Outfit | Miss Etam jogger jeans - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Outfit | Miss Etam jogger jeansEen tijdje geleden kreeg ik de joggerjeans van Miss Etam opgestuurd: een nieuwe jeans die zó lekker schijnt te zitten dat het lijkt alsof je je joggingbroek aan hebt. Kijk, dat klinkt nog eens goed! Voor mijn figuur is het lastig om goede spijkerbroeken te vinden: ik heb korte benen en absoluut geen maatje 34. Toch vind ik de spijkerbroeken van Miss Etam in het algemeen heel erg fijn dus toen ik dit aanbod kreeg was ik erg benieuwd! Ik kreeg een jogger jeans opgestuurd die ik met veel enthousiasme ging passen.

Ik droeg hem een paar uurtjes, maar was daarna diep teleurgesteld. De broek had een vreemd model: bij mijn buik zat hij oké, maar binnen een uurtje was hij rondom mijn knieën al helemaal aan het slobberen. Bovendien liepen de pijpen recht af maar niet strak, waardoor de broek helemaal niet mooi zat.

Kortom: dit was geen nieuwe, favoriete spijkerbroek. Ik mailde Miss Etam en vertelde eerlijk dat ik niet tevreden was over de jeans. Miss Etam heeft meer klachten gekregen, dus ik was niet de enige die klaagde. Maar, gelukkig heeft Miss Etam iets gedaan met die klachten en hebben ze hun collectie jogger jeans compleet vernieuwd: een betere fitting én nieuwe kleuren. Natuurlijk wilde ik deze jeans opnieuw proberen en kreeg ik nu de vernieuwde, zwarte Miss Etam jogger jeans opgestuurd.
En ik kan je vertellen: deze zit onwijs goed! Toen ik hem aantrok, merkte ik meteen dat hij veel beter zat dan de jeans uit de vorige jogger jeans collectie. Deze spijkerbroek zit zoals het hoort: hij is lekker hoog waardoor hij je buikvetjes goed verbergt :) Verder zit hij ook bij mijn knieën goed én is hij aan de onderkant strak. De naam "jogger jeans" past ook goed bij deze broek: hij zit echt enorm comfortabel doordat de stof van binnen lekker zacht is en stretchy is.

Vergeet alle slechte verhalen over de eerdere collectie jogger jeans, Miss Etam heeft écht iets gedaan met het commentaar en de jogger jeans optimaal verbeterd. Zelf heb ik normaal een maat 36 van de Miss Etam (de maten vallen daar erg groot), maar deze collectie valt vrij normaal en nu heb ik een maat 38. Wil je meer info over de jogger jeans? Neem dan een kijkje in de webshop. De jogger jeans is daar verkrijgbaar voor €49,95 in diverse kleuren!

Heb jij al wel eens een broek van de Miss Etam gekocht?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

16 opmerkingen:

 1. Same problem here als het om spijkerbroeken gaat. Maar dit klinkt goed! Proberen waard volgens mij (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed dat ze wat gedaan hebben met dat commentaar :) deze broek staat je erg mooi en ik hou ook van broeken waar je je buikvetjes in kunt hijsen, hahaha. Superleuke tip. En die witte blazer staat je echt fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit klinkt echt als mijn ideale jeans :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat ze iets delen met de klachten die ze hadden gekregen! Deze broek ziet er super mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed hoor! Binnenkort maar eens proberen in de winkel. Tot nu toe staan de broeken van miss team mij niet. Voor een tijd geleden 5 verschillende gepast, maar het zat gewoon niet goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, ik kende het nog niet, maar het klinkt wel veelbelovend, hihi. Hij ziet er ook niet stretchy uit ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er goed uit! Fijn dat Miss Etam zo goed geluisterd heeft naar de klanten, zodat ze uiteindelijk wel een fijne broek gemaakt hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem16.12.15

  Echt een hele mooie broek!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet eruit als een hele fijne broek. Het staat je ook goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit lijkt de ideale jeans, helaas zie ik dat ze alleen verkocht worden in de lengtemaat 32 inch. Dat is voor mijn benen toch echt te kort. Miss Etam mailen dus! Wie weet passen ze dit ook aan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat goed dat ze het probleem ook ect hebben aangepakt en dat jij ze daarna nog een kans hebt gegeven. Tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat fijn dat Miss Etam de klachten zo serieus op heeft gepakt en er iets aan heeft gedaan. Deze jeans ziet er echt enorm goed uit. Hij zit heel erg mooi aangesloten.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Altijd goed om te weten dat ze iets met de klachten gedaan hebben. De jeans staat je mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er goed uit mooie broek zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Staat je super mooi die broek!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat tof dat ze ook echt iets gedaan hebben met de feedback. Fijn dat de broek nu wel goed zit!

  BeantwoordenVerwijderen