Last Week's Budget #20 | De laatste kerstcadeautjes! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Last Week's Budget #20 | De laatste kerstcadeautjes!Een aardig rustig én goedkoopje weekje weer deze keer, daar wordt mijn bankrekening blij van. Nu ik full time werk (en mijn uitgaven nog enigszins binnen de perken weet te houden) wordt mijn spaarrekening flink gespekt. En ik kan je vertellen: dat is toch wel heel erg fijn! Ben je benieuwd wat ik afgelopen week heb uitgegeven? Lees dan snel verder!

Eten & drinken: €16,45
Ik heb deze week weinig geld uitgegeven aan eten en drinken. Dat kwam vooral omdat ik twee dagen ziek ben geweest en me thuis dus lekker heb laten verwennen... :-) Op vrijdagavond sprak ik met een vriend af op het Museumplein in Ede en dronken we gezellig wat.

Op zaterdag wil ik mijn vriend verrassen met een winterpicknick. Ik koop lekkere broodjes en fruit en neem een thermoskan met thee mee. Maar als ik bij hem aankom, begint het hard te regenen. En het waait ook nog zo hard buiten... Je snapt het al: die winterpicknick hebben gewoon binnen gehouden, aan de eettafel. Iets minder origineel misschien, maar minstens nét zo lekker!

Cadeautjes: €28,63
Het onderdeel "cadeautjes" is de laatste paar weken toch wel erg dominant in mijn Last Week's Budget. Tja, wat wil je in de decembermaand als je én Sinterklaas én kerst viert (en je vader ook nog eens jarig is...) Op donderdagavond ga ik naar een klein winkelcentrumpje waar je een C&A, Blokker en Kruidvat hebt. Bij de C&A koop ik twee leuke dingen en ook bij de Blokker en Kruidvat slaag ik goed voor kerstcadeautjes. Op zaterdag koop ik nog wat leuks bij de Dille&Kamille in Arnhem (zó'n leuk winkeltje!)  

Goede doelen: €4
Bij de Kruidvat steun ik Serious Request met €1 (zo, dat is nog eens een bedrag, haha!) Sowieso ga ik deze maand nog wel meer doneren aan Serious Request, ik zal vast niet de enige zijn die dat doet! Op zondag geef ik nog €3 aan de collecte in de kerk.

Overig: €5
Mijn fineliners zijn op en aangezien ik die de laatste tijd veel gebruik voor mijn kalligrafie, heb ik dringend nieuwe nodig. Bij de HEMA heb je een doosje met 10 fineliners (die erg fijn zijn) voor maar €2. Echt een koopje!
En oh ja: ik betaal nog €3 omdat we lekker lui met de auto naar Arnhem gaan en onze auto daar in de parkeergarage zetten.

Totale uitgaven: €54,08

En dat was 'm al weer: de Last Week's Budget van afgelopen week. Een lekker goedkoop weekje zoals je ziet! Dat mag ook wel eens een keer in zo'n dure decembermaand! 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

10 opmerkingen:

 1. Wat een goedkoop weekje zo vlak voor alle feestdagen. Knap hoor! Dille en Kamille is inderdaad geweldig, ik loop er zo graag rond. Alleen niet fantastisch voor de portemonnee, haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! Best een goedkope week zo. En ik ben ook dol op Dille en Kamille :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem21.12.15

  Leuk om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een goedkoop weekje is altijd wel eens welkom! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk om te zien wat je weer allemaal gekocht hebt! best weer een goedkope week ook al was je ziek!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker weekje zo voor de feestdagen, well done! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fineliners bij de Hema voor 2 euro? THANKS! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik reageer dan wel niet zo vaak, maar deze artikelen vind ik echt super leuk! En super knap dat je het zo goedkoop hebt kunnen houden vóór de feestdagen. Super hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou goed je best gedaan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind dat het nog wel meevalt wat je aan cadeautjes hebt uitgegeven. Ik heb nog niet al mijn cadeautjes, maar ik denk dat het bij mij wel wat meer zal zijn. :-)

  BeantwoordenVerwijderen