Photo Diary #50 | Domino's, opening DA & twee dagen naar Antwerpen!


Wauw, de vijftigste Photo Diary alweer! Dat betekent dat ik al bijna een jaar lang wekelijks mijn belevenissen deel op zondag in de Photo Diary. En dit keer een héle leuke Photo Diary, ik ben namelijk twee dagen naar Antwerpen geweest met mijn vriend! Voor mijn blog mocht ik het Ibis Budget Hotel testen en die zware taak wilde ik maar al te graag op me nemen :-) Kijk je mee naar mijn week?


Van de ouders van Tim kreeg ik dit heerlijke pakket met Rituals producten omdat ik ben afgestudeerd.


Wat een treurig dagje is het zondag! Ik breng lekker een dagje op mijn kamer met kaarsjes aan en schrijf veel blogjes.


Ik vind het erg leuk om boeken te lezen over contentmarketing & social media. Dit boek (content organizing in de praktijk) is duidelijk een gedateerd boek, want in het boek wordt mij verteld hoe populair de Hyves-pagina van Ikea is. Uhmm... tja, Hyves bestaat al lang niet meer natuurlijk.


Mijn zusje kookt op zondag deze heerlijke schotel met krieltjes, paprika, champignons, hamblokjes en kaas. Ontzettend lekker!


Op maandag is het weer tijd voor de maandelijkse pizzasessie op mijn werk. We hebben na werktijd dan een korte vergadering en eten ondertussen pizza. Omdat ik de afgelopen week al twee keer pizza heb gegeten, bestel ik nu eens iets anders bij Domino's: aardappelpartjes en een box met vier soorten kipstukken erin. Klinkt heel lekker, maar ik vind het niet zo bijzonder. Ik denk dat Domino's toch beter is in pizza's bakken.


Traktatie van collega Janet op woensdag: chocoladetaart. Daar maak je mij altijd blij mee!


Op woensdag lunch ik helemaal alleen, omdat ik rond lunchtijd naar een klant moet.


Op donderdag heropent de DA in Ede en krijg je 25% korting op al je aankopen. In de folder zie ik dat ze het budgetmerk W7 verkopen bij de DA, hoe leuk! Ik heb nog nooit iets van W7 geprobeerd, maar ben ontzettend nieuwsgierig.


 Om stipt half 9 sta ik voor de deur, want de eerste honderd klanten krijgen een goodiebag. Dan blijkt dat de winkel pas om 9 uur open gaat. Ik ben in ieder geval op tijd, haha.


Het is druk in de winkel, maar toch scoor ik één van de honderd goodiebags. Altijd leuk! De tas zit gevuld met handige mini's en andere leuke producten.


En dit is mijn buit: haarverf van GUHL (1+1 gratis), shampoo en conditioner van GUHL (1+1 gratis), een zachtroze nagellakje van het eigen merk van DA en het W7 in the city palette. Die laatste ga ik snel reviewen, dus een artikel hierover kun je binnenkort op mijn blog verwachten.


Op donderdagmiddag heb ik vrij genomen, want... ik ga naar Antwerpen met mijn vriend! Ik ben nog nooit eerder in Antwerpen geweest en ik ben heel benieuwd naar de stad. We vertrekken vanaf station Arnhem die die dag officieel geopend wordt. Gratis thee en koffie voor iedereen, altijd fijn!


Met de trein gaan we naar Roosendaal en vanaf daar pakken we de Intercity naar Antwerpen. We zijn allebei officieel nog student, dus reizen we gratis in Nederland. Voor €4,20 ben je vanuit Roosendaal binnen een half uurtje in Antwerpen.Jeeeej, we zijn aangekomen in het hotel! We verblijven in het Ibis Budget Hotel, vlak naast het Centraal Station van Antwerpen. Ik ga hier nog meer over vertellen in een blogartikel volgende week, dus stay tuned!


's Avonds eten we - natuurlijk - Vlaamse friet met mayo. Ik ben dol op frietjes en vooral die dikke, Belgische frieten vind ik heeeerlijk!


Na het eten gaan we naar "Bier Centraal" een tentje in de buurt van het Centraal Station waar ze meer dan 300 biersoorten aanbieden, wow! Ik ben helemaal niet zo'n bierliefhebber, maar zo nu en dan vind ik het wel lekker. Ik probeer dit Mango-biertje van het merk Mongozo en die is verrassend lekker!


Het station van Antwerpen, 's avonds laat. Wat een mooi gebouw!


's Avonds gaan Tim en ik naar Kinepolis, een énorm grote bioscoop. We gaan naar Mockingjay part 2 en bekijken die in "Ultra Laser 3D". Ik ben er nog steeds niet over uit wat het nu precies is - of wat überhaupt het verschil is met 3D - maar het beeld en geluid is wel ontzettend mooi!


Met onze "Ultra Laser 3D-brilletjes". En wat een goede afsluiter van de Hungergames serie is deze film, zeg. Ik vind hem ontzettend spannend (oké, eigenlijk vind ik hem zelfs eng, ik ben echt een pussy).


Hier zie je de bioscoop nog een keer van buiten. Er zit ook een restaurant, een pool- en gamecenter in het gebouw.


Dit vind ik altijd het leukste onderdeel van een hotelovernachting: het hotelontbijt! Ook hier ga ik je snel meer over vertellen.


Tijd om de toerist uit te hangen! Tim en ik vinden culturele dingen allebei wel leuk en vinden vooral oude gebouwtjes heel erg leuk. Wat dat betreft kun je als cultuurliefhebber je hart ophalen in een stad als Antwerpen. We bezoeken de Grote Markt, de Onze Lieve Vrouwe Kathedraal, het Moretus Plantin museum, het MAS-museum, de Vrijdagmarkt en de Steen - het kasteel bij het water.


Mijn enige aankoop in Antwerpen: dit mobiele hoesje inclusief matchende panda oortjes. Op de verpakking staat dat deze ook voor iPhone 5C is, maar het hoesje past voor geen ene meter. Super jammer!


Na die dag bijna 20.000 (!) stappen te hebben gezet, ploffen we neer bij LKKRR, een schattig cafeetje in het centrum om wat te drinken. Rond 6 uur pakken we de trein weer terug naar Nederland. Wat een fijne mini-vakantie was dit!


Bij thuiskomst staan er vier pakketjes op me te wachten, altijd leuk! Dit is absoluut het leukste en meest originele pakketje: een perspakketje van PostNL met daarin kerstkaarten, een blik om je kaarten in te bewaren én kerstzegels. Dat betekent dat ik dit jaar eindelijk weer eens kerstkaarten ga versturen, hoe leuk! Wil jij een kerstkaartje van mij ontvangen? Stuur dan een mailtje naar nicole@thebudgetlife.nl onder vermelding van "Kerstkaart".

Deze week heb ik weer een drukke week op de planning staan: op maandag en dinsdag ben ik voor mijn werk in het Van der Valk hotel in Veenendaal. Daar gaan we twee dagen intensief werken aan onze nieuwe website, zodat deze online staat. Het worden twee pittige dagen, maar wel met een heel leuk team, dus dat komt vast goed! 

17 opmerkingen:

 1. Nog nooit iets van W7 geprobeerd? Ohhh noooo, daar moest duidelijk verandering in komen, haha. Gelukkig heb je dat pakket kunnen scoren. Ben wel echt benieuwd naar de inhoud van de goodiebag. Wat voor mini's en wat voor leuke producten? Ik moet altijd weten wat erin zit. Haha. Ziet eruit alsof jullie het heerlijk hebben gehad in Antwerpen :) en yay toch Kinepolis, tof! Heel veel succes maandag en dinsdag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, iemand is hier nieuwsgierig :) Er zaten o.a. een mini-tandpasta in, bodylotion & shampoo van Nivea, neusspray en shampoo van John Frieda! En dankzij jouw tip voor de "megabioscoop" in Antwerpen, zijn we bij Kinepolis terecht gekomen. Het was echt heel erg tof, dus bedankt voor je tip!

   Verwijderen
 2. Een leuke goodiebag en die kaarsjes zagen er zo gezellig uit op je kamer! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je een heerlijke weekje gehad, met als kers op de taart Antwerpen! Echt een prachtige stad! Fijn om te zien dat je samen met je vriend zo hebt genoten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooh, Onze Lieve Vrouwe KERK??? Kathedraal! Sorry, Antwerpenaar in hart en nieren en dit moest ik even rechtzetten :p In Antwerpen centrum is vlakbij centraal station ook een bioscoop waar je veeeeeel goedkoper film kan zien en het is er vaak ook niet zo druk (UGC) Ik weiger gewoon om 10 euro en meer te betalen voor een film... :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooooh, kijk: je kunt wel weer zien dat ik mijn research niet goed heb gedaan. Ik ga het direct aanpassen! En normaal vind ik het ook onnodig om zoveel geld te betalen, maar aangezien de films van The Hungergames serie de enigen zijn die ik in de bioscoop wil zien, mocht het van mezelf wel voor een keertje :)

   Verwijderen
 5. Leuk verslag! Antwerpen is inderdaad een toffe stad! Ik kom er graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo leuk dat je naar Antwerpen was! Ik ben er vorig jaar voor het eerst geweest en vond het er erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! Met veel lekker eten haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben heel benieuwd naar de laatste Hunger Games film! Ik wacht nog even, zit liever in een wat meer lege bioszaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat veel leuke foto's, Antwerpen lijkt me echt een mooie stad! (Ik denk trouwens dat je bedoelt: Van Roosendaal ben je in een halfuur in Antwerpen, ipv Roosendaal, haha). Wat een fijn pakket van Rituals heb je gekregen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waaat je kwam gewoon langs Roosendaal. Mijn woonplaats haha;)
  Je bent vanuit daar idd zo in Antwerpen. Echt een leuke stad inderdaad!
  Ik moet ook echt binnenkort weer is lang naar Antwerpen...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jaaa zo fijn dat je vanuit Roosendaal (mijn woonplaats!) al binnen een half uur in Antwerpen staat. Fijn dat je het zo leuk hebt gehad <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er weer uit als een gezellig weekje! Antwerpen is zo'n heerlijke stad (letterlijk want je kunt er heerlijk eten en drinken!) Leuk dat pakje van PostNL!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat super leuk dat je daar bent geweest, ziet er heel knus en mooi uit! ik wilde dit ook nog een keer doen met mijn vriend liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk dat jullie genoten hebben van Antwerpen! Vele plekjes komen me bekend voor, want ik woon in de provincie Antwerpen :) jammer dat het iphone hoesje niet past, want is erg schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik mis mijn studenten OV ook echt erg als ik dit soort dingen lees hihi.

  BeantwoordenVerwijderen