Photo Diary #46 | Geslaagd voor mijn scriptie, persdiner bij Hudson en herfst!
Wauw, wat is deze week voorbij gevlogen! Hij zat dan ook bomvol met leuke dingen. Het begon al afgelopen weekend met een weekend vol met familiedingen: druk, maar ook heel erg leuk! De rest van de week was ik druk met stage, heb ik een heerlijk blogdagje gehad, werd ik uitgenodigd voor een persdiner bij Hudson in Rotterdam én kreeg ik aan het einde van de week wel heel erg fijn nieuws: ik ben geslaagd voor mijn scriptie!


Zaterdag is de eerste dag in lange tijd dat ik kan uitslapen. En wat ben ik daar aan toe! Ik slaap heerlijk tot een uur of 10 (dat is voor mij echt uitslapen) en daarna ga ik mijn haar verven, dat is ook heel erg nodig. Ik gebruik - net als de vorige keer - de haarverf Nectra Color. Werkt heel erg fijn!


Omdat ik zo laat uit bed ben, ontbijt en lunch in ik één: brood met gebakken ei en kaas. Altijd goed.


's Avonds ga ik met Tim naar zijn familie in Papendrecht. We gourmetten met z'n allen en na het eten zit ik propvol!


De nacht van zaterdag op zondag slaap ik verschrikkelijk. Ik heb het heet en ik heb buikpijn. Als ik om 7 uur wakker word, heb ik het idee dat ik nog geen oog heb dicht gedaan. Uiteindelijk word ik rond half 11 wakker en word ik verrast met dit heerlijke ontbijtje op bed. Wat een lieve vriend heb ik toch :)


Hmmmm... muntthee!


We hebben echt een "familieweekend". Op zondagmiddag gaan we even langs bij mijn oma, gezellig!


Maar eerst even in het bos wandelen. We gaan naar het middelpunt van Nederland. Midden in het bos in Lunteren ligt deze prachtige steen en dan sta je dus precies in het midden van Nederland. Cool hè? :)


Wat is het bos mooi! Ik houd echt van het bos in de herfst, ik ben er bijna wekelijks te vinden.


's Avonds gaan we weer naar Zetten, waar Tim woont. Zijn opa en oma komen eten en zijn moeder maakt weer deze heerlijke eend met een spinaziesalade en stokbroodjes met kruiden à la Jamie Oliver.


Maandag: tijd voor een nieuwe werkweek. Dit is al weer bijna mijn laatste stageweek, zo gek! Nog maar even en dan ga ik écht werken. Ik heb al dik een week last van verkoudheid en een zere keel. Deze dropjes heb ik dan ook hard nodig op kantoor.


's Avonds heb ik met mijn collega's een pizzasessie. We hebben een vergadering terwijl we een pizza eten. Heel vervelend allemaal.


Als ik terugkom van de vergadering, heb ik helemaal nergens meer zin in. Ik plof lekker op de bank om Holland's Next Top Model te kijken, één van mijn favoriete programma's.


Wat houd ik toch van typisch Hollandse maaltijden - maar niet heus. Oké, boontjes zijn nog wel te eten, maar met aardappelen maak je mij echt niet blij.


Woensdag is mijn blogdagje: de dag waarop ik thuis aan mijn blog werk. Ik loop lekker op schema en werk die dag rustig aan mijn planning. In mijn pyjama, maar... wel met make-up op, haha!


Gezellig herfsthoekje op mijn kamer!


Al die herfstkleurtjes, ik hou ervan!


Met m'n moeder ga ik even langs de Etos om wat aanbiedingen uit de folder te scoren. Zoals je ziet, ben ik goed geslaagd en heb ik weer even een voorraadje deodorant en shampoo.


Ik heb al weken héél erg last van m'n rug. Waarschijnlijk komt het omdat ik heel veel zit. Ik heb namelijk een kantoorbaan en dan werk ik 's avonds en in de weekenden ook nog aan mijn blog waarbij ik ook alleen maar zit. Op YouTube zoek ik een filmpje op met oefeningen voor mijn rug en ik kan je vertellen: dat heeft echt wonderen gedaan. Ik merk meteen dat mijn rug een stuk losser is!


Aan het einde van de middag stap ik in de auto richting het station. Ik ga namelijk naar een leuk event in Rotterdam!


Ik vind dit kaartje onder mijn net nieuw gekochte auto. Nou... ik denk dat ik deze auto niet ga verkopen, haha!


Samen met een aantal andere bloggers ben ik uitgenodigd voor een persdiner bij Hudson Bar & Kitchen in Rotterdam. Gezellig! We beginnen met deze heerlijke cocktail.


