HEMA Blush stick & Highlighter stick


HEMA heeft deze herfst weer veel leuke nieuwigheden in haar assortiment. Toen ik het persbericht ontving, was ik het meest benieuwd naar de nieuwe blush stick en highlighter stick. Wat zagen die er leuk uit! Tijd om ze vandaag te reviewen!Dit zijn ze: de nieuwe blush stick en de vernieuwde highlighter stick. HEMA heeft al een highlighter stick in haar assortiment, maar dit is de vernieuwde versie. De verpakkingen zijn leuk en typisch HEMA: simpel en herkenbaar aan het lettertype en het HEMA logo. De verpakkingen zijn er vrij goedkoop uit, maar zijn wel lekker compact. Je kunt ze makkelijk in je tas stoppen om gedurende de dag je blush of highlighter bij te werken.
De HEMA blush stick komt uit in drie kleuren: 01 Grape, 02 Cherry en 03 Marsala. De laatste ontving ik om te reviewen en ik kan je vertellen dat dit meteen mijn favoriete kleur is! Een prachtig oudroze kleurtje en wauw, wat een pigment! Hopelijk valt hij op mijn wangen niet té donker uit.
De stick is lekker romig en glijd makkelijk over je huid.

HEMA Blush Stick 03 Marsala - €5,00
Dit is de nieuwe highlighter stick van HEMA. Deze is warmer en ronder van vorm dan de andere highlighter stick uit HEMA's oudere assortiment. Ik vind het een prachtige kleur: goud met heel veel glans. Ik draag eigenlijk bijna nooit highlighter, maar het leek me wel leuk om het weer eens te proberen! Net als de blush stick is ook de highlighter stick lekker romig en is hij makkelijk aan te brengen.

HEMA highlighter stick - €5,00


Tijd om de highlighter en blush op mijn gezicht aan te brengen! Op de linkerfoto zie je mijn gezicht met de basis (concealer, foundation en poeder). Zoals je ziet, kan mijn kleur wel wat kleur en glans gebruiken.

En daar zorgen de HEMA blush stick en highlighter stick zeker voor. Beide producten vind ik erg mooi. De highlighter valt lekker op en geeft een natuurlijke glans aan mijn gezicht.

Ook al dacht ik dat de blush heel erg opvallend zou zijn, dat valt (gelukkig!) heel erg mee. Ik breng de stick direct op mijn wang aan en vaag deze met mijn vinger een beetje uit. Het resultaat? Een gezonde, natuurlijke blos en glans op mijn wangen!


Ik ben heel erg te spreken over de HEMA blush stick en HEMA highlighter stick. Beide producten zijn romig en goed gepigmenteerd. Met de highlighter geef je je gezicht een mooie glans en met de blush stick creëer je een gezonde, natuurlijke blos op je wangen. Ik ben fan!

Je vindt de HEMA Blush Stick (€5,00) en HEMA Highlighter Stick (€5,00) bij HEMA. Ga jij deze producten proberen?

24 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Die highlighter stick lijkt mij super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze producten echt prachtig! Super dat ze ook zo romig zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne producten, zelf ben ik vooral heel benieuwd naar de highlighter stick. Ik ren alvast naar de winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa ik vind dit resultaat heel mooi! Heb stiekem nog nooit een 'vloeibare' of 'stickvariant' van een highlighter geprobeerd, maar deze ziet er echt heel mooi uit. Staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat HEMA ook met dit soort producten komt! Ik heb zelf een highlighter/blush stick van Smashbox en die lijkt hier precies op :). Leuk budgetvariant dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh die highlighterstick moet ik zeker en vast eventjes checken! Leuke review! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het resultaat erg mooie, maar een 'stickvariant' is niet helemaal mijn ding. Het lijkt wel alsof ik hier niet meer kan werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw ze zien er echt super uit! Die gaan op mijn verlanglijstje, haha.
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Normaal ben ik geen zo'n fan van producten in stinkvorm, maar ik vind het resultaat wel heel mooi. Misschien is zo'n stick juist super handig om mee te nemen.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw, beide producten staat je heel natuurlijk! Fijn review!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De blush vind ik erg mooi, ik weet niet zo goed of ik hiermee kan werken. Wellicht toch eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijne review en ik denk dat ik de HEMA binnenkort even een bezoekje ga brengen, want dit ziet er erg goed uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wiehoe, wat een mooie highlighter! Ideaal voor de feestdagen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Normaal gesproken grijp ik niet zo snel naar dit soort sticks, maar deze zien er wel erg goed uit. En dat voor een fijn HEMA-prijsje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oeh, ik vind de blush stick er echt heel erg mooi uitzien. Ik heb zelf een blush stick van E.L.F. maar ik grijp toch liever naar poederexemplaren. Dat is wat minder vettig/plakkerig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet er goed uit, ben nog wel altijd een beetje huiverig als ik aan vloeibare blush denk. Maar voor deze prijs kan ik het prima proberen. XOXO
  Ik volg je nu op bloglovin, ik zou het leuk vinden als je me terug volgt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ziet er goed uit zeg staat je goed, liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Vooral de highlighter ziet er prachtig uit, hier ga ik gauw eens naar kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk! Ik was al erg benieuwd naar deze sticks.

  BeantwoordenVerwijderen