Photo Diary #49 | Afgestudeerd & 25-jarig huwelijk van mijn ouders - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #49 | Afgestudeerd & 25-jarig huwelijk van mijn oudersWat een leuke week was het, vol bijzondere gebeurtenissen! Op dinsdag had ik mijn eindgesprek en hoorde ik aan het einde van de dag het verlossende woord: ik ben afgestudeerd! Ook waren mijn ouders deze week 25 jaar getrouwd en vierden ze een feestje ten ere daarvan. Kijk je mee naar mijn week?


Ik weet niet hoeveel jaar ik mijn haar al in een zijscheiding draag, maar het zal me niets verbazen als het meer dan tien jaar is. Op zaterdag besluit ik mijn haar weer eens in een middenscheiding te föhnen. Het is weer eens iets anders, maar ik kan er maar moeilijk aan wennen.


Op zaterdagavond maakt mijn moeder een héél lekker toetje: pepernotentiramisu!


Op zaterdagavond spreek ik weer eens af met mijn vriendinnen van de middelbare school. Eens in de zoveel tijd vul ik een grote tas vol met make-up die ik voor mijn blog heb gekregen, maar die ik niet (meer) gebruik. Mijn vriendinnen maak ik daar weer heel blij mee!


Op zondag na de kerk gezellig een potje Kolonisten spelen met vrienden!En 's avonds eten we zelfgebakken pannenkoeken, zo lekker! 


Nu ik full time werk en dus elke dag achter een bureau door breng, vind ik het wel leuk om het een beetje "eigen" te maken. Ik neem wat gezellige dingen mee om op mijn bureau te zetten.


Vergadering op maandagochtend.


Mijn ouders zijn op maandag 25 jaar getrouwd. Zo lang alweer! Vrijdag vieren ze hun feestje en daarvoor maak ik de kaartjes die bij het buffet komen te staan. 


Maandagavond is altijd mijn "bad avond". Ik vind het een heerlijke manier om de week mee te beginnen en 's avonds even te ontspannen in bad. Langer dan een kwartiertje houd ik het meestal niet vol, maar ik kijk nu steeds twee of drie afleveringen van Awkward terwijl ik in bad zit. Zo houd je het wel even vol!


Mijn favoriete lunch van het moment: knäckebröd met avocado en zout. 


Op dinsdag moet ik gewoon werken, maar zit ik de hele dag vol zenuwen. Waarom? Aan het einde van de dag heb ik namelijk mijn eindgesprek. Ik moet dan mijn scriptie verdedigen. Gelukkig krijg ik goed nieuws en hoor ik dat ik ben afgestudeerd! Ik schreef er een artikeltje over. Klik hier om die te lezen.


Om te vieren dat ik ben afgestudeerd, ga ik 's avonds met Tim uit eten. Stiekem hadden we dat al gepland staan, dus ging ik er ook wel een beetje van uit dat ik gewoon zou slagen! We gaan uit eten bij Villa Brutus, voor alle Edenaren die mijn blog volgen vast wel een bekende locatie. Je kunt daar een driegangen menu voor €15,95 eten. Heel goedkoop én heel lekker!


Omdat ik nooit kan kiezen, delen Tim en ik een verschillend voorgerecht en hoofdgerecht. Als voorgerecht nemen we salade met kip, walnoten en honingmosterddressing.


En champignons in knoflooksaus, zoooo lekker!


Het hoofdgerecht: varkensfilet met barbecuesaus, salade en frites met mayonnaise.


Een nagerecht past er nog maar net bij (of eigenlijk niet meer, na drie happen zitten we zó vol!) Ik neem vanille-ijs met slagroom en Tim hazelnootijs met slagroom.


Mijn fijne gezelschap deze avond!


Op donderdagavond moet ik voor mijn werk naar een klant om daar een workshop te geven. Heel erg leuk! Op woensdag bereid ik de workshop vast voor.Van mijn vriend krijg ik deze mooi roos ter ere van mijn afstuderen.


Op donderdag maak ik een werkdag van 13 uur. Een hele lange, maar wel een hele leuke dag. Tussen de middag ga ik even buiten een rondje lopen om een frisse neus te halen. Ons kantoor bevindt zich in het midden van de weilanden, een hele mooi omgeving om te lopen!


Op vrijdag vieren mijn ouders hun 25-jarig huwelijksfeest. 's Middags maken we vast foto's met ons gezin en onze oma's.


Hoe grappig, mijn vader en Tim hebben per ongeluk bijna dezelfde outfit aan!


Op de foto met ons gezin!


Tussen het foto's maken door even een selfie maken.


Op de foto met mijn leuke vriend! Het jurkje dat ik draag heb ik gekocht bij Intercity, een boetiekje die door heel het land zit. Het jasje is van Miss Etam.


Mijn lieve ouders!


Mijn ouders nodigen maar liefst 70 mensen uit op hun feestje. Druk, maar wel heel gezellig. Als diner hebben we een Chinees en Indisch buffet. Altijd goed!


