Last Week's Budget #13 | Op vakantie met €50 op zak - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Last Week's Budget #13 | Op vakantie met €50 op zak



De dertiende Last Week's Budget alweer, de wekelijkse rubriek waarin ik mijn uitgaven van afgelopen week deel met de rest van het internet. Met deze rubriek hoop ik ook jou te inspireren je uitgaven bij te houden om zo een duidelijk beeld te hebben van waar je geld heen gaat. Mij heeft het in ieder geval ontzettend geholpen!
Ik kan alvast verklappen dat afgelopen week geen "budget" week was. Ik heb best veel geld uitgegeven maar het mocht een keer. Ik was namelijk op vakantie (mijn eerste vakantie dit jaar!) maar toch is het me gelukt om de hele vakantie minder dan €50 uit te geven, inclusief het hotel en eten en drinken!

Kijk je mee wat ik heb uitgegeven deze week?

Benzine en vervoer: €10,35
Mijn tank was nog niet helemaal leeg, maar ik tankte toch even voor de zekerheid omdat ik een lange autorit moest maken. Ik vulde mijn tank met 5 liter en betaalde €1,46 per liter. Eigenlijk zonde, omdat ik bij het benzinestation bij mij in de buurt maar €1,38 betaal. 
Ook betaalde ik het buskaartje voor mijn moeder toen we naar Amsterdam gingen (€2,90). 

Make-up en verzorgingsproducten: €16,92
Mijn parfum was op en dus heb ik een nieuwe parfum gekocht bij de DA. Ik had nog een cadeaubon en kocht de parfum "Reveal" van Halle Berry. Zelf hoefde ik nog maar €15,42 bij te leggen. 
Ook kocht ik bij de Primark reisflesjes voor mijn tripje naar Londen deze week (€1,50). 


Eten en drinken: €33,35
Oké, dit was een grote kostenpost deze week. Ik verbleef met mijn zusje in een hotel en al het eten en drinken hebben we zelf geregeld. Bereid je voor op een flinke opsomming: boodschappen voor ontbijt en snacks (€3,75), friet en een frikandel (€4,30), taart en smoothies bij HEMA (€4), lunch van de Albert Heijn (€1,45), avondeten bij de V&D (€3,95), ijsje bij de McDonald's (€2,50), ontbijt en tussendoortjes (€2,25) taart en thee bij een schattig koffietentje in Bergen (€5,85), snacks voor het avondje uit met mijn moeder (€5,30)

Kleding: €31
Mijn ouders vieren binnenkort hun 25-jarig huwelijk. Daarvoor scoorde ik een heel leuk (en super goedkoop!) jurkje bij een boetiekje in Bergen, inclusief een riempje voor om mijn taille. Een mooi leren jasje bij het jurkje heb ik nog in de kast hangen, dus in totaal heb ik slechts €27 betaald voor mijn hele outfit. Als dat niet budget is! 
Bij Primark kocht ik nog drie paar panty's (de fijnste panty's die ik ooit heb gehad!) voor €4. 


Vrije tijd: €37
Op vrijdag neem ik mijn moeder als verrassing mee naar Amsterdam. Via VakantieVeilingen heb ik kaartjes gescoord voor de theatervoorstelling ANNE. Normaal betaal je voor twee kaartjes (tweede rang) €100, maar nu heb ik er €37 voor betaald. 

Totale uitgaven: €128,62

Maandelijkse uitgaven
Zoals altijd aan het einde van de maand, zet ik ook nog even mijn maandelijkse uitgaven op een rijtje. Dit zijn de maandelijkse uitgaven die ik deze maand heb gehad:

     • Telefoonabonnement: €22,31
     • Verzekering auto: €55,65
     • Wegenbelasting: €20,50

Voor zo'n bomvolle week vol met leuke dingen, vind ik dat ik het nog best netjes heb gehouden qua budget! Natuurlijk is het niet echt normaal om elke week zo'n soort week te hebben maar ach, soms moet het kunnen toch?!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

14 opmerkingen:

  1. Wat intressant om te lezen zeg! Super goed van je xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goeie score, maar ik ben ook niet anders van je gewend :D kom maar op met dat jurkje, showen die hap ;). En wouw die kaartjes voor Anne voor €37 wat een goede deal. Wat vond je van de voorstelling? Een van mijn vrienden doet het stagemanagement voor die voorstelling en ik ben nog steeds niet wezen kijken. Wat stom. Je gaat naar Londen yayyyy. Alvast heel veel plezier, wat tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat super knap van je zeg. Ik moet dit ook echt eens gaan bijhouden, dat gaat me vast helpen om minder kleding te kopen haha. X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ontdekte je blog pas, en vind dit soort rubrieken heel leuk en inspirerend om te lezen. Vind dat je het goed hebt gedaan als je ziet waarvoor leuke dingen je allemaal hebt kunnen doen van dat geld!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat goed dat je je uitgaven zo bijhoudt! Die panty`s van de Primark zijn inderdaad de beste! Ik haal mijn panty`s daar altijd vandaan.
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind het echt zoo knap dat je je uitgaven zo controleert en ook deelt met iedereen! Ik moet zeggen: zo budget denken en leven, ik doe het je niet na! Ik probeer ook altijd wel voor goedkope boodschapjes en zo te gaan, maar jij kan ZO goedkoop eten haha! Aan zo'n bedrag kom ik na één dag ergens al wel :O Wel ben ik iedere keer geschrokken van wat een auto wel niet kost! X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Anoniem3.11.15

    Wauw wat heb je een leuke week gehad! Dan vallen de uitgaven nog best mee hoor. Ik vind dit zo een leuke rubriek om te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat goed en knap gedaan zeg heel handig artikel voor vele!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind dat je het erg goed hebt gedaan! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Vind het knap dat je dat elke keer weer zo bijhoudt !

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Inderdaad super netjes gedaan hoor, wat een heerlijke budget vakantie! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Pantys van de primark. Love it K moest ze laatst weggooien omdat ze versleten waren van het te vaak dragen. Niet eens een ladder. Niks.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ah leuk om te lezen! Die panty's klinken alsof ik ze ook maar eens moet aanschaffen!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Buiten het feit dat ik razend benieuwd ben naar het jurkje met bijpassende riem toch vooral goed gedaan! Voor zo'n drukke week heb je de prijs goed kunnen drukken :)
    xx

    BeantwoordenVerwijderen