Essence Get Big! Lashes Triple black mascara


Een product dat niet kan ontbreken in mijn dagelijkse make-uproutine is mascara. Het was het eerste product dat ik ooit gebruikte op het gebied van make-up en als ik nog maar één product mag kiezen waar ik het de rest van mijn leven mee moet doen, dan is het mascara. Waar ik vroeger vooral de duurdere merken zoals L'Oréal of Maybelline kocht, ben ik tegenwoordig een groter fan van de budget mascara's.

De Get Big! Lashes Triple Black mascara van Essence is de nieuwste toevoeging aan mijn make-upcollectie. Eens kijken of deze budgetmascara misschien wel een nieuwe favoriet is!Essence heeft in haar assortiment een aantal verschillende Get Big! Lashes mascara in haar assortiment. Zo heb je de Volume Curl, Volume Waterproof en Volume Boost. De Triple Black mascara is bij de drogist niet te missen dankzij haar opvallende paarse verpakking en roze opdruk.

Mijn wimpers zijn al aardig lang van zichzelf. Bij een mascara vind ik het belangrijk dat deze mijn wimpers volumineuzer en zwarter maakt. En belooft deze mascara zeker te doen. De Get Big! Lashes Triple Black mascara belooft je wimpers tot wel drie keer zo zwart te maken en maximaal volume te geven. Klinkt goed!Het borsteltje ziet er prima uit. Geen bijzonder, revolutionair borsteltje om eerlijk te zijn. Het is een vrij groot borsteltje die een beetje in een zandloperfiguur loopt. Het borsteltje heeft dunne haartjes die in kleine groepjes dicht op elkaar staan en tussen elk "groepje" zit een kleine ruimte. Wat mij betreft ziet dit borsteltje er prima uit.


Tijd om de mascara op mijn wimpers te testen. Dit is hoe mijn wimpers eruit zien zonder mascara: ze zijn wel lang, maar missen volume en intense zwartheid.


Als ik de mascara aanbreng, word ik direct enthousiast. Wat me als eerste opvalt: geen klontjes te bekennen. En daar word ik heel blij van! Je kunt de mascara gemakkelijk in intensiteit opbouwen zonder dat er klontjes in je wimpers komen, waardoor je zelf kunt bepalen hoe dramatisch je je wimpers wilt hebben. De mascara maakt mijn wimpers zeker zwarter en ook qua volume vind ik de mascara oké, alhoewel ik het wel eens beter heb gezien.


Al met al vind ik de Essence Get Big! Lashes Tripe black mascara een prima product. Geen spannende, revolutionaire mascara maar een product die doet wat er wordt beloofd. En voor die prijs kun je hem echt niet laten liggen!

Je vindt de Essence Get Big! Lashes Tripe Black mascara voor €2,39 bij Kruidvat en Trekpleister.

13 opmerkingen:

 1. Ik ben niet overtuigd! Het lijkt me inderdaad een heel degelijk, maar niet opvallend extreem goed product :D. En ik heb juist graag nog wat meer krul, dat lijkt 'ie niet echt te geven! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind 'm fijn :D heb 'm zelf ook! Gebruik ook regelmatig bold lashes van NYC, maar die klontert inderdaad nogal eens dus mascara's die niet klonten hebben een stapje voor :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het effect heel mooi bij jou. Intens zwarte wimpers en goed gesepareerd, precies wat ik zoek in een mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor die prijs lijkt het mij een fijne mascara! Geen klontjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik altijd de blauwe, waterproof versie. Super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze ook wel eens gehad en vond hem ook over het algemeen fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi resultaat, maar ik had nog iets meer verwacht. Toch zeker een goeie optie voor de prijs die je ervoor betaalt :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zeker voor de prijs is dit een heel prima mascara. Vooral het feit dat 'ie niet klontert is absoluut een pluspunt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi effect, maar inderdaad niet spectaculair.

  BeantwoordenVerwijderen