En als afsluiter een super uitgebreid toetjesbuffet met de lekkerste ijstaarten en puddingen. Ik als echte toetjeslover, vind dit natuurlijk helemaal geweldig.


Op zaterdagochtend alweer vroeg in de auto met Tim richting Arnhem.


We gaan naar de open dag van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tim is aan het oriënteren voor een eventuele vervolgopleiding. Voor mij wel raar om weer bij zo'n open dag te zitten, helemaal nu ik nét klaar ben met mijn HBO-opleiding!

Dat was mijn weekje! Ook deze week staat er weer iets leuks op de planning, want ik ga met Tim voor mijn blog twee dagen naar Antwerpen. We mogen het Ibis Budget hotel testen en natuurlijk wil ik die "zware taak" wel op me nemen!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

17 opmerkingen:

 1. Ah al dat lekkere eten wat voorbijkomt! Dat toetjesbuffet en die pepernotentiramisu zien er heerlijk uit, yum! Vind zo'n middenscheiding je eigenlijk heel leuk staan. Zelf draag ik ook echt al sinds ik me het kan herinneren een zijscheiding en vind een middenscheiding helemaal niks bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem15.11.15

  Leuke week heb je gehad. Die toetjes zien er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je ouders en nog een keertje met je afstuderen :D daar kan ik je natuurlijk niet genoeg mee feliciteren, wat voelt dat heerlijk. Ik wil ook bij Vila Brutus eten, yummm. Of aanschuiven bij het toetjesbuffet van je ouders, ook goed ;). Heel veel plezier in Antwerpen. Het ibis ligt daar heel fijn, zover ik me kan herinneren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog gefeliciteerd met het jubileum van je ouders! Die toetjes zien er heerlijk uit en wat een mooie foto van jou!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem15.11.15

  Zo leuk! Een échte feestweek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke week weer!
  Leuk om een blogpost over jouw ouders te lezen en gefeliciteerd met hun huwelijk, lekker al 25 jaar verliefd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijne week! Jullie zien er allemaal mooi uit voor het feest!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je ouders en natuurlijk met je eigen afstuderen! Wat een feestweek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gezellige week! Gefeliciteerd met je afstuderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Christa15.11.15

  Fijn dat de gebeurtenissen in Parijs jouw feestweek niet overschaduwd hebben en dat je er zelfs nergens maar aandacht aan besteedt. Maar gefeliciteerd met je afstuderen en het jubileum van je ouders hoor, er zijn inderdaad belangrijkere dingen dan terroraanslagen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd met het 25 jarig huwelijk van je ouders! En ook gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Gezellige en leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een fantastische feestweek heb je achter de rug, leuk vooral om vandaag eens iets positiefs te lezen.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een fijne week :)! En gaaf, Antwerpen is een superleuke stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah wat gezellig dat je gezellig samen twee dagen naar Antwerpen gaat, heerlijk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er uit als een gezellige week met veel lekker eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wat super om te weten dat je ook naar de kerk gaat. ik hou ook echt van dat bord spel maar het opbouwen duurt altijd zo lang haha! heerlijk he zo'n relaxte dag er tussen liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Estaba tan deprimida cuando mi esposo me dejó por otra mujer solo porque tuve cáncer después del matrimonio durante seis años. Traté de pedirle que volviera a mí, se negó y dijo que ya no sentía nada por mí después de toda esta dedicación. Hice todo porque lo amo, me golpea todo el tiempo y, sin embargo, lo soporto todo y lloro todo. día. Me convertí en una mujer triste después de que todos nos juntamos, todo el amor que compartí en el pasado, no podía imaginar la vida sin él porque mi amor por él era invaluable en el comercio por cualquier razón. Un día, cuando estaba navegando por Internet, vi muchos comentarios sobre la posibilidad de curar el cáncer y restaurar el matrimonio / relación, así que decidí tratar de verlo contactando con su correo electrónico doctorigbinovia93@gmail.com e inmediatamente él me respondió y yo me explicó todo lo que estaba pasando, me dijo que no debía preocuparme, me sorprendió y lo intenté, sigo con precaución las instrucciones paso a paso Dos días después de que Drigbinovia dijera que había terminado el hechizo, todo hecho solo por él, No hice nada solo para proporcionar los artículos necesarios, y comencé a ver algunos cambios en mi estado de salud y Drigbinovia también prometió ayudarme a recuperar a mi esposo, le di hechizos confusos, y en el menor tiempo comenzó todo, porque ambos saben que se dio cuenta de que nunca se había enderezado para él, y en tres días mi esposo estaba en mi casa y esperó a que volviera del trabajo y luego fui al hospital a revisar, y no tuve cáncer, y cuando él comenzó a decir que w lo siento, nunca supo lo que le iba a pasar. Muchas gracias Drigbinovia, ahora estoy contento con mi esposo y ahora todo va bien por la dosis que pasa por el dolor en su relación. También puede contactar a su número de WhatsApp +2348144480786 muchas gracias

  BeantwoordenVerwijderen