat de accu super lang mee: ik laad hem ongeveer 2 keer in de 3 dagen op, heel erg fijn. Kortom: een hele goede beslissing om eindelijk een iPhone aan te schaffen!


Mintgroene vaas
Ik ben dol op bloemen en sinds ik deze vaas heb, heb ik meteen een excuus om vaker bloemen te kopen. Want ja, zo'n leuke vaas kun je toch niet kaal op je kamer laten staan...? :) Het leuke is dat dit echt een budget koopje was: voor €0,80 nam ik hem mee uit de kringloop. Sindsdien heb ik regelmatig bloemen gekocht en heb ik als goed voornemen voor 2016 om minstens elke maand een verse bos bloemen (al is het maar een goedkoop bosje van de AH!) te kopen.


Computerscherm
Nu ik een full-time kantoorbaan heb én daarnaast ook nog eens blog, breng ik erg veel tijd achter een computer door. En ik kan je vertellen: dat is niet zo goed voor je rug en al je andere ledematen. Ik had ontzettend veel last van mijn rug en nek en moest dus nodig iets aan mijn houding doen. Ik probeer nu op mijn houding te letten én ik schafte een beeldscherm aan voor op mijn bureau. Echt een verademing, kan ik je vertellen. Naast dat ik nu meer beweeg, merk ik dat ik echt minder snel last van mijn rug krijg doordat ik nu een scherm op ooghoogte heb. Veel beter voor je houding en dus een hele goede investering!


Tasje
Oh jongens, het houdt maar niet op met fijne spullen die ik dit jaar heb gekocht. Ook met dit tasje van ONLY ben ik ontzettend blij! Het is echt zo'n fijn everyday tasje die je meeneemt als je een avondje uit gaat of gaat winkelen. Je portemonnee, mobiel, sleutels én zelfs een flesje water passen er allemaal in. Ideaal!
Oh, en wil je net voor het nieuwe jaar nog een nieuw tasje scoren bij Zalando? Vergeet dan zeker niet om deze kortingscode van Kortingscode.nl te gebruiken: je krijgt namelijk 10% korting op je bestelling bij Zalando.


CATRICE mascara
Ik heb het geluk dat ik aardig lange wimpers van mezelf hebben en dat ze ook uit zichzelf krullen. Een goede mascara maakt dat effect nog nét even iets mooier en sinds ik deze mascara van CATRICE heb, hoor ik bijna wekelijks: "Wow Nicole, wat zijn je wimpers lang!" Ik vind het een hele fijne mascara: ten eerste is hij hartstikke goedkoop en doet hij ook nog eens zijn werk: mijn wimpers zijn langer, zwarter en voller én hij geeft geen klontjes. Ideaal! Lees hier de hele review.


Sjaal Forever21
Bij de opening van de Forever21 in Rotterdam dit jaar, viel mijn oog al gelijk op een geweldige sjaal die daar hing. Hij was groot, had mooie kleuren en was bovendien héél erg zacht. Voor slechts €12 was deze van mij. En ook al pluisde hij enorm in het begin, de sjaal is langzaam aan uitgegroeid tot mijn fijnste sjaal allertijden. En hij is nog multifunctioneel ook, want naast sjaal gebruik ik hem ook als dekentje als het koud is én als paraplu als het regent (ik wikkel hem dan gewoon om mijn hoofd).


Zelfbruiner
Ik heb altijd al een witte huid gehad, maar ik was toch ook een beetje huiverig als het om zelfbruiners aankwam. Ik was altijd bang dat ik direct oranje uit zou slaan en dat het er enorm nep uit zou zien. Toen ik terug kwam van Turkije en binnen no time van lekker bruin naar albino wit ging, besloot ik dat ik het toch eens moest proberen. Ik schafte een zelfbruiner aan en ik kan je vertellen: ik gebruik hem tot op de dag van vandaag nog steeds én ik word er niet oranje van. Yeah! Eens in de drie dagen smeer ik een klein beetje op mijn gezicht en ik zie er dan weer wat gezonder en kleurrijker uit. Een hele fijne zelfbruiner, deze van Laidbare en hij kost maar €10!

Na het schrijven van dit artikel ben ik blij! Ook al ben ik helemaal niet materialistisch ingesteld (oké, misschien een piepklein beetje), ik vind het leuk om te zien welke spullen ik heb gekocht en dat ik ook geniet van de dingen die ik koop!

Ik ben benieuwd: wat is jouw beste aankoop van 2015?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

21 opmerkingen:

 1. Wat een leuke blogpost om te lezen! Hele mooie dingen heb je afgelopen jaar aangeschaft! Ik ga er zelf ook eens over nadenken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh dat is lastig kiezen. Of m'n Macbook of m'n systeemcamera. Bloggeressentials ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zulk soort artikelen zijn zo leuk! Ik vind jouw rode blazer erg mooi.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah dat zijn wel echt heerlijke aankopen toch. En een auto is zo fijn om te hebben. Ik heb de mijne al bijna drie jaar. Mijn aankoop van dit jaar is denk ik mijn camera met draaibaar scherm en mijn Adidas Originals.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie items! Ik vind dat zwarte tasje erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Iets kopen is leuk, maar er achteraf nog steeds gelukkig van worden is echt stukken belangrijker. Dan weet je dat je een goede aankoop hebt gedaan. Heel mooie items ook!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk artikel! Die sjaal ziet er fijn uit. En dat mint groene mandje is super mooi! De mascara werkt denk ik niet bij mij hangende en korte wimpers helaas, haha. Hij ziet er wel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk artikel! Die sjaal ziet er fijn uit. En dat mint groene mandje is super mooi! De mascara werkt denk ik niet bij mij hangende en korte wimpers helaas, haha. Hij ziet er wel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dit!
  Ik ga gelijk rechtop zitten haha ook een kantoorbaan ;)
  Misschien moet ik die zelfbruiner ook eens proberen ben ook spierwit haha
  Thanks voor je kerst kaart helemaal leuk :)

  Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk artikel! De blazer is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die blazer is ook heel tof! die staat jou heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuk om te lezen! De blazer vind ik erg mooi, en dat mandje is een goede oplossing voor de troep ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die sjaal is leuk! Geen idee wat mijn beste aankoop was. Misschien mijn lekker warme wollen laarzen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke blog. Supergaaf dat je je eigen auto hebt gekocht.. Lijkt me heerlijk. Ik heb zo'n zelfde soort zwarte leren tasje voor mijn verjaardag gehad en ik ben er ook zo ontzettend blij mee! Echt heel handig en mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. leuk artikel! Wat knap dat je 2x in de 3 dagen je telefoon oplaadt. Ik moet dat elke avond toch echt wel doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuk artikel! En wauw, 2x in de 3 dagen je telefoon opladen. T ligt er natuurlijk ook aan wat je doet. Ik laad m elke nacht op. Maar ik kijk vaak ook veel video's via mn telefoon en programma's van npo terug. Dan loopt hij wel leeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh wauw, wat een prachtige aankopen allemaal! Ik zou zelf ook nog wel een computerscherm willen en dan het liefst van Apple, maar ik denk dat ik daarvoor nog even moet doorsparen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ga ook eens even kijken naar die mascara! Leuke items verder, leuk dat je een autootje hebt, vroooom!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke post dit! Hele leuke items laat je hier zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mijn beste aankoop van dit jaar? Onze nieuwe bank! Wat maakt een nieuw interieurstuk het huis toch gezellig en wat kan dát een verschil maken voor je "ik voel me thuis" -gevoel. Echt!

  BeantwoordenVerwijderen