Mijn ringen van TiSento & MelanO


Vorige maand studeerde ik af aan mijn HBO-opleiding Communicatie. Je studeert niet elke dag af (gelukkig niet, wat een werk zou dat zijn!) en dus is zo'n dag best bijzonder. Van mijn ouders mocht ik een mooi cadeau uitzoeken voor mijn afstuderen. Toen ik slaagde voor mijn VWO kreeg ik een mooie laptop en nu wilde ik graag een cadeau uitzoeken wat ik dagelijks kon dragen en wat ik de komende jaren ook nog gewoon kan gebruiken.

Samen met mijn moeder ging ik naar de juwelier om een cadeau uit te zoeken!

Uiteindelijk heb ik deze drie ringen uitgezocht! Ja, niet één, maar drie ringen! Een vriendinnetje van mij had een ring van MelanO, die bekend staan om de wisselbare steentjes. Ik vond ze erg leuk en vooral tijdloos, omdat als je het steentje zat bent, je er zo weer een nieuwe op kunt doen. Echt wat voor mij!

Ik ben voor de simpele, gladde zilveren ring gegaan met een turquoise steentje erop. Dan heb ik nog een zilveren ring die kleine (nep)diamantjes in het zilver heeft. Op deze ring heb ik nu een steentje van zirkonia zitten, maar deze zou ik ook op de gladde ring kunnen doen en de turquoise op de ring met diamantjes. Super leuk dat je zo kunt afwisselen! Ook zocht ik nog een aanschuifring van TiSento uit: een simpel, dun zilveren ringetje die mooi bij de andere ringen past.

Ik ben super blij met dit mooie cadeau! De ringen draag ik vaak samen, maar je kunt bijvoorbeeld ook twee ringen aan de ene hand en één ring aan de andere hand dragen. Je vindt de merken MelanO en TiSento bij de meeste juwelieren, maar bijvoorbeeld ook bij V&D of online.

24 opmerkingen:

 1. Wat een mooi cadeau! Superleuk dat je bij die ringen van MelanO de steentjes kan verwisselen, ik had die eerlijk gezegd nog nooit gezien. Tof concept! Je hebt ook twee hele mooie exemplaren uitgezocht! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht toen ik ringen zag eventjes dat je verloofd was, haha. Supermooie ringen en inderdaad, het tijdloze/wisselsysteem maakt het een mooie investering die je nooit zat raakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie ringen, leuk dat je ze kunt verwisselen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, ik vind ze echt prachtig!
  Zo ideaal dat je ze kan verwisselen.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk concept! Kende het merk helemaal niet. Kunnen die diamantjes/steentjes en dan niet uitvallen als je ze kan uit/indraaien?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie ringen! Echt een leuk cadeau voor je afstuderen :-). En super handig dat je ze kan verwisselen, gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een mooie concept en heele toffe ringen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie herinnering zo aan je afstuderen! Leuk om dit zo met een sieraad te vieren :). Ik wist niet dat je de steentjes kon omwisselen, maar wat een uitvinding. Heel handig als je weer eens wat anders wilt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk concept is dit! Mooie ringen heb je uitgezocht, zo fijn dat je de steentjes kunt verwisselen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw, wat zijn ze allemaal mooi! Ik heb zelf ook een paar ringen van Ti Sento en vind het een heel fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige ringen Nicole! Zelf heb ik ook twee MelanO ringen, heel fijn zijn ze <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ze zijn inderdaad prachtig ik heb er ook een die ik van mijn vriend heb gekregen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw wat mooi!! Goede tip, ik ga er ook eens naar zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit vind ik wel erg tof, dat je dat kan afwisselen! Want zulke dingen word je vrij snel beu denk ik. Ze zien er kei mooi uit, hier ga je echt nog erg lang plezier van hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb ook een ring van Melano met zo'n verwisselbaar steentje. Helaas ben ik al twee keer steentjes kwijt geraakt maar sinds ik een nieuwe ring heb gekregen is dat gelukkig niet meer het geval. Ik vind het idee om af te wisselen ook heel erg leuk. Ik heb nu één kleur steentje die eigenlijk overal wel bij past en die ik altijd om heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. super leuk die combinatie en al helemaal leuk dat je de steentjes ook kunt verwisselen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind deze combinatie ringen ook erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen