New in | Rode blazer - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

New in | Rode blazer

In mijn kledingkast zie je verdacht veel zwarte, grijze en witte kledingstukken. Tja, wat zullen we er eens van zeggen: ik ben gewoon niet zo'n kleurrijk persoon. Op één kleur na dan: rood! Want dat vind ik een hele mooie kleur waarvan ik vind dat die me goed staat. Op mijn profielfoto hier aan de rechterkant draag ik mijn rode top - tot een week geleden mijn enige rode kledingstuk in mijn kast.

Maar daar is nu verandering in gekomen. Ik ben al langer op zoek naar een mooie, rode blazer en die heb ik nu gevonden bij OTTO! Het is een hele mooie, goed afgewerkte blazer die erg welkom is in mijn blazer- en jasjesverzameling. De blazer is van het merk Laura Scott. Voor mij geen bekend merk, maar aan de blazer (en oké, ook een beetje aan de prijs) zie je dat dit een blazer van prima kwaliteit is!

De blazer kost €59,99 en vind je hier in de webshop. En oh ja: met de kortingscode van Actiecode.nl die je in de zijbalk van mijn blog vind, krijg je nu 20% korting op alle mode bij OTTO! Ik heb er afgelopen week al goed gebruik van gemaakt en een flinke bestelling geplaatst! :)

Wat vind jij van mijn rode blazer? 


Deze blogs vind je misschien ook leuk:

20 opmerkingen:

 1. Klopt het dat er geen foto's staan? Hij is wel echt prachtig zeg, helemaal fijn dat er nu 20% korting is. Wie weet ga ik even goed mijn slag slaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rood staat je zo mooi! Prachtige blazer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een onwijs mooie sjiek de friemel foto's. Echt zo'n foto voor je LinkedInprofiel :D zakelijke Nicole, I like!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Zo'n statement jasje is een aanvulling op je garderobe, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die kleur staat je erg mooi in je gezicht! Het model van de blazer vind ik ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij staat je echt prachtig! Zelf draag ik eigenlijk nooit blazers; vind ze voor mezelf te netjes. Maar bij anderen vind ik ze vaak onwijs mooi ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat rode kleurtje staat je echt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een rode blazer is voor mij ook onmisbaar! Ik draag mijn zwarte vaak, maar vind mijn rode nog leuker! Hij staat jou ook heel erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw mooie kleur! Staat je echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie rode blazer!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het maakt je outfit gelijk wat spannender, heel erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kleur, staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele mooi en ook zakelijke foto's. Ze stralen echt klasse uit en daar zal die mooi, rode blazer wel iets mee te maken hebben :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een mooie blazer, rood staat je super goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, wat is hij mooi! Hij staat je super goed <3

  BeantwoordenVerwijderen