Een lekker tussendoortje: Bites we Love


Mag ik tussendoortjes kiezen als mijn favoriete maaltijd van de dag? Ook al ben ik dol op lunch en vooral avondeten, als ik één maal zou moeten kiezen wat ik de hele dag door moet eten, dan ga ik absoluut voor tussendoortjes. Waarom? Omdat er zoveel soorten zijn en ik eigenlijk alle tussendoortjes (gezond of ongezond) lekker vind. 
En ik zal vast niet de enige in Nederland zijn die dol is op tussendoortjes - en dat weet ook Bites We Love. Ik ben zo enthousiast over dit originele concept dat ik jullie er graag meer over vertel! Bites We Love is een soort abonnementsservice (net als bijvoorbeeld de beautyboxen) waarbij je wekelijks een doosje met 4 verschillende bites (tussendoortjes) ontvangt.

Bites zijn tussendoortjes op basis van noten, zaden, superfoods en - jawel - chocolade. In één zakje vind je een mix van bijvoorbeeld verschillende noten en pure chocolade. In elk zakje zit ongeveer 40 tot 50 gram en daarmee het perfecte tussendoortje om mee te nemen onderweg.

In je account kun je aangeven welke bites je niet of juist heel vaak wilt ontvangen. Aan de hand van je persoonlijke voorkeuren selecteert het team van Bites We Love vier verschillende combinaties voor jou die je als verrassing op je deurmat krijgt.

Er zijn maar liefst 50 verschillende bites beschikbaar! Er zal dus ongetwijfeld iets voor jou tussen zitten.

Ik heb de volgende vier bites ontvangen:

no. 08: Nutcase (ongebrande paranoten, walnoten en ongebrande caramel amandelen)
no. 11: Banana Coco Choco (kokossnippers, pure chocolade, flame rozijnen en gedroogde bananenchips)
no. 14: Blueberry Cheesecake (ongebrande cashewnoten, gedroogde bosbes, cranberries, witte chocolade)
no. 51: Choco Raisin (pure chocolade, rozijnen en ongebrande caramel amandelen)

Mijn favoriet is absoluut Banana Coco Choco: alle dingen die ik lekker vind zitten in dit zakje!

Wil je meer informatie over Bites We Love? Kijk dan eens op de website. Voor €4,95 krijg je wekelijks een doosje met vier tussendoortjes op je deurmat (in Nederland). Belgen betalen €5,95. Echt een aanrader om eens te proberen en ook leuk om als cadeautje te geven!

Het product in dit artikel heb ik ontvangen ter review.

8 opmerkingen:

 1. Ik vind dit zo'n leuk concept! Heb het m'n broertje begin dit jaar voor z'n verjaardag cadeau gegeven, een origineel cadeautje sowieso :). Ik weet niet of ík er persoonlijk heel blij van zou worden, maar hij vond het érg leuk. Hij is dan ook echt van het gezonde en overwogen eten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dit moet ik een keer proberen! Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk concept! Het lijkt me heel chill om uit te proberen. Maar ik ben wel benieuwd naar het aantal kcal per zakje, kan je dat delen? Want ik eet graag nootjes e.d. maar die nemen gelijk al m'n calorieën die ik binnen mag weg, haha. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou erg van noten, dus ik denk dat ik dit ook wel erg lekker ga vinden. En natuurlijk ontzettend fijn dat het zo gezond is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk! Misschien dat als ik komend jaar weer naar school ga ik dit toch maar ga proberen: heel leuk om mee te hebben voor als je even zin hebt in iets lekkers.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh dit lijkt mij echt geweldig! Ook fijn die zakjes; zo weet je dat de porties genoeg zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik krijg het om de week en ben er zo fan van!

  BeantwoordenVerwijderen