Mijn kerstcadeautjes


Voor het eerst in mijn leven vierde ik dit jaar kerst met cadeautjes bij mijn vriend. De voorpret begon al een aantal weken geleden: verlanglijstjes doorgeven, in de stad tientallen winkels afstruinen op zoek naar de leukste cadeautjes én natuurlijk het inpakken van de cadeautjes.

Ik ben énorm verwend door de "kerstman" dit jaar. Niet één, maar maar liefst zeven kerstmannen/vrouwen hebben heel veel leuke cadeautjes gekocht waar ik onwijs blij mee ben. En die wil ik maar al te graag aan jullie showen. Dus, ben je benieuwd wat ik dit jaar allemaal voor kerst heb gekregen? Lees dan snel verder!


MAC lipstick Please Me
Al sinds begin dit jaar twijfel ik continu of ik een MAC lipstick aan zal schaffen. Toch vind ik €20 voor een lipstick heel erg veel geld en besloot ik mijn aankoop elke keer uit te stellen. Maar iets wat je nooit voor jezelf koopt, is vaak wél het perfecte cadeau en dus zette ik een MAC lipstick op mijn verlanglijstje.
Er zijn zoveel verschillende MAC lipsticks te koop, maar ik was er al snel over uit dat het een basic, nude lipstick moest worden die ik elke dag kan dragen. Want ja, als je dan zo'n investering doet, dan wil je er ook veel gebruik van maken. Uiteindelijk heb ik Please Me gekregen van de kerstman: een mooie, oudroze kleur. Ik ben er super blij mee en binnenkort kun je hier een review van verwachten op mijn blog!Moleskine notebook
Nóg zo'n cadeau wat ik nooit voor mezelf wilde kopen, omdat het zo belachelijk duur is. Maar aangezien ik een échte notitieboekjesliefhebber ben, stond een Moleskine notebook al jaren hoog op mijn verlanglijstje. En nu heb ik er eindelijk één! Ik wilde graag de standaard versie met een zwarte, harde kaft en lijntjes (A5-formaat). Ik ben er super blij mee!


Moleskine agenda
En dan heb ik ook nog een Moleskine agenda gekregen, wat een feest! Twee jaar geleden had ik de 16 maanden agenda van Moleskine en die vond ik erg fijn. Het design is clean en minimalistisch, waardoor je agenda er altijd overzichtelijk uitziet.  Dit is de Moleskine agenda in A5 formaat met harde kaft voor 12 maanden.


Rituals Oriental Night shower foam
Sinds een tijdje ben ik heel erg gek op de Rituals doucheproducten. Voorheen was ik dol op de shower gels van The Body Shop, maar nu staat Rituals bij mij toch op nummer één. De Oriental Night shower foam is de nieuwste doucheschuim van Rituals en enorm lekker. Een heel leuk kerstcadeau!


Kneipp douchecrème & bodylotion
Met deze doucheproducten van Kneipp is mijn douche- en shampoocollectie weer flink aangevuld en denk ik dat ik nog genoeg heb tot eind 2017. Gelukkig gaat zoiets niet zo snel over de datum en zo kan ik nog eens afwisselen.


HEMA Soft Lipbalm
Ik heb hier zóveel goede reviews over gelezen op andere blogs: de matte lipbalms van HEMA. Ik was zelf ook erg nieuwsgierig en wilde er graag één proberen. Voor Kerst kreeg ik nummer 6, een hele mooie, zuurstokroze kleur. Ik ben benieuwd!


Bloomingville vaas
Van de opa en oma van Tim mocht ik ook nog een cadeautje uitzoeken, wat een verwennerij! Ik heb deze mooie vaas van Bloomingville uitgekozen: een fijne, grote vaas die ook nog eens tijdloos is. Ik ben er heel erg blij mee!


Maskertje
Nu ik deze week vakantie heb, heb ik eindelijk eens tijd voor quality time voor mezelf. Van de moeder van Tim kreeg ik dit heerlijke maskertje die je eerst warm moet maken. Dat klinkt super fijn en die ga ik deze week ook zeker uitproberen!

Ik ben enorm verwend en blij met alle cadeautjes die ik heb gekregen. Ik zeg: volgend jaar weer... :-)

20 opmerkingen:

 1. Zo he wat heb jij veel en mooie cadeautjes mogen ontvangen! Superleuk. De lipstick van MAC vind ik heel leuk, de Bloomingville vaas is prachtig en nu wil ik ook een Moleskine agenda, haha. Leuke post! Ik heb een parfum gekregen die al jaren op de wishlist stond wegens iets te duur, Coco Mademoiselle! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je lekker verwend met de Kerst zeg! Ik vraag ook vaak wat basic items die ik niet zo snel voor mezelf zou kopen. Ik denk dat je heel blij gaat zijn met Please me!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je lekker verwend zeg! De MAC lipstick is prachtig en de douchefoam van Rituals is zo lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, wat een prachtige cadeau's heb je allemaal gekregen! Ik zou zelf ook wel weer een nieuwe MAC lipstick, Moleskine agenda en Rituals douchegel willen hebben! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw heel veel leuke dingetjes! De MAC please me lipstick heb ik ook, echt een mooie kleur! Die vaas is echt prachtig en de Moleskine notebook wil ik ook zo graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, je bent wel erg flink geweest dit jaar, haha. Je hebt ergens wel gelijk, Moleskine en Mac, da's belachelijk duur, voor mezelf zou ik zulke dingen ook niet snel kopen. Maar als je het krijgt, tjaa, dan mag het al eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie producten! Zeker de MAC lipstick en de Moleskines zijn top cadeautjes zeg. Ik heb zelf ook een paar lipsticks van MAC; en kan je beloven dat je er heel blij mee zult zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een cadeaus! Super leuk :) Ik gebruik op dit moment ook een Moleskine agenda en dat is zo fijn! Voelde me meteen een geboren planner toen ik die aanschafte, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke cadeaus, je bent goed verwend! Doucheschuim vind ik ook altijd heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie cadeaus meid! een hele fijne dag en week toegewenst liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige cadeaus zeg, wauw! Ik ben benieuwd hoe de lipsticks je staan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. MAC Please Me staat al endelang op mijn wishlist, ik moet hem toch echt binnenkort een keer gaan aanschaffen haha! Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie cadeaus heb je gekregen! Moleskine boekjes vind ik er altijd zo mooi en luxe uitzien, veel plezier ermee! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtige cadeaus heb je gekregen. De foam van Rituals is zo lekker. Ik heb hem ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Aaaah wat een fijne cadeautjes allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige cadeaus. Zo mooi die lipstick van Mac! En wat een fijne douche producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke cadeautjes allemaal, je bent flink verwend :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie cadeautjes heb je gekregen! Die vaas ziet er superleuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die moleskine agenda vind ik zo mooi! Leuke cadeautjes heb je gekregen! :)

  BeantwoordenVerwijderen