Dit is je geld waard: Oriflame Giordani Gold Eyeshadow Quads - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Dit is je geld waard: Oriflame Giordani Gold Eyeshadow QuadsOok al draait het op mijn blog om budget, ook ik vind het heerlijk om reviews te lezen op andere blogs van de mooiste high end make-upmerken, shoplogs te zien van designertassen en een verslag te lezen over een verre, dure reis. Want eerlijk: goedkoop dingen scoren blijft nog steeds mijn grootste hobby, maar af en toe wil ik ook wel eens wat meer geld uitgeven aan een product of item als ik vind dat die het geld écht waard is. Je kunt het dan ook zien als een investering op de lange termijn (zoals mijn Daniel Wellington horloges.
Toen ik deze prachtige, luxe (en oké, ook een beetje dure) oogschaduwpalettes van Oriflame opgestuurd kreeg, móest ik ze wel met jullie delen. Ook al zijn ze niet bepaald budget.

Laat ik maar meteen met de prijs in huis vallen. Voor deze palettes van Oriflame betaal je €24 per stuk. Dat is even slikken, aangezien het bijna vijf keer zo duur is als een palette van bijvoorbeeld CATRICE of Essence. Aan de andere kant betaal je voor een soortgelijk palette van Chanel €50 en bij Dior ga je al richting de €60. Dan vind ik de prijzen van Oriflame een beetje tussen budget en high end vallen. En als je eens een speciale gelegenheid hebt (bijvoorbeeld een kerstgala!) dan mag je jezelf best eens verwennen met een mooi, luxe product die je later ook nog veel kunt gebruiken.
Oké, tijd om deze pareltjes eens van dichtbij te bekijken!

De Giordani Gold Eye Shadow Quads zijn onderdeel van de luxe make-upcollectie van Oriflame. Wat ik zo leuk vind aan deze producten is dat ze er echt heel erg high end uit zien, maar dat het in de prijs dus best wel mee valt. Zo'n mooi en luxe oogschaduwpalette heb ik nog nooit gehad!
Er zijn drie kleuren verkrijgbaar:

     • Smokey Grey
     • Divine Brown
     • Radiant Plum

Alle palettes komen in hele chique, glanzende zwarte doosjes. Deze zitten weer verpakt in een zwart, kartonnen doosje. 

In het palette zitten vier verschillende kleuren die goed bij elkaar matchen. Met al deze kleuren kun je één prachtige, ooglook maken. Een pluspunt: het handige spiegeltje. Een minpunt: het kwastje wat ik never nooit ga gebruiken. Die mogen ze wat mij betreft gewoon weglaten uit zo'n palette.Smokey Grey
Het Smokey Grey palette bevat witte, grijze en zwarte tinten. Perfect voor een heftige smokey eyes look. Ik kan je meteen vertellen dat dit niet mijn favoriete palette is, omdat ik persoonlijk helemaal niet houd van zwarte of grijze oogschaduw. Het staat me gewoon niet en het lijkt al snel alsof iemand me een blauw oog heeft geslagen.

De pigmentatie is in ieder geval dik in orde. Zelfs de witte oogschaduw (die je als highlighter kunt gebruiken) geeft veel pigment af.
Divine Brown
Kijk, dit palette is meer mijn ding! Bruine/nudetinten, daar kun je eigenlijk nooit de plank mee misslaan. Het palette bevat zowel glanzende als matte tinten en daarom heb je naast dit palette eigenlijk geen andere oogschaduws nodig. Perfect!

Ook van het Divine Brown palette ziet de pigmentatie er goed uit. Vooral de matte, donkerbruine kleur is ontzettend gepigmenteerd. Je betaalt dan misschien wel wat meer voor zo'n palette, je ziet de prijs ook echt terug in de kwaliteit.Dit is de ooglook die ik ermee heb gemaakt: op mijn bewegend ooglid breng ik de lichtbruine kleur met shimmers aan. In mijn arcadeboog de donkerbruine kleur met shimmers en in mijn binnenste ooghoek de lichtste kleur. Onder mijn oog zet ik met een schuin afgesneden kwastje de lichtbruine/gouden kleur met shimmers aan.Radiant Plum
Dit is mijn favoriete palette van de drie. Ik ben dol op paars- en taupe tinten: deze kleuren vind ik het mooist staan bij groene ogen. Ik vind het leuk dat er in het palette naast twee opvallende paarse tinten, ook twee neutralere kleuren zitten. Zo kun je er prima een ooglook mee maken voor een every day look.

Mijn favoriete kleur uit dit palette is de paarse kleur rechtsonder. Deze heeft een subtiele glans en heeft een mooie cherry ondertoon.De look die ik ermee heb gemaakt: op mijn bewegend ooglid breng ik mijn favoriete kleur uit het palette aan (rechtsonder). In mijn arcadeboog de donkerpaarse kleur. Onder mijn oog zet ik een lijntje met de gouden oogschaduw en in de binnenste ooghoek breng ik de lichtroze/crème kleur aan.Ik ben laaiend enthousiast over deze prachtige oogschaduwpalettes, maar dat had je vast al kunnen raden toen je de titel van deze blog zag. De oogschaduwpalettes bevatten ieder vier kleuren met verschillende structuren (mat, glanzend, glitter) waardoor je naast dit palette geen andere oogschaduws meer nodig hebt. De pigmentatie van iedere oogschaduw is ontzettend goed en de oogschaduws zijn makkelijk te blenden.

Kortom: een palette dat écht een waardevolle toevoeging is voor jouw make-upcollectie en een perfect cadeau om te vragen voor Sinterklaas of Kerst.

Je vindt de Oriflame Giordani Gold Eyeshadow Quads (€24 per stuk) in drie verschillende kleuren in de webshop van Oriflame. 

Zou jij zo'n bedrag neerleggen voor een palette als hij duidelijk beter is dan budgetpalettes?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

9 opmerkingen:

 1. Wat een mooie palettes! Ik gebruik zelden nog oogschaduw dus zou er zelf nooit zoveel geld voor neertellen, maar kan me inbeelden dat het een leuk cadeautje is voor op de herfstwishlist :)! Fijne review! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Radiant plum vind ik héél mooi <3. Ik ben niet zo'n oogschaduwfan voor mezelf, maar vind het bij anderen altijd heel mooi staan. Ben ik te klunzig voor ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie vormgeving hebben deze paletten, vind ze er echt heel elegant uitzien. De pigment ziet er ook super uit en de kleurencombinaties zijn ook erg pretty. Snap erg goed dat je enthousiast bent <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die laatste vind ik echt super pretty :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die tweede is echt mijn favoriet! Ik heb ze zelf ook

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind Plum ook echt heel erg mooi. En soms mag je best een product dat was duurder is posten op een budgetblog als het product het geld waard is. Ik doe het zelf soms ook, dan ben ik zo enthousiast over iets dat ik het gewoon heel graag wil delen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou mijn looks altijd heel simpel en wil dus niet veel geld spenderen aan een oogschaduwpalet. Geef mij maar een simpel oude kleurtje en ik ben gelukkig. Wel zijn ze heel mooi en wat een pigmentatie, maar ik ben een prutser dus voor mij maakt dat eigenijk heel weinig uit.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind vooral het laatste palette erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Psst... niet verder vertellen ;)
  Tussen 27 november en 15 december aanstaande kun je deze EyeShadow Quads bij Beauty by You bestellen voor slechts €11,99.

  Groet, Marjo
  Beauty by You
  www.facebook.com/BeautybyYouNL

  BeantwoordenVerwijderen