Ik zit aan tafel met drie andere leuke bloggers: Jennie, Josie en Lisanne. Als voorgerecht proeven we shrimps, kip en heerlijke wraps. Alles staat op de menukaart van Hudson en wij proeven van alles de "mini versie". Gelukkig maar, want anders zitten we zo vol.


Het hoofdgerecht was absoluut het hoogtepunt van de avond. We krijgen een mega grote plank helemaal vol met drie verschillende burgers, een hotdog en friet. En ik kan je vertellen: het ziet er niet alleen leuk uit, het is ook echt super lekker! Mijn favoriet? De kipburger met een heel pittig sausje. Een echte aanrader!


En ook van het dessert word ik heel erg blij: cheesecake (wauw, zo lekker!), Oreo-ijs met snickerssaus en warme donuts met chocolade.
Aan het einde van de avond ging ik met een volle maag weer naar huis. Zoals altijd, is het nu ook weer leuk om mijn "collegabloggers" te zien en bij te kletsen.


Na een dagje werken komt 's avonds Tim gezellig langs. We hangen op de bank, kletsen gezellig bij en kijken Expeditie Robinson.


Vrijdag krijg ik nét voordat ik naar huis ga van mijn stage om weekend te vieren, heel goed mail van school. IK HEB MIJN SCRIPTIE GEHAALD! En hoe! Ik heb een 8,5 gehaald voor mijn scriptie over Inound Marketing in de HR-branche (ja, super interessant!) en alleen maar positieve feedback gekregen. Reden voor een klein feestje met taart.


Op vrijdagavond speel ik een potje Kolonisten met deze stoere jongens.

Aankomende week is mijn allerlaatste stageweek OOIT! Wat voelt dat gek... Ik hoef alleen donderdag en vrijdag stage te lopen, want maandag t/m woensdag ben ik op minivakantie! Ik ga met mijn zusje drie dagen naar Bergen aan Zee. We hebben een schattig hotelletje met maar elf kamers geboekt via VakantieVeilingen.nl, gaan een dagje shoppen en vast en zeker een fijne strandwandeling maken! Op woensdag heb ik nog een leuk event van TKMaxx in Eindhoven op de planning staan. Kortom: een bomvolle, maar leuke week!

20 opmerkingen:

 1. Wat goed, een 8.5 voor je scriptie. Gefeliciteerd en geniet ervan! Heel veel plezier komende week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke week zeg! Lunterse bos is zeker mooi.. ook al eens hier in het schaffelaarse bos geweest? Ga ik zo heen ook heel mooi..
  Heb je een linkje van die rug oefeningen? Ik heb deze week ook zo'n zere rug ( ook kantoor baan)

  Liefs croltje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke week zeg! Lunterse bos is zeker mooi.. ook al eens hier in het schaffelaarse bos geweest? Ga ik zo heen ook heel mooi..
  Heb je een linkje van die rug oefeningen? Ik heb deze week ook zo'n zere rug ( ook kantoor baan)

  Liefs croltje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Heerlijk gevoel als je je scriptie hebt gehaald, van genieten! Heb je een linkje naar het filmpje voor je rug, die kan ik ook goed gebruiken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je scriptie! Geniet van je mini vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke week! En gefeliciteerd met het behalen van jouw scriptie. Zelf ben ik tot eind januari stage aan het lopen en dan begint het afstuderen ook! Aaah.
  En oef dat restaurant hudson lijkt mij ook erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met het behalen van je scriptie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig cijfer een 8.5! Gefeliciteerd

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Proficiat met de resultaten van je scriptie! Je bent terecht heel trots op jezelf :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met het behalen van je scriptie, daar mag je trots op zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nogmaals gefeliciteerd met je scriptie! Wat fijn, naar Bergen aan zee! Ik ga ook naar TixMax, dus dan zie ik je dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd met je scriptie! Wat een heerlijk event, ziet er allemaal lekker uit hmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leek dat persdiner me leuk! Gefeliciteerd met je scriptie! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Proficiat!
  Voor het eerst op je blog.
  Ziet er gezellig uit :0)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. gefeliciteerd met het halen van je scriptie!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dikke proficiat met het behalen van je scriptie! En die selfie van je op woensdag vind ik erg mooi! :) Geniet van de vakantie met je zusje!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke foto's! Super dat je je scriptie gehaald hebt! Wat fijn dat die oefeningen zo goed werken. Ik heb na een lange dag ook last van het zitten. Daarna ga ik meestal op de bank liggen en voor het slapen gaan nog wat andere oefeningen en bewegingen maken. X

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke foto's! Het event ziet er leuk uit en wat een heeerlijke hapjes zeg!

  BeantwoordenVerwijderen