Photo Diary #43 | Een auto kopen, boswandeling en McDonald's


Woeeeeh, na twee maanden Marktplaats afspeuren, tientallen testritjes maken en keer op keer teleurgesteld worden, is het nu dan eindelijk gelukt. Ik heb een auto gekocht! Welke auto het is geworden, laat ik je in deze Photo Diary zien. Verder kocht ik hele leuke nieuwe laarsjes, maakte ik een heerlijke herfstwandeling en ging ik ontbijten bij de V&D. Kijk je mee naar mijn week?


Oké, nog één laatste foto van het weekendje met mijn vriendinnen uit Istanbul. Wat was het leuk!


Zaterdag ben ik alweer bij tijds thuis. Ik ga nog even langs de C&A waar ik deze nieuwe spijkerbroek koop voor maar €20! Afgelopen week heb ik hem bijna non stop gedragen, hij is zo fijn! En hij past perfect bij mijn nieuwe laarsjes.


De rest van de dag werk ik aan mijn blog en 's avonds ga ik naar mijn vriend toe. Tim's vader heeft gekookt (à la Jamie Oliver) en maakt dit heerlijke toetje: mango, ananas en muntsuiker. Hmmm!


Ons standaard ontbijtje op zondagochtend: yoghurt met cruesli en fruit. Altijd goed!


Na de kerk komen wat vrienden bij mij thuis. We eten tosti's en spelen Kolonisten van Catan.


Omdat het zulk lekker weer is, gaan we daarna met een klein groepje het bos in. Je merkt dat het al echt herfst aan het worden is, dan is het bos op z'n mooist!


's Avonds gaan we naar de club van de kerk...


... maar eerst eten we bij de McDonald's. Natuurlijk neem ik een Happy Meal, alleen is het speeltje dat er dit keer bij zit heel erg stom.Op maandag ga ik een dagje werken, maar die werkdag eindigt al vrij snel. Ik krijg migraine en lig om 11 uur 's ochtends alweer in m'n bed. Gelukkig gaat het dinsdag weer goed! Ik ga lekker op de fiets naar mijn werk, een fijne fietstocht door de Veense weilanden.


Ik vind koeien zulke leuke beesten!


Collega Janet zit altijd bomvol goede ideeën. Tony Chocolonely eten is één van die goede ideeën.


Als ik uit mijn werk thuis kom, zegt mijn vader dat hij een leuke auto heeft gezien. Ik ben al weken op zoek naar een auto, maar tot nu toe wil het nog niet zo lukken. Mijn vader werkt bij een autogarage en toevallig is daar van de week een autootje binnengekomen. 's Avonds gaan we meteen even kijken en ik ben op slag verliefd! Het is een Peugeot 107 uit 2009 met maar 28.000km op de teller. Hij zal vast van een oud omaatje zijn geweest, haha! Ik maak een proefritje en ik hoef er niet lang over na te denken: deze auto is van mij! Ik teken alle papieren en kan het nu eindelijk van de daken schreeuwen: ik heb een auto gekocht!


Op woensdag werk ik een dagje aan mijn blog! Ik schrijf artikelen voor de rest van de week en ga langs de supermarkt om gratis producten te scoren. Hoe ik dat doe? Dat heb je in dit artikel kunnen lezen.


's Avonds eten we wittebonenpotje. Het ziet er verschrikkelijk vies uit, maar ik vind het heel erg lekker!


Op donderdagochtend heb ik verrassend genoeg tijd over en dus besluit ik eieren te koken die ik mee kan nemen naar mijn werk als lunch. Dit gebeurt me echt ALTIJD, hoe voorzichtig ik het ei ook in de pan leg, hij barst altijd open. Irritant!


Dit is ons eten van donderdagavond, ook al zo lekker: macaroni met ham, kaas en courgette uit de oven. Hmmm!


's Avonds komt mijn vriend langs. Hij is al vier dagen ziek maar we hebben toch wel zin om elkaar even te zien. We kijken Expeditie Robinson op de bank.


Hmmm, lekker ontbijtje op vrijdagochtend: yoghurt met cruesli en druiven!


Jeeeej, weekend! Daar word ik altijd blij van! Op vrijdagavond is het koopavond in Ede en het is heel lang geleden dat ik op koopavond ben gaan winkelen. Na het eten besluiten mijn zusje en ik spontaan het centrum in te gaan. Het is compleet uitgestorven in de stad, maar dat vind ik helemaal niet vervelend. Zo kunnen we lekker rustig winkelen!


's Avonds komen drie vriendinnen van de middelbare school langs die ik alweer veel te lang niet heb gezien. We hebben een heerlijk meidenavondje en kletsen overal typische vrouwendingen: trouwen, kinderen baren en vriendjes, haha.


Tijdens het prijzencircus van V&D kun je voor slechts €2 ontbijten. Super cheap én heel erg lekker! Op zaterdagochtend ga ik samen met mijn moeder en zusje naar de V&D om daar te ontbijten.


Je krijgt thee of koffie en jus d'orange en daarnaast mag je nog vijf dingen van het ontbijtbuffet kiezen.


Daarna moet ik belastingaangifte doen voor mijn eigen onderneming (mijn blog). Het is de eerste keer dat ik belastingaangifte moet doen sinds ik mijn onderneming heb, spannend! Gelukkig helpt Semir me een handje zodat ik zeker weet dat alles goed is ingevuld.

Het einde van mijn stage komt ook alweer bijna in zicht, besef ik me nu. Nog twee weekjes en dan heb ik herfstvakantie! Deze week loop ik vier dagen stage, werk ik één dag aan mijn blog en ga ik donderdagavond naar een heel leuk event. De Forever21 opent in Rotterdam en ik heb ontzettend veel zin om daar heen te gaan!

15 opmerkingen:

 1. De auto die je hebt gekocht ziet er echt leuk uit! En veel plezier in Rotterdam donderdag avond :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhh belastingen doen, de minder leuke kant van je eigen onderneming hebben ;). Of vind je het wel meevallen? Haha. Heb veel goeds gehoord over C&A -broeken dus ben nu stiekem zelf ook wel heel benieuwd naar die broek! Fijne zondag :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk dat je eindelijk de juiste auto hebt gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, je hebt een auto gekocht! Wat leuk :) Proficiat hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige auto: de kleur, de vorm en het merk... gewoonweg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je eindelijk een auto gekocht hebt! Ziet er een lekker makkelijk ding uit ^^ En mmm, dat ontbijtje ziet er yummie uit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als je een lucifer in de pan legt als-ie openbarst of er een schuitje azijn bijdoet, dan loopt het ei er niet uit. Heel handig! (en nee, de lucifer is niet giftig, gelukkig). :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je eigen auto! Prik je wel een gaatje in het ei voordat je ze kookt?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik vind de jeans bij C&A altijd fijn, zeker die van de clockhouse lijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. MOOIE AUTO NICO ga je ook nog bloggen over een nader te benoemen feestje met onmeunnig veel taart ja? OKDOEI

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een schattig autootje! En het ziet er uit als een relaxte week. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen