Last Week's Budget #10 | Dat is een duur grapje... - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Last Week's Budget #10 | Dat is een duur grapje...




Ja jongens, afgelopen week was officieel de duurste week uit mijn leven. Ik heb namelijk een auto gekocht! Ik ben al ruim twee maanden op zoek naar een auto, maar dat was toch meer moeite dan ik dacht. Ik heb uren lang Marktplaats afgespeurd met mijn vader maar een geschikte auto vinden is toch heel erg lastig. Maar nu hoef ik niet langer te zoeken, ik heb gewoon mijn eigen auto!

Naast deze gigantische uitgave heb ik me de rest van de week aardig in kunnen houden. Ik heb eigenlijk niet onnodig buiten de deur gegeten of gedronken (bravo!) en alle leuke dingen die ik met vrienden heb gedaan, waren bijna gratis. Zo hebben we spelletjes gespeeld, een hele mooie boswandeling gemaakt en gewoon bij mij thuis wat gedronken.

Benieuwd wat ik deze week allemaal heb uitgegeven? Lees dan snel verder!


Eten en drinken: €16,40
Vorige week zondag at ik bij de McDonald's, maar ik ben helemaal vergeten om dat bij het budget van vorige week te rekenen. Daarom reken ik het nog snel even bij deze week. Ik eet een Happy Meal (of course) en een chicken sensation.

Verder doe ik voor mijn blog wat boodschappen bij de Lidl en Albert Heijn voor een vergelijkingsartikel. Een groot gedeelte van de boodschappen kan ik gewoon bij mijn moeder declareren, maar uiteindelijk betaal ik zelf nog €8.
Op zaterdag ontbijt ik met mijn moeder en zusje bij de V&D, dat kost €2.

Cadeautjes: €4
Eén van onze vrienden is onlangs verhuisd en hij geeft een housewarming om dat te vieren. Ik en Tim kopen mooie glazen en een nieuwe mok voor zijn dagelijkse cappuccino.



Benzine: €4,50
Ik rijd zondag naar de kerk en weer terug (30km) en de rest van de week rijd ik alleen naar mijn werk met de auto en dat krijg ik vergoed. Een goedekope week dus qua benzine, ook wel eens fijn!

Kleding: €67
Ik heb dringend nieuwe BH's nodig. Al mijn oude BH's zijn versleten of te klein geworden. Bij de Hunkemöller is nu een hele aantrekkelijke actie, je krijgt de derde BH namelijk gratis. En ik kan je vertellen, dat scheelt best wel veel geld! Uiteindelijk koop ik maar liefst vijf BH's en betaal ik €65. Als je bedenkt dat één BH bij de Hunkemöller al snel €30 kost, vind ik dat ik toch wel goedkoop uit ben. En ik kan er weer even mee vooruit!
Ook koop ik zes paar nieuwe sokken bij de Action (€1,99 per drie paar, zo goedkoop!)

Make-up en verzoringsproducten: €12
Ik heb mezelf voorgenomen om minder make-up te kopen en eerst maar eens al mijn andere producten op te gaan maken, of in ieder geval gaan gebruiken. Toch is het wel heel verleidelijk om nieuwe producten te kopen van nieuwe collecties. Dat is namelijk nieuwe content voor je blog. Tja...
Bij de Kruidvat koop ik drie producten uit de Limited herfst collectie van CATRICE en een nieuwe foundation. En daar bespaar ik ook nog eens mee, want 2 CATRICE producten kosten deze week samen maar €6. Als je bedenkt dat de foundation zelf alleen al €7,99 kost, bespaar je daar toch flink mee.

Overige dingen: €5,82
Ik heb zin om mijn kamer een herfst make-over te geven! Bij de Action koop ik daar wat leuke spulletjes voor. Het resultaat laat ik deze week op mijn blog zien.

Totale uitgaven: €111,72

Hmmm.. nu ben ik toch weer boven de €100 uitgekomen deze week. Ik weet niet hoe ik dat toch elke keer doe. Oké, ik ga gewoon opnieuw de uitdaging aan: volgende week mag ik niet meer dan €100 uitgeven. En nu ga ik me er aan houden. Echt. (Hoop ik...)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

13 opmerkingen:

  1. Ik lees dit artikel elke week met veel plezier,
    ik vind het alleen jammer dat je de prijs van je auto niet prijs geeft. Is dit té prive? Zelf ben ik ook op zoek naar een auto en had ik die informatie interessant gevonden voor wat je kan krijgen voor zo en zo veel geld.
    Desalniettemin veel rijplezier gewenst, ik begreep van MN vriend dat dit een heel zuinig autootje is ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Joséphine! Ik snap dat je heel benieuwd bent naar de prijs van mijn auto. Ik deel veel op mijn blog, maar vind dat inderdaad te privé om te delen. Ik heb erg geluk gehad, omdat ik de auto voor een fijn prijsje bij de baas van mijn vader kon kopen. Normaal betaal je veel meer voor zo'n auto. Veel succes met de zoektocht naar een autootje! Liefs, Nicole

      Verwijderen
  2. Ik vind dat je het knap doet met je budget hoor, je moet jezelf niet alles ontzien als het niet hoeft ;). Yayyyy voor je nieuwe auto. Wat een mooierd ook :D. Mijn grootste uitgave ooit was m'n studie in L.A., qua tastbaar ding m'n iMac denk ik. Haha. Komt iet in de buurt van een auto dus ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gave auto zeg! Ik herken het gevoel van te snel uitgeven. Ook al winkel in amper en heb ik bijna een halfjaar amper cosmetica gekocht, voor mijn gevoel geef ik nog onnodig veel geld uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. gefeliciteerd met je nieuwe auto! Jammer dat je weer niet onder de 100 euro bent gekomen maar je was toch ook echt weer best dichtbij ;)!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo fijn dat je je eigen autootje hebt ^^ Voor de rest vallen je uitgaven toch heel erg mee, zeker als je voor dat geld nog eens vijf BH's kan afrekenen ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik lurk wekelijks stiekem mee, maar wilde nu toch eens reageren. Gewoonweg om te zeggen dat ik je 'nieuwe' insteek van je blog echt megaleuk vindt! Heel stoer dat je inzicht durft te geven in je eigen financiën, maar vooral heel inspirerend voor mezelf. Enne: volgende week gaat het je gewoon lukken om onder de €100 te blijven hoor. Echt! Ik ga tenminste voor je duimen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een super lieve reactie, Femke! Leuk om je enthousiasme over mijn nieuwe insteek te lezen. Ik ben er zelf ook heel blij mee en werk veel enthousiaster aan mijn blog. Helemaal leuk om het ook in de bezoekersaantallen terug te zien natuurlijk en dat deze rubriek zo goed aanslaat!

      Verwijderen
  7. yaaaaay, mooie auto mop! Super leuk <3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dit is echt een leuke rubriek en ik ben altijd nieuwsgierig naar wat je uitgeeft. Meestal vind ik het nog vrij veel, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Voor veel mensen is dit een aangenaam budget :)
    xx

    BeantwoordenVerwijderen