Cadeautips: zet deze cadeaus op je verlanglijstje voor Sinterklaas of Kerst!


Afgelopen zaterdag was de dag waar ik natuurlijk alweer weken naar uit keek: Sinterklaas is weer in ons land! Oké, zo erg was de spanning bij mij dit jaar niet, maar ik kan me nog goed herinneren dat ik als klein, vierjarig meisje niet kon wachten totdat ik mijn schoen mocht zetten en we op Sinterklaasavond cadeautjes gingen uitpakken. Al weken van tevoren pakte ik speelgoedfolders erbij om mijn verlanglijstje klaar te maken.
Ik heb het idee dat - hoe ouder ik word - hoe lastiger het wordt om iets te verzinnen om op mijn verlanglijstje te zetten. Heb jij daar ook moeite mee? In dit artikel geef ik je een paar tips voor leuke items die je op je verlanglijstje voor Sinterklaas (of Kerst) kunt zetten!Voor de kookliefhebber:
Houd jij - net als ik - van koken, maar heb je geen zin om daar eerst tientallen boodschappen voor te doen? Dan is het nieuwe kookboek Less is More van Sacha de Boer en sterrenchef Jacob Jan Boerma een aanrader voor jou! Dit kookboek ziet er namelijk onwijs luxe uit, maar elk recept in het boek bevat niet meer dan acht ingrediënten. Hoe leuk is dat? Het boek bevat prachtige foto's van alle gerechten en een overzichtelijk boodschappenlijstje en stappenplan. Van voorgerechten tot toetjes en salades: je vindt er ontzettend veel lekkere gerechten!

Less is More, Sacha de Boer & Jacob Jan Boerma - €29,99 (via Bol.com)

Voor de badliefhebber:
Welke vrouw houdt er nu niet van om zo nu en dan in een heerlijk warm bad te plonzen vol met schuim of een lekkere lange douche te nemen? Ik ben er in ieder geval dol op en producten voor in bad kunnen dan ook niet ontbreken op mijn verlanglijstje.
Mijn persoonlijke favoriete winkels op het gebied van de fijnste douchegels en bad foams zijn Rituals en The Body Shop.


Voor mijn afstuderen kreeg ik van de ouders van mijn vriend een pakket met heerlijke doucheproducten. Vooral de Yogi Flow doucheschuim en de Shanti Shower Indian Rose douche olie zijn echt aanraders voor als je van bloemige en frisse geuren houdt.

Yogi Flow douche schuim - €8,00
Shanti Shower Indian Rose douche olie - €8,50


En ook bij The Body Shop kun je goed shoppen voor bad- en doucheliefhebbers. De body butters zijn natuurlijk altijd fijn, maar ook de douchegels (met name Papaya!) vind ik heerlijk.

The Body Shop douchegel (250 ml) - €7,00

Voor de sporter:
Met sport items hoef je bij mij niet aan te komen, aangezien ik de grootste niet-sportieveling ter wereld ben. Toch zullen er ongetwijfeld mensen zijn die gek zijn op sporten en hoe leuk is het om dan een verlanglijstje op te stellen met sportartikelen? Een nieuwe hardloopbroek, sportschoenen of een yogamat. Zomaar een paar ideeën! 

Met deze kortingscode van Kortingscode.nl krijg je t/m 31 december 10% korting op de categorie sport & vrije tijd van Bol.com, waarmee jouw Sinterklaas dus ook nog kan besparen op zijn sport- en vrijetijdsaankopen!


Voor de lezer:
Ben je dol op boeken? Hoe leuk is het dan om jouw verlanglijstje te vullen met een stapel boeken? Ik ben zelf geen échte lezer, dus voor de beste aanraders op het gebied van boeken kun je het beste aan de bel trekken bij Dagmar of de meiden van Adorable Books. Ik zal je één van mijn aanraders geven: het boek "Koorts" van Saskia Noort. Geen super nieuw boek, maar wel een heel spannend boek dat lekker makkelijk weg leest.


Voor de parfumliefhebber:
Er zijn tegenwoordig genoeg parfums te vinden en ik vind dat ook één van de leukste dingen om cadeau te geven of te krijgen. Ik hoor van veel meiden dat de nieuwe parfum van Ariana Grande heel erg lekker is, maar die heb ik zelf helaas niet in mijn bezit.

Mijn aanraders zijn "Reveal" van Halle Berry (een frisse en zoete geur), "Killer Queen" van Katy Perry (een wat bloemigere en zwaardere geur) en de Eau de Toilettes van Playboy (vooral voor jonge meiden die van zoete geuren houden).


Voor de interieurfreak:
Vind jij het heerlijk om door woonwinkels te lopen? Ben je een vaste volger van VT Wonen en volg je alle bekende interieurblogs die er zijn? Dan zullen er op jouw verlanglijstje ongetwijfeld interieuritems staan. Als je voor een wat lager bedrag een verlanglijstje samen moet stellen, dan zou ik eens gaan kijken bij de Action of Xenos. Ik weet zeker dat je daar binnen no time een lange wishlist hebt samen gesteld.

Heb je wat meer budget te besteden, dan vind ik de items van Bloomingville echt een aanrader. Ze hebben hele mooie schilderijtjes en originele interieuritems. Zelf heb ik een mintgroene weegschaal van Bloomingville, wat echt de eyecatcher van mijn interieur is. Ik heb hem voor €60 gekocht, maar ik zie dat je hem via deze online shop voor €35 kunt scoren. 


Voor de knutselaar:
Vroeger knutselde ik ontzettend veel en maakte ik de mooiste DIY's. Nu heb ik daar jammer genoeg wat minder tijd voor, maar als jij gek bent op zelf dingen maken, dan kun je daar genoeg dingen voor bedenken om op je verlanglijstje te zetten.
Stempels, bijzonder papier of stickers, maar ook washi tape vind ik een hele leuke tip om op je verlanglijstje te zetten. Vroeger vond je washi tape alleen maar online, maar tegenwoordig verkopen winkels als Xenos of HEMA ook allerlei soorten washi tape!

Ik hoop dat ik je zo wat inspiratie heb gegeven om jouw verlanglijstje te vullen. Ik ben benieuwd: wat staat er op jouw verlanglijstje dit jaar?

20 opmerkingen:

 1. Aah, wat een leuke cadeautjes. Ik ben vooral benieuwd naar Less is more, dus die komt zeker op mijn verlanglijstje. Interieuritems ontbreken nooit op mijn verlanglijstje; heel fijn die budgetwinkels zoals Action, Xenos en Sostrene Grene.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke ideetjes! In de xenos folder van deze week zag ik ook zo'n weegschaal staan, dus voor wie hem nog goedkoper wil.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke ideetjes! In de xenos folder van deze week zag ik ook zo'n weegschaal staan, dus voor wie hem nog goedkoper wil.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die weegschaal, wat is hij mooi <3. En Rituals is altijd goed :) ik ben meer van de laughing/happy Buddha-lijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die is leuk zeg! Klein Tipje, de mintgroene weegschaal is nu in de aanbieding bij Xenos voor €15.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, wat een goede aanbieding! Ik zie hem net in de folder staan. Je hebt dan niet de echte Bloomingville weegschaal maar zo te zien lijkt hij wel heel erg op die ik heb! Goede deal :)

   Verwijderen
 6. Leuke dingetjes. Ik heb een paar jaar geleden het boek Koorts gelezen. Erg mooi boek dat makkelijk leest.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor Sinterklaas krijg ik standaard mandarijntjes en chocolade dus daar hoor je me niets klagen. Wat ik dit jaar wil voor Kerstmis is me nog een raadsel, maar je heeft me in ieder geval wel ideetjes dus ik kan beginnen nadenken.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fijne cadeau tips!. Vooral douche producten van TBS en Rituals vind ik altijd erg leuk om cadeau te geven (en te krijgen)! Kookboeken vind ik ook altijd erg leuk om te krijgen, kan wel wat nieuwe kook inspiratie gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super leuke items allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Met de laatste categorie maak je mij het meest blij. :) Mijn zusje weet dat heel goed en meestal komt zij met Kerst met van alles aan van de Hema, Action of de Xenos op dat gebied.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke tips allemaal! Vooral die weegschaal is wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele leuke tips! Vooral die van het kookboek. Die lijkt me erg handig! Die gestreepte achtergrond voor het fotograferen gebruik ik ook vaak, van de Action haha, toevallig! x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vraag altijd standaard dingetjes van Rituals, omdat ik dat gewoon zo fijn vind om te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind je weegschaal zo leuk ♥ Hele handige tips geef je trouwens, ik vind het ook zo lastig. Vooral omdat ik 2x Sint vier en 2x Kerst... Soms is je inspiratie op dus dan is zo'n artikel altijd handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo'n mooie weegschaal! En washi tape is altijd leuk om te krijgen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk lijstje! OMG wat is die weegschaal prachtig. I love it.

  BeantwoordenVerwijderen